• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Yeni bir ürün keşefettim mutlaka bakın. Firma numune gönderiyor.

Mucize_hly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
28
0
86
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Yeni bir ürün keşfettim ve sizler ile paylaşmak istedim.. ve çok memnun kalcaksınız. QSPA doğal kozmetik ürünleri diye bir site var. oradan ürünlerini inceliyordum. ve ürünleri dikkatimi çekti. Fakat firmanın merkezi Denizli bende ürünleri hakkında bilgi almak için mail gönderdim. ve onlarda bana nunune olarak ürünlerini göndermiler. Ürünler inaılmaz güzel ve doğal.Termal ürün olarak geçiyor. saçlarım fönlü gibi oldu ve kokusu deseniz harika. mutalaka firma ile irtibata geçin.

Ben hiç gönderceklerini tahmin etmiyordum. ama göndermişler. şampuan ,saç kremi , el ve yüz kremi, bebek şampuanı ve peling göndermişler. fakat ürünlerini nerde bulucam başka bilmiyrum. saç ürünleri harika

• bende attım mail iki üç gün sonra hemen geldi 6 adet küçük küçük daha denemedim ben umarım güzeldirboshayallersmileboshayallersmile

memnun kalacağına eminim. ben çok önem verrim şampuan ve kreme bu bi başka. fakat ürünlerini nereden bulacağım bilmiyrum. mailde attım ama cvp gelmedi.

Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Yeni bir ürün keşfettim ve sizler ile paylaşmak istedim.. ve çok memnun kalcaksınız. QSPA doğal kozmetik ürünleri diye bir site var. oradan ürünlerini inceliyordum. ve ürünleri dikkatimi çekti. Fakat firmanın merkezi Denizli bende ürünleri hakkında bilgi almak için mail gönderdim. ve onlarda bana nunune olarak ürünlerini göndermiler. Ürünler inaılmaz güzel ve doğal.Termal ürün olarak geçiyor. saçlarım fönlü gibi oldu ve kokusu deseniz harika. mutalaka firma ile irtibata geçin.

ben denizlide yaşıyorum ama hiç ismini duymadım hemen araştıracağım umarım memnun kalırım :) teşekkürler yrdımınız için a.s.

ben de yazdım iletişim kısmından. bakalım inşallah şampuanlarını deneme fırsatı bulurum. güzele benziyor....

merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım, yaklaşık 1 ay sonra ürünün kendi sitesinden online satış başlayacakmış, artık nerede diye aramaya gerek yok :))

Bana da numune yollamışplardı, ama hepsinin son kullanma tarihi geçmişti:1ninca:
Çöpe attım:umursamaz:

bende yazdım ama sadece ismimi yazdım

adresinizi nereye yazdınız kızlar mesaj bölümünemi

bende şimdi istedim ama son kullanma tarihi geçmemiş ürünlerden olsun dedim=)))))))

Back