Lise Yorum ve Soruları Yeni bir okul ve evre.. Yardm..!

hulyab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
97
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben imam hatipi kazandım hiç istemesemde ama çok heyecanlıyım.
Yeni bir okul, arkadaşlar, öğretmenler..
Perşembe günü açılacakmış ben pazartesi sanıyordum çok hazırlıksız yakalandım.
Bir sorunum var. İnsanlarla nasıl tanısıp kaynasacağım ne gibi sorular sormalıyım arkadaş edinmek için ?
Çok utangacımdır bana kalsa bi köşede otururum ama arkadaş edinmem lazım.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Konusurken titriyorum sesim kısılıyor bu durumu yaşamak istemesemde yaşıyorum (
:gitme:mafoldumben

Canım önce okulun hayırlı olsun tatlım
Bende senin gibiydim önceden çekingenliğin yanında bende sosyofobi hastalığıda vardı gerçi ondan çok çektim ben.
Ama düşünki herkes senin gibi yeni
Yani aynı heyecanı onlarda yaşıyor,o yüzden bu heyecanı mümkün olduğunca az tutmaya çalış canım çünkü heyecanın fazlası senin için iyi olmayabilir.
Bunun yanı sıra tanışırken sesim kısılır titrer diye sakın düşünme sanki evde oturuyormuş gibi hisset kendini ve kendinden emin bi şekilde konuş,ben ilk günün çok güzel geçeceğine inanıyorum tatlım. Hem sesin titrese ne kaybedersin bu herkesin başına gelebilir
Fazla çaba harcamana da gerek yok çok güzel arkadaşlıkların olacaktır yanındaki kişiye adını sorup tanışmakla işe başlayabilirsin canımmm
Başarılar dilerim sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…