• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir kişisel gelişim kitabı çıkıyor

mazaltov6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
6
0
86
Diğer
Ilk iki kişisel gelişim kitabı mutlu olmanın yolları ve evrensel aydınlanma terapisinin 100 bin adetten fazla satmasından sonra üçüncü kitabı masal gibi aşklarada da aşk ve aşkla ilgili her şey var.bu kitapla romantizmin doruklarında yaşayacaksınız.kah gülecek kah ağlayacaksınız.müjde ,reneta sibel yolak ın dördüncü kitabı yaşam mucizesi çıktı.reneta sibel yolak ın yeni kitabı yaşam mucizesi çıktı.içinde yaşama dair her şey var.kah hikayelerde kendinizden bir şeyler bulacak, kah yeni şeyler öğrenecek kah gülecek kah düşüneceksiniz.bu bir kişlisel gelişim kitabı.kitap meraklılarına duyurulur.kaçırılmayacak bir kitap ve gene binlerce satacak.söylemedi demeyin alın okuyun.çok memnun kalacaksınız

Okadar çok kişisel gelişim kitabı ve makaleleri okudum ki.En son aldığım kitapla birr
likte kendime söz verdim bir dahaki kitabımın konusu tamamen farklı olacak diye.Ama konuyu görünce dayanamıyorum.İçerikler özünde hep aynı.Umarım bu kitap en sonuncu olur.

kişisel gelişim vazgeçilmezim ama sıkıldım oku oku.. Depresyonlarımda çok okuyorum .. Sanırım sınavlardan sonra..

Back
X