Mart ayında cıkmadı aslında ama benim yeni görüp tanıdıgım parfümler:
1.Calvin Klein Sheer Beauty :Fresh,meyveli ve floral olarak görünüyor.
2.Lacoste eau de Lacoste:Ananas,Orta notaları Portakal çiçeği,alt notalarda da Vanilya ve sandal agacı yer almaktadır.
3.Chopard Wish Brillant:Çiçeksi bir koku,bu havalara da cok uygun diye düşünüyorum.Normalde Wish bana cok agır gelir ve asla koku tarzıma uymaz ama bu koku daha hafif ve ayrıcalıklı gibi :)
4.Yves Saint Laurent Manifesto:Zambak,yasemin özütü,Tonka fasulyesi dikkat ceken notalarından.Sandal agacıyla da birleşince kremsi bir parfüm cıkıyor sanırım.Daha deneyemedim.Feminen ve iddialı yorumları yapılmış.
5.Chloe see by Chloeaha deneyemedim ama normal Chloe'nin floral yorumudur diye düşünüyorum.Üst notalarda Bergamut,elma çiçeği orta notalarında Yasemin ve Ylang Ylang,alt notalarda ise vanilya ve sandalagacı bulunuyor.
6.Givenchy Dhalia Noiralya çiçeği,pembe biber,gül,pudra,kakule
7.Bvlgari Mon Jasmin Noir L' Eau Exquise EDT Bayan Parfüm:Üst nota greyfurt, taze yeşil badem. Kalp notası, floral örtü jasmine white tea, tender jasmine. Dip nota beyaz misk, sihirli odunlar.
Mart ayında cıkmadı aslında ama benim yeni görüp tanıdıgım parfümler:
1.Calvin Klein Sheer Beauty :Fresh,meyveli ve floral olarak görünüyor.
2.Lacoste eau de Lacoste:Ananas,Orta notaları Portakal çiçeği,alt notalarda da Vanilya ve sandal agacı yer almaktadır.
3.Chopard Wish Brillant:Çiçeksi bir koku,bu havalara da cok uygun diye düşünüyorum.Normalde Wish bana cok agır gelir ve asla koku tarzıma uymaz ama bu koku daha hafif ve ayrıcalıklı gibi :)
4.Yves Saint Laurent Manifesto:Zambak,yasemin özütü,Tonka fasulyesi dikkat ceken notalarından.Sandal agacıyla da birleşince kremsi bir parfüm cıkıyor sanırım.Daha deneyemedim.Feminen ve iddialı yorumları yapılmış.
5.Chloe see by Chloeaha deneyemedim ama normal Chloe'nin floral yorumudur diye düşünüyorum.Üst notalarda Bergamut,elma çiçeği orta notalarında Yasemin ve Ylang Ylang,alt notalarda ise vanilya ve sandalagacı bulunuyor.
6.Givenchy Dhalia Noiralya çiçeği,pembe biber,gül,pudra,kakule
7.Bvlgari Mon Jasmin Noir L' Eau Exquise EDT Bayan Parfüm:Üst nota greyfurt, taze yeşil badem. Kalp notası, floral örtü jasmine white tea, tender jasmine. Dip nota beyaz misk, sihirli odunlar.
ya seninki kalıcımı bende hiç kokmuyorIssey Miyake Pleats Please diyorum ben. Muhteşem.
ya seninki kalıcımı bende hiç kokmuyorhemde içine düşüyorum resmen
Sabah sıkıyorsun akşama kadar kokuyor canım benim tenimde. Yalnız tenime çok iyi gittiğini söylüyor herkes bu kokunun. Tenle alakalı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?