- 8 Aralık 2014
- 767
- 152
- 133
- 31
canım olur ama boyu uzun kısaltırım diyosan ayırıyım canımcanım 34 beden iapanyol olan bana olurmu beni biliyosun olur diyosan ayırabilirmisin acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım olur ama boyu uzun kısaltırım diyosan ayırıyım canımcanım 34 beden iapanyol olan bana olurmu beni biliyosun olur diyosan ayırabilirmisin acaba
canım hangi pantlonyukarda birde 36 beden pantolon vardı likralı mıacaba?full likralıysa onuda isterim..inş boyu uzundur tabi
tamam canım atarım tabikiBunun detay fotosunu atar mısın cnm. Ilgileniyorum.
boy sorun değil kısaltırım ayırır o zaman cnm beden olsundacanım olur ama boyu uzun kısaltırım diyosan ayırıyım canım
tamam canım ayırdım onu sana :)boy sorun değil kısaltırım ayırır o zaman cnm beden olsunda
boy sorun değil kısaltırım ayırır o zaman cnm beden olsunda
tşkr ederim camım benim :)ona da ben de talip olcaktım amaaa
güzel günlerde kullan canım![]()
çok sağol canım benim sana ne lazım atacaklarım var daha ama elime geçmediler daha teyzem baya şey yolicak istediğin birşey varsa önceden ayırıym sanaNazlimoooo hayırlı satışlar canımcım, hanımlarrr nazlı'dan ürün almayan çok şey kaçırır demedi demeyinnn![]()
çok sağol canım benim sana ne lazım atacaklarım var daha ama elime geçmediler daha teyzem baya şey yolicak istediğin birşey varsa önceden ayırıym sana
canım beden olarak ne istiyosunpantolon lazım kuzumsenden gelenler cuk diye oluyor bana
eğer olursa merakla bekliyoruuum![]()
canım beden olarak ne istiyosun
tamam canım benim aklımda kalıcak34-36 beden kuzum 38de olabilir aslında, yüksel bel olursa züpper oluuur![]()
Eki Görüntüle 1435646 Eki Görüntüle 1435647 soldaki s beden sağdaki m l beden tane 5 tl
Bunların ayrıntılı fotosu varmı birde başka ürünlerde varmı 3-4 yaş kız...Eki Görüntüle 1435672 3 ve 4 yaş kız kıyafetleri tane 3 tl yelek minicik çok tatlı :)
tabi canım hemen yoluyorumBunların ayrıntılı fotosu varmı birde başka ürünlerde varmı 3-4 yaş kız...