Kontakt Lens Yeni bir lens almaya karar verdim beklentilerimi hangisi karşılar?

R

RebeLaNgeL

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi RebeLaNgeL
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, takip ettiğim kadarıyla dayanışma içinde olduğunuz için kutluyorum herkesi Anlayacağınız üzere ben de lensten yana çok karasızım buradan okuyup takim edincede iyice aklım karıştı Ben daha öncesinde freshlook, elegance ve B&l kullandım şu anda da B&l blue Naturellook kullanıyorum damarlı bir yapısı var gündüzleri idare eder ama floresan ışığında vs. hiçte güzel değil lens olduğu çok belli.
Yeni bir lens almaya karar verdim ama beklentilerimi hangisi karşılar bilmiyorum? Kendim beyaz tenli sarı saçlıyım gözlerimse koyu kahveye yakın aklıma takılanlarsa şunlar;

Renk açık mavi istiyorum ama doğal dursun
Pupila deliği küçük olsun.
Araştırma yaptım beklentime uygun olarak rainbow fantasy line light blue ve rainbow elit line grey de kaldı aklım ama pupila deliği beni düşündürüyor. kullanan arkadaşlar yardım lütfen
adore bi blue de hoşuma gitti ama koyu gibi geldi bana. Çok uzun oldu okuyan arkadaşlar kusura bakmayın

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
Koyu kahverengi gözde mavi ve tonlarında olan lenslerin çok doğal durduğunu görmedim ben şimdiye kadar. Ela ve açık renk gözlerde mavi lensler daha doğal duruyor fikrimce. Benim de gözlerim koyuya yakın bir kahverengi. Ben mavi lens olarak solotica topazio kullanıyorum. Gözlerim koyu bir renk olduğu için aşırı doğal durduğunu söylersem yalan olur. Gören uzaktan kendi gözüm sanıyor ama yakından bakınca anlaşılıyor. Daha açık gözlerde aynı lens çok farklı sonuçlar veriyor. Eğer çok çok doğal dursun gibi bir isteğiniz yoksa topazio beklentilerinizi karşılayabilir. Damarlanma hiç yok. Renk sonderece açık. Kullanımı çok rahat. Ben bu lensi öneririm mavi renk olarak.

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
Koyu kahverengi gözde mavi ve tonlarında olan lenslerin çok doğal durduğunu görmedim ben şimdiye kadar. Ela ve açık renk gözlerde mavi lensler daha doğal duruyor fikrimce. Benim de gözlerim koyuya yakın bir kahverengi. Ben mavi lens olarak solotica topazio kullanıyorum. Gözlerim koyu bir renk olduğu için aşırı doğal durduğunu söylersem yalan olur. Gören uzaktan kendi gözüm sanıyor ama yakından bakınca anlaşılıyor. Daha açık gözlerde aynı lens çok farklı sonuçlar veriyor. Eğer çok çok doğal dursun gibi bir isteğiniz yoksa topazio beklentilerinizi karşılayabilir. Damarlanma hiç yok. Renk sonderece açık. Kullanımı çok rahat. Ben bu lensi öneririm mavi renk olarak.
Teşekkür ederim. Ama o lensi nereden bulabilirim? Bir de fiyat aralığı nedir?

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
Lens internette satış yapan sitelerde var buradan site ismi verilmiyor malesef yasak bildiğim kadarıyla. Fiyatı türkiyeden satış yapan sitelerde 225 TL ben aldığımda 175'ti sonradan pahalandı. Ama yurtdışından satış yapan sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz. Fakat onların da gelmesi uzun sürüyor die biliyorum ben. Google'a "solotica topazio" yazarsanız satış yapan siteler gelecektir. Pahalı ama verilen paraya da değen bir lens Solotica.

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
Lens internette satış yapan sitelerde var buradan site ismi verilmiyor malesef yasak bildiğim kadarıyla. Fiyatı türkiyeden satış yapan sitelerde 225 TL ben aldığımda 175'ti sonradan pahalandı. Ama yurtdışından satış yapan sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz. Fakat onların da gelmesi uzun sürüyor die biliyorum ben. Google'a "solotica topazio" yazarsanız satış yapan siteler gelecektir. Pahalı ama verilen paraya da değen bir lens Solotica.
Teşekkürler canım a.s. Ben yeşilimsi dursun istemiyorum mavi-grey istediğim. Sende nasıl durdu? hareli haresizi var mı? varsa hangisi daha hoş?

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
................................................

• Konu Sahibi RebeLaNgeL
.............................................

X