• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yeni bir kuaför vakası ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
uzun zamandır saçlarımı kestircem deyip deyip durdum ve bugun kafama esti kestirdim azıcık ucundan al kırıklarını temizleyin dedim belimde olan saçlarım nerdeyse omzumda çok sinirlerim bozuk şuan saçımda hiç kat yok v şeklinde kestim uçlarını dedi ama hiçte v gibi durmuyor bir an önce bakıp yapıpı eski haline döndürmeliyim uzaması için ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun :(:( uçları düz olduğu için ikiye ayırdığımda sanki uçlar çok kalın duruyor uzadıkça kendine gelirmi lütfen okuyanlar yardımcı olsun :(:(

canım bu durumu ben o kadar çok yaşadım ki yine seninki omuzlarındaymış bence şükret uzar canın sıkma saç boyuna göre saç stili oluştur

canım inan ki kafaya takma uzadıkça düzelir hem arada bir kısa kestirince daha sağlıklı uzuyor

ayyhh benimm gibi :( bende uçlarından aldırmaya gittimm kadın bildiğiniz normal kesimmm yaptııııııııııı. omuzlarmdaaa. yılan yağı kullan canım hem çabuk uzatır hem kendini toplar :)

canım kuafore kırıkları temızleyın dersen o da tum kırıkları temızler .
kuaofr de suclu evet ama ,senın de tam olması gerektıgı gıbı soylemen lazım .
kırık aldırırken kısalmasını ıstemıyorsan eger,kuafore 2 parmak kalınlıgın da
uclardan alın dedıgınız de o zaman kısaltma gıbı bır sansı olmaz.
yanı kırık ıcın kesınlıkle olcu verın .ben ;yaa 2 cm aldırırım uclardan ya da 2 parmak
kalınlgın da aldırım .kuaofor; her ne kadar 2 parmakla tum kırıklar temızlenmez dese de ,
ben aldırıs etmem .olsun ,ben zaten 2 ay da bır aldıgım ıcın sız dedıgımı yapın derım .

aynı şey benmde başıma geldi aynen uçlarından kestrmeye gttim v olsun dedem resmen küt çıktım kuafrden ... saçımı fönlüyken bie açık bırakamıodum...dümdüzdü uçlarında hareket falan yok tuaf bişiydi... şuan uzadı bi şekil aldı ben sinameki kürü yaptım faydasını gördüm hem uzamasına yardımcı oldu hemde daha bakımlı oldu turp suyunu denedim ama 1 kez yaptım sonra üşüttüğüm için devam edemedim :))) kıştı çünkü e yazında turp bulunmuyo ama turpta uzatıyo cnm

canım sacını uzatmak ıcın ,dogal yontemlerle sac uzatma topıgıne bakabılırsın .orada kontes adlı arkadasımız "sınemakı kuru ıle hafta da 1 cm uzayan saclara ne dersınız?"adlı bır topıgı var .ona bır goz at ıstersen .benım saclarım belım de olmasına ragmen ben de sınemaki kurunu kullanıyorum .saclarım popoma gelsın dıye .
ınan daha 2 kur uygulama ragmen sacım da bır gurluk hıssedıyorum .

Son düzenleme:
evet kesinlikle sinameki hem besliyo hem uzatıyo bende tavsiye ediyorum ... bn haftada bir yapıyorum aradada sarımsak kürünü yapıyorum...

evet kesinlikle sinameki hem besliyo hem uzatıyo bende tavsiye ediyorum ... bn haftada bir yapıyorum aradada sarımsak kürünü yapıyorum...

sarımsaklı sampuanı ben her rutın yıkamam da kullanıyorum .
zaten ozel ayrı gayrı hazırlanan bır kur degıl .
sampuanın ıcıne sarımsakları rendelıyorum .
once sacımı sarımsaklı sampuanla yıkıyorum
sonra da sarımsaksız sampuanla .
o zaman koku fılan da kalmıyor.

Kuaförler niye böyle yapıyolar anlayamıyorum. Sanki kuaförcülük oyunu oynuyolarmış gibi davranıyolar. Sebebini hiç bi zaman çözemedim inanın :44: Bende ne zaman uçlarını aldırmaya gitsem belimde ki saçlarım omuzumda dönmüşümdür eve :43: Bi yandan değişiklik güzel oluyo aslında ama bi yandanda üzülüyo insan. Sonuçta saç hemen yarın uzuyan bişey değil yani zaman gerektiriyo. Ben artık öyle heveslenipte kuaföre gitmiyorum kızlar akıllandım artık. Bakıyorum uçları çok mu kırılmış. Islatıyorum saçlarımı tarıyorum güzelce eğiyorum başımı öne (başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma :9:) dümdüz kesiyorum uçlarını. Sonra kat kat bi model çıkıyo hemde uçları güçleniyo. Gayet memnunum böyle yaptığımdan beri :32: Kuaföre gidip üzülmektense, kendiniz kesin daha iyi.

kızlar cevaplarınız için teşekkürler ama demiştim boyundan gitsin istemiyorum çok az kırıklarını temizle dedim tuttu küt diye kesti sinir oldum ben alışık değilim böyle saça umarım uzadıkça uçları incelir düzelir sinamekiye başladım bende inş faydasını görürüm

kızlarrr sinemakinin tarifinii verinn lütfeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn :) yazıınnn sevgiliminn abisiinin asker düğünü varrr annesinin beni balıkesire götürme isteğii varr amaa aileeemmm s*ç*r ağzıma :1: ilişkimi bilmiyolar :D o yüzden ist. düğününee gidicemmm kısa saç yakışmıyorr barii yaza kadr accıkk daha uzasınnnnnn ki daha güzel olayım :1:

Back