• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni cibinligim ve 11 kapili yatak odasi dolabim :)

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
11 kapili yatak odasi dolabimi merak eden cok olmustu.. walla karelere zor sigdirdim alan dar olunca .. anlasilmasi icin numerolar verdim :)

bu arada ip cibinligimi cikarip tül cibinlik taktim.. fikirlerinizi almak istiyorum.
ayrica perdelerim ve halimda yeni..

evimi koydugum topikte bir arkadasimiz yatak odan ikeadan mi .. ve bu resim yoksa ikea katologundaki mi demisti.. buda ona kapak olsun .:olmaz:

k.bakmayin .. öle estide cektim .. pek düzenli deildi.

Son düzenleme:
bu ne nannnn
11 kapımıı
içi ful dolumu kızımm
allahh orda olupp karıştırmak ne zevkli olurdu
tühh bi tarafım şişmesee şimdi opuyorumnanaktan

yeni cibinlik çok hoş olmuş..
dolaplar sanırım duvara monte edilmiş..

tskler cnm.. dolap duvara monte deil ..

bu ne nannnn
11 kapımıı
içi ful dolumu kızımm
allahh orda olupp karıştırmak ne zevkli olurdu
tühh bi tarafım şişmesee şimdi opuyorumnanaktan

tek tek bosaltip foto cekeyim istersen :)))

saka bi yana. yetmiyor dolap.. kisliklari kaldirdim .. kisinda yazliklari kaldiriyorum :DDDD

canım şükür gördük 11 kapılı gardrobunu yeni cibinliği çok beğendimm..
halıya bayıldımm...güle güle yattkaydirigubbakcemile3

askşto bişey yazmadan geçmiyim bir tarafı tamamı aynaa..yani ne düşüneyim bilemedim fantazik hanımm:roflol::roflol::roflol:

askştom birde bişeyy daha diyecem o odaya siyah beyaz kombinasyonlu bir yatak örtüsü yada kırmızı beyaz siyah bir yatak örtüsü şart şekerr..

BUNLAR BENDEN HEPSı OLABıLıRR AMA GERÇı SEN KOKOŞSUN TARZIN UYMAYA BıLıRRkaydirigubbakcemile3

2ufppvd.jpg
Gardenya Göksü yatak örtüsü

1568xe8.jpg
Arkedon Yatak örtüsü

2w1tw89.jpg
Anemon yatak örtüsü

2wg4sk3.jpg
Erika yatak örtüsü

25f1rh4.jpg
Margarit bordo yatak örtüsü

33cm0id.jpg
Margarit Siyah yatak örtüsü

21myk9f.jpg
Gardenya göksü gri yatak örtüsü

bende istiyorummm aynısındannnn.... bide eşim bana kızıyo koskoca gardroba sığamıyorsun diye... 6 kapılı gömme dolap neresine sığdırayım yaa... fazla kalabalık olduğu zaman gözüme kestirdiğim kıyafetleri hemen sağa sola dağıtıyorumm.. sonra pişman oluyorum:( güle güle kullan canım... eski cibinliğinde yeni cibinliğinde güzelmişş... dolapları numaralandırmanada hasta oldum:)))

ekinoks canim dolaplar birbirine monte 3 dolap yok ama duvara monte deil:)
3 ayri dolap yok.

teknom saol bebeim ama bak evim topiginde ve eski cibinligim yazan resim de gözüküyor.. siyah beyaz yatak örtüm var cnm...
saol ugrasmissin muCx

cok hos olmuss,güle güle kullan canim..
ah ahhh hayalimde giyinme odasi varda valla bu 11 kapili dolapta cok cok makbule gecerdi hani kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan a.s.

Back
X