R
RebeLaNgeL
Ziyaretçi
- Konu Sahibi RebeLaNgeL
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, takip ettiğim kadarıyla dayanışma içinde olduğunuz için kutluyorum herkesi Anlayacağınız üzere ben de lensten yana çok karasızım buradan okuyup takim edincede iyice aklım karıştı Ben daha öncesinde freshlook, elegance ve B&l kullandım şu anda da B&l blue Naturellook kullanıyorum damarlı bir yapısı var gündüzleri idare eder ama floresan ışığında vs. hiçte güzel değil lens olduğu çok belli.
Yeni bir lens almaya karar verdim ama beklentilerimi hangisi karşılar bilmiyorum? Kendim beyaz tenli sarı saçlıyım gözlerimse koyu kahveye yakın aklıma takılanlarsa şunlar;
Renk açık mavi istiyorum ama doğal dursun
Pupila deliği küçük olsun.
Araştırma yaptım beklentime uygun olarak rainbow fantasy line light blue ve rainbow elit line grey de kaldı aklım ama pupila deliği beni düşündürüyor. kullanan arkadaşlar yardım lütfen
adore bi blue de hoşuma gitti ama koyu gibi geldi bana. Çok uzun oldu okuyan arkadaşlar kusura bakmayın
Yeni bir lens almaya karar verdim ama beklentilerimi hangisi karşılar bilmiyorum? Kendim beyaz tenli sarı saçlıyım gözlerimse koyu kahveye yakın aklıma takılanlarsa şunlar;
Renk açık mavi istiyorum ama doğal dursun
Pupila deliği küçük olsun.
Araştırma yaptım beklentime uygun olarak rainbow fantasy line light blue ve rainbow elit line grey de kaldı aklım ama pupila deliği beni düşündürüyor. kullanan arkadaşlar yardım lütfen
adore bi blue de hoşuma gitti ama koyu gibi geldi bana. Çok uzun oldu okuyan arkadaşlar kusura bakmayın