Yeni bir tup bebek denemsi yaptıracagım merkez için yardımcı olacak var mı

ikizbaci

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
6
0
6
Konya
eşim 5 sene once henuz 6 aylık evliyken bir kanser atlattı .şimdi iyi cok sukur ama doktorumuz kemoterapi oncesi herhangi bir uyarıda bulunmadıgı için spermogram yaptırmadık cunku bilmiyorduk.3 sene once kanser sonrası ameliyatı yapan dr.tup bebk deneyebilecegimizi soyledi.ilk olarak ankarada bir univ.hastanesinde denedik transferde tutmamıs.sonra konyada bir merkezde denedik.konyada oturuyorum o yuzden.ama tamamen ticarethane gibi calısan bir merkez.cok yuksek ilac tedavisi uyguladılar.oluyorum zannettim.yumurta toplama gununu beklerken 2 gun once dr.a muayeneye gittik.ilaclar fazla gelmis yumurtalar kendiliginden atılmıs bazen olur dediler.2 aya yakın kanama oldu.agır depresyon gecirdim.bir yıl kadar sonra konyada baska bir hastaneye gittik.dr.cok iyiydi ekibi de allah razı olsun.gectigimiz haziranda hamile kaldım ikizlerime.ama 6 haftalıkken aniden kaybettik.belli bir teshis konulamadı.ruyamda bile gordum bir gun once bebeklerini kaybedeceksin dediler bana.simdi yeni bir deneme yapmak istiyoruz.ama karar veremiyorum arkadaslar.anatolia dusundum ama istanbul da olabilir.degerlendirecegim lutfen olumlu veya olumsuz yardımcı olursanız sevinirim
:44::44::44::44::44:

merhaba canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ben istanbul bahçeci umutta tedavi görüyorum hatta 2.transferim yapıldı sonucunu bekliyorum 1.negatifti ama dr ulun bey ve merkezden çok memnunum tavsiye ederim bi görüşmekte fayda var enazından araştır

neden merkezini değiştiriyorsun sonuçta hamilelik elde etmişsin bence eski merkezde devam et başka doktor demek her
şeyın baştan almak demek bebeklerini kaybetmişsin bir sonraki aşama belki başka bir tedavi yöntemi olabılır sen bilirsin yinede

Ben Ankara'da Başkent Hulusi bey ya da Ankara Tıp Cem Beyi tavsiye ediyorum. İkisi ile ilgili kararsızım ama Başkent olacak sanırım. Ücretsizmiş görüşmesi de. (olumsuz 3 denemem var Anatoli Ankara'da)

Ankarada hangi üniv. hastanesi canımmm?

Aslında hep dua ediyorum kendiligimden saglıklı bir hucre denk gelse de hamile kalsam diye.yatmadan soyle herkes gibi normal bir hamilelikle bebiş dogursam diye.eşimde bir daha deneyelim diyor tup bebegi cok kararsız kaldım.yasım ilerliyor ama bir kac ay daha beklesem mi bilmiyorum.arastırdım genelde merkezlerin tedavileri, aynı ama bir umut işte.

ben ankara'da başkent hulusi bey ya da ankara tıp cem beyi tavsiye ediyorum. Ikisi ile ilgili kararsızım ama başkent olacak sanırım. ücretsizmiş görüşmesi de. (olumsuz 3 denemem var anatoli ankara'da)

inşaallah senin içinde hepimiz içinde gonlumuzdekiler olur.ama yeniden denersem kimseye soylemeyecegim.eşimin sulalesi cok geniş ve biz hep bir aradayız.ay yine mi olmadı uzulme demelerden sıkıldım.allahım diyorum olsunda soyle 4- 5 aylıkken soyleyim.

inşaallah bebğine yada bebeklerine kavusursun saglıkla bir hafta sonra eşimle ankara istanbul bir dolasacagız ama bakalım belki de eski dr .umda yaptırırım.eşim bir dolasalım bakalım DEDİ.ilk defa boyle bir sitede yazıyorum danısıyorum hiç aklıma gelmemişti .yazanları gorunce beni de anlayan birilerinin olması ne guzel dedim.cunku ben kimseyle hicbirsey paylasmıyorum bu konuda.kimsenin bana teselli verip konusmasına da izin vermiyorum

Son düzenleme:

dikkate alacagım tesekkur ederim.

medical park göztepede tüp bebek yaptırdım, hiç tavsiye etmiyorum. her seferinde çok bekletiyorlar. ilgisizler. telefonda doktorlara ulaşamıyorsun. düşük yaptım, pazar günü. doktoru aradım zor açtı teli. ve bana "ben pazar günleri çalışmıyorum" dedi. hastaneye gelmedi. başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldım. hastanenizi iyi seçin derim.

Merhaba arakadaslar Ben araniza Yeni katiliyorum sizlerlen ayni sorunu yasiyorum Allah hepmizin yardimcisi olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ben almayada yasiyorum Bende 4 sefer tüp bebek yaptirdim 3 defa almanyada 1 sefer türkiyede istanbul etilerde fertejin hastanesinde yaptirdim 4 sefer negatifdi :-( simdi yine burda yaptirdim insallah bu sefer pozitif olur ve size bi iki sorum var transferin 7 ve 10 günde hafif lekelenme oldu ve adet sancilarim bacaklarim ve basagrisi oluyor lekelenme yaptigim 4 tüp bebekte olmamisti hic ilk bunda oldu bana yardimci olurmusunuz sevinirim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Reklamlar !

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle istanbulda doktor melih aygun bu iste cok iyi bir doktor,,ben hamileligimi onun uyguladigi tedavi ile yakaladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…