yeni cicilerim

love_honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
729
10
bu aralar çanta düzenleyiciler çok moda sanırım hatta televizyonda satışı için reklamı bile yapılıyor bende heves ettim bi deneyeyim dedim.oldu sanırım.ilk denemem olduğu için ben evdeki kumaşlardan yaptım astarlık kumaş ve likrasız penye kullandim.iki kat çalıştım çünkü cep dikişleri dışarda kalmamalıydı.önce cep dikişlerini hallettim sonra dış dikişlerini.tek kısa yanı hariç hepsini dikip dışa döndürdüm sonrada kısa yanını dışardan diktim.ben ceplerini çantamda bulundurduğum malzemeye ve bunların büyüklüğüne göre belirledim mesela su şişesi için daha büyük yer bıraktım.birde ceplerin altına makineyle seyrek dikiş yaptım büzülebilsin diye çünkü ceplerin içine bişeyler koyduğumda rahat olmalıydı o yüzden ceplerin kumaşını daha büyük kestim.bu kumaşın üst kısmınıysa lastik dikişle diktim elimi sokarken gevşemeli diye düşündüm.güzel oldu diye düşünüyorum.birdahakini göze de hitap eden bir kumaşla denemek istiyorum.umarım kullanışlı olur.

arkası önü

ceplerini belirlerken son hali
çantadaki duruşu

bu da yeni diktiğim bluzum. kalın viskondan elbise diktirmiştim bu kadar kumaş artmıştı bende kollarına saten kombin yapayım dedim.sonuç böyle.

ellerine sağlık ikiside çok güzel olmuş
ii günlerde kullan

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.ayrıca biz kadınların istedikten sonra yapamayacağımız birşey yok bence.merak olsun yeterki.böyle forumlarda bunun için birebir. hobbies buda benim blog adresim daha yeni açtım.orda yaptığım bazı dikişler ve örgüler var.elim değdikçe eklemeye devam edeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…