• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir iş kurma

nurr06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
166
269
23
30
Merhabalar! Ben kimya mühendisiyim 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Ama hayalim hep kendi işimin olması kendi işimin patronu olmak! Kazandığım benim olsun kimsenin emri altına girmek istemiyorum mesleğimle alakalı olmak zorunda değil hatta mühendislik dışında başka bir sektör olsun istiyorum yaş 26 bir kadın olarak nasıl bir iş kurabilirim nasıl bir dükkan açmalıyım fikirlerini özenle okuyacağım :)

Butik bir cafe küçük veya bunun eşliğinde farm tarzı butik otel gibi.Görsellik önemli sonuçta insanlar bu devirde lezzetten çok görsel şölen hashtag hashtag konum like bağımlısı . Cafe malum sebeplerden paket servis olacağından tutmaz ama kendi butik otelini yaratabilirsin bir bahçe içine hem cafesi hemde kalacak üç nir yer bile olsa günü birlik veya kalıcı ziyaretçilerin olacaktır.
En çok maddi imkN nerede var dersen hayvancılıkta. İnan eşimle konuşup proje yapsam hibe alsak diyorum ama işin başında olmak ve elde yine de ufakta olsa bi maddi imkan önemli. Ama çiftlik kurmak cidden muhteşem bir düşünce.
Ayrıca kimya mühendisisin tbitak vs hiç denemedin mi? Bnim kız kardeşim diyebilirim kimya mezunu yükseğini yapıor yurtdışına da gitti amaiş bulamıyor,yerini ona mı devretsek 🙄😁

Bilmediğiniz işe girmeyin

Kimya mühendisi iseniz kendiniz bir şeyler üretmeyi deneyin

Mesela parfüm , oje, kozmetik malzemesi üretebilirsiniz.

Bilmediğiniz işe girmeyin

Kimya mühendisi iseniz kendiniz bir şeyler üretmeyi deneyin

Mesela parfüm , oje, kozmetik malzemesi üretebilirsiniz.
Çevremde çok insan kendi mesleğinden ayrıldı kısa çalışma ödenekleri pandemi vs.
Bende tabi ki meslekten yanayım ki ne kadar ben yapamasamda desteklerim ama kendi işi ni kurma hayali bile bir başka güzel (:
Ama haklısınız kendi kozmetik markasını da oluşturabilir kimya müh kızçemiz ay fikriniz çok iyi kadınların hayır diyemediği birşey sonuçta

Çevremde çok insan kendi mesleğinden ayrıldı kısa çalışma ödenekleri pandemi vs.
Bende tabi ki meslekten yanayım ki ne kadar ben yapamasamda desteklerim ama kendi işi ni kurma hayali bile bir başka güzel :-)
Ama haklısınız kendi kozmetik markasını da oluşturabilir kimya müh kızçemiz ay fikriniz çok iyi kadınların hayır diyemediği birşey sonuçta
Ben bilsem girerim o işe
Hatta ortak bulsam kesin yapardım
Düşünsenize kozmetik hiç ölmeyecek ve her daim kadınların vazgeçilmezi

Merhabalar! Ben kimya mühendisiyim 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Ama hayalim hep kendi işimin olması kendi işimin patronu olmak! Kazandığım benim olsun kimsenin emri altına girmek istemiyorum mesleğimle alakalı olmak zorunda değil hatta mühendislik dışında başka bir sektör olsun istiyorum yaş 26 bir kadın olarak nasıl bir iş kurabilirim nasıl bir dükkan açmalıyım fikirlerini özenle okuyacağım :)
Merhaba. hem para kazanacaginiz hem de evden çalışacağız işler zaten var. Isterseniz yardimci olabilirim

Ne tür işler ?
Ben farmasi lideriyim mesela canım. Yanlış anlama insanalr ikna etmeye çalışıp satış yapmıyorum. Marketten alacaklarımı burdan alıyorum marketten daha uyguna geliyor. Ekibimi kurduğum içinde ayda 70 ila 2.000 2.500 tl ve üzerinde kazanma imkanım var. Istersen ücretsiz numune ve katalog göndereyim bir bak sende

Ben farmasi lideriyim mesela canım. Yanlış anlama insanalr ikna etmeye çalışıp satış yapmıyorum. Marketten alacaklarımı burdan alıyorum marketten daha uyguna geliyor. Ekibimi kurduğum içinde ayda 70 ila 2.000 2.500 tl ve üzerinde kazanma imkanım var. Istersen ücretsiz numune ve katalog göndereyim bir bak sende
Kimlere satıyorsun. ?
İnternetten mi satış yapıyorsun

Kimlere satıyorsun. ?
İnternetten mi satış yapıyorsun
Yok canım internetten satış değil. Sadece sitesinden kendimize özel indirimle alıyoruz ürünleri. Ister kendine kullan ister etrafındakilere kârını koyarak sat. Tabi ekibini kurarsan milyarlar kazanırsın o ayrı 😊 istersen whatsapptan anlatayım daha detaylı

Yok canım internetten satış değil. Sadece sitesinden kendimize özel indirimle alıyoruz ürünleri. Ister kendine kullan ister etrafındakilere kârını koyarak sat. Tabi ekibini kurarsan milyarlar kazanırsın o ayrı 😊 istersen whatsapptan anlatayım daha detaylı
Mesaj kutum açık
Yazabilirsin

Pandemi dönemi bitmeden ben kalkışmazdım. İnsanlar Enflasyon ile pandemi ile mücadele ediyor.
Kendin tecrübeli olmadığın bir iş senin omuzlarına büyük yükler yükleyebilir. İşçi çalıştırmak çok zor dışardan gözüktüğü gibi değil işin içine girince başlıyor sorunlar..

Back