• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni çıkan parfümler

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.234
679
373
Kocaeli
Mart Ayının Yeni Çıkan Parfümleri

Mevsim geçişlerinin vazgeçilmez alışkanlıklarından parfüm değişikliğinin tam zamanı. Soğuk kış günlerinden ılık bahar havasına geçiş yaptığımız şu günlerde kışlık parfümünüze elveda deyip baharlık kokuları keşfetmeye çıkın.

Mart ayında çıkan kokuları sizin için derledik...

Jimmy Choo Flash

New York, Londra ve Paris sokaklarında yankılanan topuklu ayakkabıların sesinden ilham alan parfüm, tazeleyici ve parıldayan bir başlangıç için üst notalarda pembe biber ve çilek içeriyor.

Avon Sensuelle

Çiçeksi ve oryantal koku grubundan olan Avon Sensuelle bayan parfüm içeriğinde çok nadir bulunan tiare çiçeği ve kaşmir içermektedir. Ferahlatıcı ve tropik özelliği ile portakal çiçeği ilede zenginleştirilen Avon Sensuelle EDP

Tommy Hilfiger Flower Violet

Modern kadını yansıtan Tommy Hilfiger Flower Violet parfüm mor çiçeklerin zengin kokularını spontan ve büyüleyici bir şekilde teninizle buluşturuyor.

Jo Malone Sugar & Spice

Limonlu tartın hafif tadı, zencefilli bisküvünin tatlılığını, siyah çikolatanın acılığını üzerinizde taşımaya var mısınız?

Sugar & Spice ismini verdiği bu özel koleksiyon Lemon Tart, Redcurrant & Cream, Elderflower & Gooseberry, Ginger Biscuit ve Bitter Orange & Chocolate gibi 5 farklı parfümden oluşuyor.

YSL ‘ den yeni bir parfüm, Manifesto. Baz notalarında vanilya ve derin tatlı bir tahta kokusu, orta notaları ful yani sambak yasemini ve inci çiçeği, üst notaları bergamut ve yeşil tonlar oluşturuyor.

Burberry Body Tender

Orijinal Burberry Body’nin daha şeffaf ve parlak bir yorumu.
Koku ferah limon, yeşil elma ve yeşil pelin otu notaları ile açılış yapıyor. Kalp notalarda zarif gül yaprakları karışımı, beyaz yasemin ve sandal ağacı hissediliyor ve dip notalarda kaşmeran, amber ve miskin yumuşak karışımı kokuya derin bir sıcaklık ve feminenlik kazandırıyor.

Chanel 1932

Marni Marni

Baharat ve odunsu esintiler taşıyan parfümün şişesi ise bir Marni klasiği olarak beneklerle kaplı...

Jimmy Choo Flash

New York, Londra ve Paris sokaklarında yankılanan topuklu ayakkabıların sesinden ilham alan parfüm, tazeleyici ve parıldayan bir başlangıç için üst notalarda pembe biber ve çilek içeriyor.

kadinvekadin

paylaşım için teşekkürlerrr:16:

yenı çıkanları diğer arkadaşlarda paylaşırsa sevınırız.

chanel 1932 'yı merak ettim.

Son düzenleme:
Mart ayında cıkmadı aslında ama benim yeni görüp tanıdıgım parfümler:

1.Calvin Klein Sheer Beauty :Fresh,meyveli ve floral olarak görünüyor.

2.Lacoste eau de Lacoste:Ananas,Orta notaları Portakal çiçeği,alt notalarda da Vanilya ve sandal agacı yer almaktadır.

3.Chopard Wish Brillant:Çiçeksi bir koku,bu havalara da cok uygun diye düşünüyorum.Normalde Wish bana cok agır gelir ve asla koku tarzıma uymaz ama bu koku daha hafif ve ayrıcalıklı gibi :)

4.Yves Saint Laurent Manifesto:Zambak,yasemin özütü,Tonka fasulyesi dikkat ceken notalarından.Sandal agacıyla da birleşince kremsi bir parfüm cıkıyor sanırım.Daha deneyemedim.Feminen ve iddialı yorumları yapılmış.

5.Chloe see by Chloe:Daha deneyemedim ama normal Chloe'nin floral yorumudur diye düşünüyorum.Üst notalarda Bergamut,elma çiçeği orta notalarında Yasemin ve Ylang Ylang,alt notalarda ise vanilya ve sandalagacı bulunuyor.

6.Givenchy Dhalia Noir:Dalya çiçeği,pembe biber,gül,pudra,kakule

7.Bvlgari Mon Jasmin Noir L' Eau Exquise EDT Bayan Parfüm:Üst nota greyfurt, taze yeşil badem. Kalp notası, floral örtü jasmine white tea, tender jasmine. Dip nota beyaz misk, sihirli odunlar.

