• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni çıkan hayalet tüller hakkında

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
kızlar bu yeni çıkan hayalet zeminli tüllerden desen beğenip yapdırdım ama bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum ilki pilesi güzel dikilmesine rağmen aşalarda açılıyor ve düzgün durmuyor sert bi tül isdediğiniz gibi şekil verilmiyor çok ince olduğu için ilerde delinme sansı çok yüksek yıkamama rağmen pileler gene dönük dönük durdu sanki alıp oraya pazardan takmışsınız gibi bi görüntü oldu direk tülcüye gittim anlattım onlarda yeni bi çeşit olduğunu ve ilk dikdiklerini söyledi olduğu gibi tüllerimi geri aldı yenisini dikdiriyorum sakallı tüllerden onlar daha kullanışlı ve gösderişli makarna tüllerde yeni oda olabilir ben sade model isdediğim için sakallı seçdim makarna tüller çok çiçekli desenlere sahip klasik oluyor 30 metre tül kullanıldı salonum içindi düşünün geri aldılar dikdirmek isdeyenler bir daha düşünsün derim gelinlik gibi incecik ve kibar duruşuna aldanmayın sonra başınız ağrımasın :53::53:

ayrıca perdeci hayalet perdeyi iade alıp sakallı dikiyorsa paranızın üstünü istemelisiniz. hayalet ve sakallı perde arasında fiyat yarı yarıya değişmektedir.

perde önerileri ararken başlığı gördüm.
ben de tül alıcam, adı hayalet tül mü bilmiyorum, dümdüz, çok hoş ipeksi bir dokusu ve çok hoş uçuk pastel renkleri var.
fiyatı 70-80 tl. arasıydı, sorduğumda buna pile yapılmaz sadece büzgü olur dediler.
Sizin hayalet tül dediğiniz bu tüller mi acaba?
Gerçekten de dokusu çok ince, çok zarif, sanki yıkanınca bozulacak hissi veriyor, naylon değil de ipek karışımı bir iplikle dokunmuş gibi.
şimdi çok kararsız kaldım, fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Bir de korniş konusu var, bildiğim tek korniş Tümray marka, halen kullanıyorum da, ama uçları kırılıyor perde takmakta zorlanıyorum, kırıla kırıla korniş küçülüyor.
eskiden ne güzel aliminyum kornişler vardı ömür boyu kullanılırdı.
korniş hakkında tavsiyelerinizi de yazarsanız çok memnun olacağım.
herkese sevgiler.

Back
X