Yeni biri sıfırdan...

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.074
63
31
Selam kızlar

Eski iş yerimden bir arkadaşla konuşmaya başladım. 1 ay kadar oldu ve 2 kere dışarı çıktık. Şöyleki temkinli yaklaşıyorum kendisine hatta öyle saçma sorular sordum ki çocuğa benden soğuyacağım düşünüyorum artık çünkü garipsiyor beni. Örneğin önceki ilişkimden bilenler bilir çocuğa kıyafete karışır mısın mayo bikiniye karışır mısın türünde şeyler soruyorum alttan alttan. Kendisi de bana ailesini fotoğraflarını falan gösterdi. Baktım erkek kardeşiyle ve onun eşiyle denize gitmişler günü birlik ve kızda mayo giymiş. Böyle şeyler sizin ailenizde nasıl karşılanır dedim. Hatta ailecek te gitmişler. Sorun değil tabiki ne giyecek başka denizde dedi. Bunun dışında benim alkol ortamım yok sevmem o kullanıyormuş fakat nadir dedi ayda yılda bir ailecek bir araya geldiklerinde oluyormuş. Bunada saygıyla yaklaştım çok olmadığı sürece. Yani bana baskı yapmadığı sürece bende ona saygı duyarım oda baba duysun istiyorum. Elektrik aldım gibi. Ailesi memlekette yaşıyor. Abisi burada. Ama galiba ben çocuğa göre biraz bağnaz kaldık gibi yani soruyorum eskisi gibi olmasın diye şunu nasıl karşılarsın bunu nasıl karşılarsın dedim. Şirket yemeklerine gitmek sorun olur mu erkek iş arkadaşlarım olursa sorun olur mu dedim saçmalama tabikide bende sende gidebiliriz güven olduktan sonra dedi. Yani sizce devam etmeli miyim tanımaya ve böyle direk sorup çocuğun gözünde gerici gibi gözükmekten nasıl kaçınabilirim? Yada bana şunu yap şunu dene şunlarda nasıl davranıyor bir bak diyeceğiniz anlama kriterler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum

Yani sizce devam etmeli miyim tanımaya ve böyle direk sorup çocuğun gözünde gerici gibi gözükmekten nasıl kaçınabilirim? Yada bana şunu yap şunu dene şunlarda nasıl davranıyor bir bak diyeceğiniz anlama kriterler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Bazı seylerin soruyla karsiligi da net olmaz.Söylediği yaptiği ile çelişebilir.Spontane gelissin akısına bırakın.

Selam kızlar

Eski iş yerimden bir arkadaşla konuşmaya başladım. 1 ay kadar oldu ve 2 kere dışarı çıktık. Şöyleki temkinli yaklaşıyorum kendisine hatta öyle saçma sorular sordum ki çocuğa benden soğuyacağım düşünüyorum artık çünkü garipsiyor beni. Örneğin önceki ilişkimden bilenler bilir çocuğa kıyafete karışır mısın mayo bikiniye karışır mısın türünde şeyler soruyorum alttan alttan. Kendisi de bana ailesini fotoğraflarını falan gösterdi. Baktım erkek kardeşiyle ve onun eşiyle denize gitmişler günü birlik ve kızda mayo giymiş. Böyle şeyler sizin ailenizde nasıl karşılanır dedim. Hatta ailecek te gitmişler. Sorun değil tabiki ne giyecek başka denizde dedi. Bunun dışında benim alkol ortamım yok sevmem o kullanıyormuş fakat nadir dedi ayda yılda bir ailecek bir araya geldiklerinde oluyormuş. Bunada saygıyla yaklaştım çok olmadığı sürece. Yani bana baskı yapmadığı sürece bende ona saygı duyarım oda baba duysun istiyorum. Elektrik aldım gibi. Ailesi memlekette yaşıyor. Abisi burada. Ama galiba ben çocuğa göre biraz bağnaz kaldık gibi yani soruyorum eskisi gibi olmasın diye şunu nasıl karşılarsın bunu nasıl karşılarsın dedim. Şirket yemeklerine gitmek sorun olur mu erkek iş arkadaşlarım olursa sorun olur mu dedim saçmalama tabikide bende sende gidebiliriz güven olduktan sonra dedi. Yani sizce devam etmeli miyim tanımaya ve böyle direk sorup çocuğun gözünde gerici gibi gözükmekten nasıl kaçınabilirim? Yada bana şunu yap şunu dene şunlarda nasıl davranıyor bir bak diyeceğiniz anlama kriterler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Sorgu memuru gibi tuhaf tuhaf şeyler sorma, akışına bırak biraz gözlem yaparak öğren bazı şeyleri. Dedikleriyle yaptıkları da tutmayabilir zaten

Herkesin karakteri farkli tabi ama 2 kere disarda gorustuğum insan vir vir surekli onu nasil karsilarsin, bunu nasil karşilarsin diye kafa ütülesin istemezdim ben.