Son düzenleme:

2.Lacoste eau de Lacoste:Ananas,Orta notaları Portakal çiçeği,alt notalarda da Vanilya ve sandal agacı yer almaktadır.

3.Chopard Wish Brillant:Çiçeksi bir koku,bu havalara da cok uygun diye düşünüyorum.Normalde Wish bana cok agır gelir ve asla koku tarzıma uymaz ama bu koku daha hafif ve ayrıcalıklı gibi :)

4.Yves Saint Laurent Manifesto:Zambak,yasemin özütü,Tonka fasulyesi dikkat ceken notalarından.Sandal agacıyla da birleşince kremsi bir parfüm cıkıyor sanırım.Daha deneyemedim.Feminen ve iddialı yorumları yapılmış.

5.Chloe see by Chloe:Daha deneyemedim ama normal Chloe'nin floral yorumudur diye düşünüyorum.Üst notalarda Bergamut,elma çiçeği orta notalarında Yasemin ve Ylang Ylang,alt notalarda ise vanilya ve sandalagacı bulunuyor.

7.Bvlgari Mon Jasmin Noir L' Eau Exquise EDT Bayan Parfüm:Üst nota greyfurt, taze yeşil badem. Kalp notası, floral örtü jasmine white tea, tender jasmine. Dip nota beyaz misk, sihirli odunlar.

[2.Lacoste eau de Lacoste:Ananas,Orta notaları Portakal çiçeği,alt notalarda da Vanilya ve sandal agacı yer almaktadır.]

**Bu kokuyu çok merak ediyorum. Acaba deneyen bilen kullanan varmı aranızda nasıl bir koku olduğunu tarif edebilirmi?

Canım yves Saint lorent manifesto bende var pek öyle baharlık yazlık bir koku değil sonbahar ve kış için daha iyi olur diye düşünüyorum

burberry body tender parfümü çok severek aldım. Kullanıyorum ama o kadar uçucu ki biraz sonra kokudan eser yok zaten bu kadar sıkmaya dayanmaz. Light blue ya hafif diyordum ama light blueyu kıyafetlerimde hissedebiliyordum bu kokudan eser yok. Tekin acara gittiğimde söyledim görevlilere aaa olurmu falan dediler ama oldu işte çöpe atılmış para

harika bir yazı olmuş ^^
özellikle Jo Malone parfümlerinin hepsini istiyorum,ne olacak bu halim benim:26: off off

roberto cavalli aqua nisan ayında satışa çıktı dün deneme fırsatım oldu kokusu çok güzeldi tam bir yaz kokusu ayrıca çok da kalıcı şiseside kokusu kadar güzel ve şık yeni parfüm arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim:)

Sülayman Demirel Üniversitesi'nin ürettiği marka parfümlerin açıkları var. Markası GÜLAR.

BAYAN PARFÜMLERİ: Burberry, Hypnose, Lady Million, Midnight Fantasy, Amor Amor, Lady Gaga, Channel, Zen

ERKEK PARFÜMLERİ: Lacoste RED, Georgio Armani, 212, Hugo Boss, Fuel For Life

Bunlar şu anda aklıma gelenler. Biz Isparta'da gül ürünleri sattığımız dükkanımızda GÜLAR da satıyoruz. SDÜ'nün GÜLAR'dan sorumlu doçenti Fatih Hoca'yla birebir görüşme imkanımız oldu. Ürettiğimiz parfümler 120 tl değerinde, orjinalinin aynısı, demişti. Hakikatten öyle alanlar tekrar tekrar almaya geliyorlar. Fiyatı da 10 tl olunca tabi daha cazip geliyor herkese. Marka parfüm kullanmak isteyip cebini de düşünenlere GÜLAR marka parfümleri kesinlikle tavsiye ederim.Üniversite üretimi olması da ayrıca güven veriyor.

ya seninki kalıcımı bende hiç kokmuyor :14: hemde içine düşüyorum resmen

Sabah sıkıyorsun akşama kadar kokuyor canım benim tenimde. Yalnız tenime çok iyi gittiğini söylüyor herkes bu kokunun. Tenle alakalı olduğunu düşünüyorum.

avonun instinct diye bi ürünü çıkmış kullanan var mı? kalıcılık nasıl ve çok ağır mı kokuyo?

Sabah sıkıyorsun akşama kadar kokuyor canım benim tenimde. Yalnız tenime çok iyi gittiğini söylüyor herkes bu kokunun. Tenle alakalı olduğunu düşünüyorum.

aa ciddimisin ya kokuya aşık oldum ama demekki bende kokmuyor neyse yapcak birşey yok artık :14::14:

Yeni çıkanlardan bayıldığım bir koku.
Armani Si. :69:

232328549

Back
X