Yeni diyet tolculuğum

zayifkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
35
15
3
26
merhabalar kızlar,
ben geçen yıl kasımdan mayıs ayına kadar yaklaşık 18 kilo verdim. 1.73 boyunda 74 kiloydum. 56 ya düştüm kendi çabalarımla yani çok hırslanmıştım az yedim ağzıma tatlı çikolata hamur koymadım ve abartısız her gün spor yaptım. sonra kilo vermeye devam ettim yazın 54ü gördüm annemler falan korkuyordu artık çünkü hiçbir şey yemiyordum. Takıntı olmuştu yani. Neyse sonra yemek yemeye başladım ama bu sefer aşırıya kaçtı çikolatalar, cipsler.. Yazın kilo almadım ama bu yıl okula başlayınca eylül ayından şimdiye kadar 12 kiloya yakın aldım. Başta bulimik olduğumu falan düşünüyordum çünkü tıkabasa yiyip kusmaya falan çalıştığım olmuştu. kısaca yazdan beri yeme krizleri geliyordu. yazın tolere ediyordu vücudum çünkü sonraki günler az yiyerek dengeliyordum. ama okul açılınca stres ders derken yedikçe yedim ve iğrenç hissediyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum son senem. Stres sıkıntı hissedince mutfağa koşup aç olmasamda yiyorum . geçen yıl kilo verirkenki motivasyonumu asla bulamadım spora falan gitmek istemiyorum kendimi aynda görünce tiksiniyorum falan. Böyle bir şey yaşayan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim çünkü beni kilo vermek için motive edecek ve yol gösterecek birine ihtiyacım var biliyorum her şey insanın beyninde, düşünce yapımı değiştirmeliyim ama önümde bir örnek olsa iyi olur gibi geldi. ve diyetistyene gitmeyi denedim bu arada. okul yoğunluğu yüzünden zaman kalmıyordu bırakmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…