eşim 5 sene once henuz 6 aylık evliyken bir kanser atlattı .şimdi iyi cok sukur ama doktorumuz kemoterapi oncesi herhangi bir uyarıda bulunmadıgı için spermogram yaptırmadık cunku bilmiyorduk.3 sene once kanser sonrası ameliyatı yapan dr.tup bebk deneyebilecegimizi soyledi.ilk olarak ankarada bir univ.hastanesinde denedik transferde tutmamıs.sonra konyada bir merkezde denedik.konyada oturuyorum o yuzden.ama tamamen ticarethane gibi calısan bir merkez.cok yuksek ilac tedavisi uyguladılar.oluyorum zannettim.yumurta toplama gununu beklerken 2 gun once dr.a muayeneye gittik.ilaclar fazla gelmis yumurtalar kendiliginden atılmıs bazen olur dediler.2 aya yakın kanama oldu.agır depresyon gecirdim.bir yıl kadar sonra konyada baska bir hastaneye gittik.dr.cok iyiydi ekibi de allah razı olsun.gectigimiz haziranda hamile kaldım ikizlerime.ama 6 haftalıkken aniden kaybettik.belli bir teshis konulamadı.ruyamda bile gordum bir gun once bebeklerini kaybedeceksin dediler bana.simdi yeni bir deneme yapmak istiyoruz.ama karar veremiyorum arkadaslar.anatolia dusundum ama istanbul da olabilir.degerlendirecegim lutfen olumlu veya olumsuz yardımcı olursanız sevinirim
:44::44::44::44::44:
:44::44::44::44::44: