Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
önce severek yediği ama artık yemediği çorbalar, tavuk suyuna şehriye çorbası, mercimek çorbası, sebze çorbası. sadece yayla çorbası ve domates çorbası yiyor. Bezelye ve brokoli çorbası denemedim. Buzluğa koymuştum bezelye. Bi denerim. Brokoli de artık kışa.
sürekli aynı şeyleri verirseniz çok ççabuk bıkıyorlar benim kızım çok yemek seçen bir çocuk önce diliyle tadına bakıyor ona göre yiyip yemeyeceğine karar veriyor birgün koca bir tabak yediği şeyi ertesi gün asla ağzına sürmüyor devamlı değişik lezzette olmasını istiyor ve asla soğuk olmayacak sıcağa yakın ılık olacak.. yoğurt çorbası en sevdiği sonra tavuk suyuna şehriye ama her şehriye çorbası yaptığında şehriyeleri değiştir bir gün tel şehriye-birgün arpa-bir gün kare-birgün yıldız olarak dene kışın ıspanak çorbası yapabilirsin karnıbahar tabii onlar kışa yaz için çok alternatif yok..mercimeği sadece kırmızıdanmı yapıyorsan birde yeşilden yapmayı dene o ezilmiyor ama iyice haşlayıp robottan geçir tavuk suyuna yaparsan lezeeti daha güzel oluyor hemde faydalı..Allah kolaylık versin yiyen çocuk iyi ama yemeyen çok zorluyor
Konuyu ben açtmıştım ama bu benim başlığım değiiiill. Bari YENİ ÇORBA TARİFLERİ VERİR MİSİNİZ diye değiştirilseydi. Çok itici duruyor böyle, farkındayım :)
ay yazıyormuş canım kaç aylık olduğu dikkat etmemişim.
ben oraya 6 ay sonrası için tarifler ekledim ama
yarın itibariyle ekliyim 8-9 ay içinde sen bak arada oraya..