Bilmiyorum ben eglenceli yapiya sahibim, önce birlikte olmaktan keyif aliyor muyuz, sohbetimiz nasil bunlara bakarim zaten bu ilerleyişin içinde soru sormadan da karşidaki az bucuk nasil bir yapiya sahip belli oluyor. Elbette bazi şeyleri direkt soruyorsun ama boyle test cozdurur gibi olmasi sıkıcı. 🤷

olumsuz tecrübeniz olduğu için sormanız normal.
dürüst birisidir umarım.
daha iyi tanımak için birlikte aktiviteler, arkadaş buluşmaları, geziler vs yapmalısınız.

Siz ayr
Selam kızlar

Siz ayrıldınız mı diğerinden ? Her şeye karışıyordu değil mi

İrmik sen geldiysen hoş geldin.
Çok sevindim yeni biri ile tanıştığına.
Bence hiç bir şey sormana gerek yok.
İlişki sırasında zaten adamın tavırlarından anlarsın.

Bazen size karışmayacak bile olsa böyle sorular onu şüphelendiredebilir daha sonra karışmayada başlayabilir, bu yüzden şimdiden böyle sorular yöneltme belki seni tamamen kendine bağlayana kadar sorularındaki istediğin kişiyi oynayacak sonradan değişecek bu yüzden sorma sadece gözlemle insanlara davranışlarına bak bir yemekte garsona vs davranışına nezaketine bak yanında eglenebiliyor musunuz, şakayı kaldırıyor mu, sinirlendiginde ne tepkiler veriyor bunlara bak🙏🏻

İrmik, sen misin? Sonunda yeni aşklara yelken açmışsın sevindim ama sorular bana da garip geldi, zamanla tanırsın zaten sorgu memuru gibi ona karışır mısın buna karışır mısın tuhaf olmuş.
evet ama çok bağlanırsam zamanla sonra kopamam ve bu tarz şeyler sonra çıkarsa bu sefer yine he derim her dbaştan belli olsun dedim

Selam kızlar

İrmik soru sorarak insanlari daha iyi taniyabilecegini sana kim soyledi bilmiyorum ama bunu sana biri soylediyse buyuk kandirilmissin.

Mesela ben bir onceki banimdan sonra buradaki alintilarimi bile kapattim cunku bazilari gerekli gereksiz alinti yapmayi seviyor ve bana ya da karsi tatafa bir sey katmiyor. Sonuc banlaniyoruz. Gormek istersem konuyu takip edince zaten goruyorum. Sizin iliskinize de bu sorular bir sey katmaz en son adam seni banlar olacagi bu.

Mesela bir konuyu okurken o konu hakkinda bir fikrim olusuyor ama devamindaki yorumlari okumaya baslayinca a cok mantikli ben hic bu acidan dusunmemistim diyorum ve fikrim degisiyor. Yani birileri benim bakmadigim acidan bakmis oluyor.

Aile fotograflarini gordugun halde hala bunlar sizin ailenizde nasil karsilanir diye soruyorsan cocuk muhtemelen senin uzaydan geldigini falan dusunecektir. Bazi seyler sorarak ogrenilmez.

Tanimaya devam et ve sorularinla adami daraltma.

İrmik sen geldiysen hoş geldin.
Çok sevindim yeni biri ile tanıştığına.
Bence hiç bir şey sormana gerek yok.
İlişki sırasında zaten adamın tavırlarından anlarsın.
evet geldim aslında yazmayacaktım ama uzun süre sonra elektrik alınca size danışmak istedim iyice doğru yolla tanıyayım diye

Irmik sensin dimi?
Esegin aklina karpuz kabugu sokma ablacim, cocuga sorma boyle sorular pesin pesin, iliski ilerledikce gorursun.
evet sanki peşin peşin sorunca karışmayı düşündürtüyorum gibi hissediyorum bende bazen. ama mesel bikinime karışıp karışmayacağını yaza kadar nasıl öğreneceğim veya onunla bir tatil gitmem gerekir falan

söylenen her şeye inanıyor musunuz gerçekten? söze inanıp da hiçbir şeye güvenmeyin, yaşayarak anlaşılır çoğu şey.

Back