- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Evliliğe hazırım imajı vermişsin direkt daha 2. Buluşmada...sana ilgisi bitmiştir direkt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanıyorum geneldesöylenen her şeye inanıyor musunuz gerçekten? söze inanıp da hiçbir şeye güvenmeyin, yaşayarak anlaşılır çoğu şey.
İyi etmişsin.evet geldim aslında yazmayacaktım ama uzun süre sonra elektrik alınca size danışmak istedim iyice doğru yolla tanıyayım diye
SebepYazık adama![]()
Sebep diyo ya hala
Geçmişten gelen korkular işte modern birini istiyorum hayatımda ama baştan öyle görünüp sonra kendime bağlayınca farklılaşmasını istemiyorumSize karışsın mı istiyorsunuz yani ben anlamadım. Cocuk gayet modern duruyor.
Evlilik programlarında tanımak için adayların birbirine sorması gibi olmuş. Öyle sırf soru üzerine muhabbet sıkıcı olur ve hoş olmaz.Normal muhabbetleriniz arasinda konuya göre sorar tanırsınız.Selam kızlar
Eski iş yerimden bir arkadaşla konuşmaya başladım. 1 ay kadar oldu ve 2 kere dışarı çıktık. Şöyleki temkinli yaklaşıyorum kendisine hatta öyle saçma sorular sordum ki çocuğa benden soğuyacağım düşünüyorum artık çünkü garipsiyor beni. Örneğin önceki ilişkimden bilenler bilir çocuğa kıyafete karışır mısın mayo bikiniye karışır mısın türünde şeyler soruyorum alttan alttan. Kendisi de bana ailesini fotoğraflarını falan gösterdi. Baktım erkek kardeşiyle ve onun eşiyle denize gitmişler günü birlik ve kızda mayo giymiş. Böyle şeyler sizin ailenizde nasıl karşılanır dedim. Hatta ailecek te gitmişler. Sorun değil tabiki ne giyecek başka denizde dedi. Bunun dışında benim alkol ortamım yok sevmem o kullanıyormuş fakat nadir dedi ayda yılda bir ailecek bir araya geldiklerinde oluyormuş. Bunada saygıyla yaklaştım çok olmadığı sürece. Yani bana baskı yapmadığı sürece bende ona saygı duyarım oda baba duysun istiyorum. Elektrik aldım gibi. Ailesi memlekette yaşıyor. Abisi burada. Ama galiba ben çocuğa göre biraz bağnaz kaldık gibi yani soruyorum eskisi gibi olmasın diye şunu nasıl karşılarsın bunu nasıl karşılarsın dedim. Şirket yemeklerine gitmek sorun olur mu erkek iş arkadaşlarım olursa sorun olur mu dedim saçmalama tabikide bende sende gidebiliriz güven olduktan sonra dedi. Yani sizce devam etmeli miyim tanımaya ve böyle direk sorup çocuğun gözünde gerici gibi gözükmekten nasıl kaçınabilirim? Yada bana şunu yap şunu dene şunlarda nasıl davranıyor bir bak diyeceğiniz anlama kriterler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
İnanıyorum genelde
Bunları anlamak için epey zaman geçirmem lazım en azından yazın bişeyler yapmamız lazım beraber ama uygun değilseler böyle uzun süreli planlar yapmak istemiyorum önceki epey uzun sürmüştüSorular çok saçma ben soğurdum açıkçası löm diye sürekli böyle sorular sormasına karşı tarafın. Yaşa gör zaten birlikte vakit geçirdikçe neye nasıl tepki verdiğini görürsün oradan bağdaştırırsın yani.
Bunları anlamak için epey zaman geçirmem lazım en azından yazın bişeyler yapmamız lazım beraber ama uygun değilseler böyle uzun süreli planlar yapmak istemiyorum önceki epey uzun sürmüştü
Ne kadar soru sorsanda insanları tanımak için zaman gerekli o kadar sorudan sonra kaçmazsa tabiSelam kızlar
Eski iş yerimden bir arkadaşla konuşmaya başladım. 1 ay kadar oldu ve 2 kere dışarı çıktık. Şöyleki temkinli yaklaşıyorum kendisine hatta öyle saçma sorular sordum ki çocuğa benden soğuyacağım düşünüyorum artık çünkü garipsiyor beni. Örneğin önceki ilişkimden bilenler bilir çocuğa kıyafete karışır mısın mayo bikiniye karışır mısın türünde şeyler soruyorum alttan alttan. Kendisi de bana ailesini fotoğraflarını falan gösterdi. Baktım erkek kardeşiyle ve onun eşiyle denize gitmişler günü birlik ve kızda mayo giymiş. Böyle şeyler sizin ailenizde nasıl karşılanır dedim. Hatta ailecek te gitmişler. Sorun değil tabiki ne giyecek başka denizde dedi. Bunun dışında benim alkol ortamım yok sevmem o kullanıyormuş fakat nadir dedi ayda yılda bir ailecek bir araya geldiklerinde oluyormuş. Bunada saygıyla yaklaştım çok olmadığı sürece. Yani bana baskı yapmadığı sürece bende ona saygı duyarım oda baba duysun istiyorum. Elektrik aldım gibi. Ailesi memlekette yaşıyor. Abisi burada. Ama galiba ben çocuğa göre biraz bağnaz kaldık gibi yani soruyorum eskisi gibi olmasın diye şunu nasıl karşılarsın bunu nasıl karşılarsın dedim. Şirket yemeklerine gitmek sorun olur mu erkek iş arkadaşlarım olursa sorun olur mu dedim saçmalama tabikide bende sende gidebiliriz güven olduktan sonra dedi. Yani sizce devam etmeli miyim tanımaya ve böyle direk sorup çocuğun gözünde gerici gibi gözükmekten nasıl kaçınabilirim? Yada bana şunu yap şunu dene şunlarda nasıl davranıyor bir bak diyeceğiniz anlama kriterler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Gün içinde konuşuyoruz iki kerede yemek ve kahve içmeye çıktık işlerden ancak fırsat oldu1 ay kadar oldu 2 kere disari ciktik demissin ya neden 1 ayda 2 kere disari ciktiniz bir sebebi var mi? Gun icinde konusur musunuz?
Yaptiginiz seyler cok garip. Bence o cocuk hala sizi gormek istiyorsa cok sanslisiniz. Iliskinize zaman verin ve akisina birakin. Insanlari yargilamayi kesinSelam kızlar
Ben insanları da kendi mi de çok yargılarım evet görüşmek istiyor gözümün içine bakıyorYaptiginiz seyler cok garip. Bence o cocuk hala sizi gormek istiyorsa cok sanslisiniz. Iliskinize zaman verin ve akisina birakin. Insanlari yargilamayi kesin
Yargilamak buyuyememenin gostergesidir. Buyumemissiniz demek kiBen insanları da kendi mi de çok yargılarım evet görüşmek istiyor gözümün içine bakıyor
OlabilirYargilamak buyuyememenin gostergesidir. Buyumemissiniz demek ki