Hehevalentıno sıselerı cok guzeller ya..pembe olan herseye zaafım var
ben de bır de marka takıntısı olmasa,ıllakı cok bılınen özel markaların kokularını kullanıcam
insan isim secer mi :))
aynı takıntı burda bırınde daha vardı..mmmm neydi o neydiii :)) Nur4y cımda :))
Hehebiçok benzer yanlarımız var bal bidonum seninle aynı kokuları seviyoruz mesela
Parfümde bende markaya isime önem veriyorum kesinlikle
Flowerbomb benim yeni askim :))evet benım ıcın özel guccı ve d&g falan..guccı de şöyle envy me tarzı y enı bır koku cıkarsa bı yenılık şart.....sırf bu yuzden az bıraz eksık te gelse d&g the one ve envy me sevıyorum ıste :)
bır de senın ıcın flowerbomb denıcem
onun dısında bırde cok kalıcı dıye guerlaın kokum olsn ıstıyorum ama bu derın bı arastırma olucak dırek atlamıcam bu kez :)))))
Şişe zaafı bendede var..o an şişesi güzelse ama kokusu o kadarda dikkat çekici değilse ben kendimi sırf şişesi güzel diye parfümün süper olduğuna inandırıp alıyorum yanivalentıno sıselerı cok guzeller ya..pembe olan herseye zaafım var
ben de bır de marka takıntısı olmasa,ıllakı cok bılınen özel markaların kokularını kullanıcam
insan isim secer mi :))
aynı takıntı burda bırınde daha vardı..mmmm neydi o neydiii :)) Nur4y cımda :))
Benm hala gözüm daisy de :) alıcam ama onu taktım kafaya==)) fancy nıght dıye parfum var sımdı gozum o sısede :=))
Benm hala gözüm daisy de :) alıcam ama onu taktım kafaya
Ben trendyoldan alıcam gençindirim kodum vardı hala kullanmamıştm 180 liraya geliyor öyle indirimle. Sokak satıcılarına bende güvenmiyorum canım bence bakmamakla iyi etmişsindun yolda yururken zencı bır cocuk satıyordu daısyı..şişe hersey tıpa tıp harıka duruyodu..ama sırf yerde satıyo dıye sankı sormaya erındım..keske sorsaydım kaça satıyordu acaba..
bazen orgınal parfumlerı cok ucuz fıyatlara sırf elden cıkarmak ıcın satıyorlar..gecen bır pısmanlık ta chanel chance da yasadım..o mınnoş şişeyi nasıl almadım hayret..
:/ :)
Ben trendyoldan alıcam gençindirim kodum vardı hala kullanmamıştm 180 liraya geliyor öyle indirimle. Sokak satıcılarına bende güvenmiyorum canım bence bakmamakla iyi etmişsin