yeni çizmelerim gıcırdıyor yardım :(

majestecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
307
72
53
dün yeni bir çizme aldık altı kauçuk sanırım gıcırdama yapıyo sabaha kadar yagda beklettim hala gıcırdamaya devam ediyordu sildim aldıgm yere götürdüm adam ya sürdüm diye almadı:27: çok gıcırdıyo sizce napmam gerekir üniversite de hep mermer ya düşünemiyorum sınıftaki uyuzlar ne der hele yemekhane :27:

umarım bi bilen çıkar ya aynı dert bendede var gırç gırç insanın özgüvenini kaybettiriyo valla :52:

aslında benim aklıma bi fikir geldi :27: o birbirine sürten yerler ses yapıyo zaten oralara el kremi sürsek ya :37: ben bi tekine denedim şöyle yalapşap sürdüm azaldı resmen heryerine sürsem hiç ötmez heralde:53: birkaç gündür hastayım bi kendime geleyim yapıcam bi denicem :27::27::37:

göze alıp universitede bi gun gezecem oyle bakalım cok gıcırdaycakmı :37: olmadı denerım :52: kuzu sende olursa haber et faydası:46:

göze alıp universitede bi gun gezecem oyle bakalım cok gıcırdaycakmı :37: olmadı denerım :52: kuzu sende olursa haber et faydası:46:

evett cevabım biraz geç oldu ama havanın soğumasını bekledimm:16: bugün o gıcırdayan yerlerine krem sürdüm ve ayağıma giydim inanırmısın hiç ses çıkmadı :53::52: vallahi bende işe yaradı istersen sende denersin :37::27:

bende denedım :) cok hafıf duyuluyo sesı bayagı gitti benm uzernde kemer gıbı bısey var orasndan gcrdama yapıyodu ama krem fıkrı super cok tesekkur etıım :)))):16:

Back