• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni bir imaj,yardım lütfen :) (resimli)

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Selam arkadaslar.Saclarım eskıden uzundu ve kendı rengındeydı.Sonra gıdıp saclarıma golge yaptırdım ama yaptırdıkca sarı oldum. fisfisfis Bu halımden kurtulmak ıcın saclarımı sıyaha boyadım. :1ninca: Cok guzeldı dugunumde saclarım sıyahtı.Ama cogu kısı benı sert gosterdıgını ve de yuzumu solgun gosterdıgını soyledı.Ben de cıkolata kahve ıstedım kuaforum saclarımı orıyelle acmıs ve sonra da ustune cıkolata kahve ıle boyamıstı fakat şakaklarım sıyah dıp kısımları sarıya donuk oldu yıkadıkca.Gorumcem bu saclar ne gel ben senın sacını koyu kızıl yapıyım dedı.O sac rengım de acıldı.Ben yuzumu belırgın gosteren bırsey ıstıyorum ama ne yapmalıyım bılmıyorum.Goz rengımı de lens ıle degıstırmek ıstıyorum (goz rengım kahve),pek makyaj yapmıyorum anca dısarı cıkarken allık.Isyerındeysem goz kalemı ve allık kullanıyorum. Su ankı halımı ve de begendıgım bır sacı eklıyorum onerılere acıgım.Sarı sacı pek sevmıyorum sımdıden tesekkurler sositososito

Eklentiler

• $şimdki halim.JPG
    $şimdki halim.JPG
    44,2 KB · Görüntüleme: 92
palettenin bronz kahvesi güzel durabilir hem cok acık bi renk değil hemde sana gider diye düşünüyorum ..

Öncelikle herkese merhaba ,sürekli misafir olarak takip ederdim ama süper bir site ...Kutunun üstündeki renge aldanıp palette altın pırıltılı toffe aldım... Ama sonuç çok koyu bir renk halbuki ben sarıda açık kumrala dönmek istiyordum biraz bakırlık içeren sıcak bir renk olsun istedim.Bu ne yaaa ...birden koyu oldum kendi saç rengim bile bu kadar koyu değildir.Yıkadıkça akar ve açılırmı acaba ??? Birde açık kumral rengini tek bir boya ile elde edebilirmiyim hangi markda var ?

Back