Yeni bir ilikiye hazr mym acaba? ok kark aklm

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
selam canım arkadaslarım,dert ortaklarım..siz olmasanız ne yaparım bilmiyorum.yine yardımınıza ihtiyacım var.
daha önce actıgım konuları takip edenler bilirdir ben sorunlu bi ilişkiden yeni kurtuldum.aslında son 3-4 aydır kafamda ve yüregimde bitmisti bu ilişki ama o askerde olduğu için görüsmüyorduk zaten ayrılmış gibiydik..şimdi ise yeni bir aşk kapıyı çaldı ama daha ayrılalı ne oldu ki deyip kara kara düşünüyorum.
bir arkadaşım var.evli.arkadaşımın eşinin asker arkadaşıymış talip kişi.düğün resimlerine bakarlarken arkadaşımla çektirdiğimiz resimde beni görmüş.beğenmiş ve tanışmak istiyorum diye sürekli arıyormuş arkadaşımı.aracı olun bizi tanıştırın diyormuş.arkadaşımda beni aradı anlattı.ben olmaz ben daha yeni kurtuldum rahatım dedim.ama pes etmedi hala arıyormuş arkadaşımı ve eşini.arkadaşımda aslında çok iyi biri neden olmasın düşün istersen dedi.konuş eğer istemezsen istemem de bizi anlamıyor dedi.ben telefonda konuşmak istemedim numaramı bilmesin diye.msn eklesin konuşalım dedim.msnde konuştuk.ama inanın hayatımın en zor konuşmasıydı.
26 yaşındaymış,devlet memuruymuş.amacım evlilik artık bu yaştan sonra flört istemiyorum eğer anlasabilirsek ben seni elimden kaçırmak istemiyorum dedi.görüşelim konuşalım anlaşırsak seni ailemle hemen istemeye geleceğim gibi şeyler söyledi.bende acele etmek istemediğimi,yeni bir ilişkiden ayrıldığımı ve gözümün korktuğunu anlattım.bir resimden nasıl evlilik düşünebiliyorsun dedim,kaderim olduğuna inanıyorum senden gercekten cok hoşlandım dedi.ben istemediğimi söyledim ve msn sildim.aradan 2-3 gün gecti arkadasım tekrar aradı telefonda bir konusun cocuk cok üzgün dedi.baktım olacak gibi degil tamam cok uzadı bu konu sen ver ben arayacagım dedim tabiki gizli numaradan..neyse aradım ve konuştuk..uzun uzun kendini anlattı.benim niyetim ciddi istersen simdi bile gelirim seni istemeye dedi.doğru yada yanlış bilmiyorum ama sesinden cok etkilendim..utanıyorumda kendimden.daha yeni ayrıldım eski sevgilimden.yeni bir aşka başlasam kendime ve herkese karsı ayıp olur gibi geliyor.sanki eski sevgilimi aldatmısım ve ondan ayrılınca yenisini ortaya cıkarmısım gibi olacak sanki.artık bende evlilikle noktalanacak bir ilişki istiyorum.işini gücünü yerine oturtmus biri olsun istiyorum.arkadasım onun resmini gönderdi bir bak beğenecekmisin dedi.tabi dış görünüşte önemli.beğendim işte..sizce ben ne yapmalıyım?acaba bir sans vermelimiyim?eğer bu ilişki baslarsa ciddi seylerde olacak.akıl verin bana kızlar

ah cnm ahhh :teselli: aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıorumm.ilişkim biteli 4 ay falan oldu.bende aynı sen gibi düşünüodumm.bundan sonra olursa ilerisi olcak biri olsunn.ii denilebilecek bi kısmette çıkmıştıı.ilk başta ewet dicektimm teklifine ama sora oturup düşündümm.eski sewgilimi unuttummu.yeni bi ilşkiye hazırmıyımm.bunlar öle hemen werilecek kararlar deill.ben biraz daha zman geçmesine karar werdimm.bi boşluktayımm şuan.önüme çıkan her yakışıklıdan hoşlanıorum.birine ewet desem 2 gün sora pişman olmam kaçınılmaz.bence biraz daha bekle güselimm.oturup iice düşünn

4 ay biraz erken olmuş ama iyi biri gibi geldi anlattıklarına dayanarak öyle bi düşüncem oldu bir şans vermeye değmez mi acaba ? Hem unutmana yardımcıda olabilir aklını karıştırmak istemem tabi karar sana ait

canım önce bir otur sakin sakin ben eski sevgilimi unuttummu diye düşün.hala onu özlüyormuyum diye bir test et kendini. eğer ki cevabın kendini tatmin ediyorsa o zaman karar verirsin. ama karşı tarafta pek aceleci geldi bana. hemen tutturmasın hadi evlenelim diye. aman acele karar verme derim ben. eskiyi unutmak için yeniyide kullanmış gibi olma güzelim. allah hakkında hayırlısını ersin.

olur canım olur...
Ablam nişanlısından ayrıldıktan bir ay sonra eniştemle tanıştı bu işler nasip işleri eski arkadaşını gerçekten unuttuysan tanıştığın insanı üzmeyeceksen dene derim...

Ben bu hikayeyi biliyorum...

Bana kalırsa biraz daha beklemeni ve kendini dinlemeni öneririm, şimdi tanıştığın beyefendi sana cazip gelir ama içinde saklı birşeyler var ise gün gelir ortaya çıkar ve ikinize de acı verir...

Burda iş sana düşüyor caım en doğru kararrı sen vereceksin...

Ve dilerim kararın sana mutluluk getirsin...

niyetim ciddi,istersen şimdi bile istemeye gelirim mi seni dedi:1shok::1shok: tanımadan ,etmeden telefonda 1 kere konuşmayla ne evlenmesi ya,hiç sevmem böyle insanları,fotoğrafını beğendim ,etkilendim dese sadece iyi hoş normal derimde ,sen iste hemen istemeye gelim demek saçma.Ben erken mi değil mi diye düşünmenden çok buraya takıldım.
Ben olsam;eğer kafamda kalbimde eski erkek arkadaşım yoksa yani yeni bir ilişkiye başlayacak kadar toparlanıp yeni insana haksızlık etmeyecek düzeye geldiysem,ortak tanıdıklarda bu insana güveniyor tanıyorlarsa, bu insana şans verirdim ama kesinlikle onun hadi evlenelim aman seni kaçırmayım laflarıyla hareket etmez,sağlam adımlarla tanımaya çalışır ,bana uyup uymadığını,ne hissettiğime bakarak onun hakkında karara varırdım...

kızlar cok tsk ederim yorumlarınız için.ben eski sevgilimi gercekten unuttum.zaten unutulmayacak gibi degildide yaptıkları.aslında coktan silmistim kafamda..simdi karsıma cıkan bu kişide cok acele ediyor ama beklemesinide bilirim sen yeterki beni hayatından cıkarma diyor.gercekten cok zor bi kararmafoldumben

Canım bence tanı unuttuysan öncekini ciddi düşünüyorsan tanı
Benim başımdada öyle bişey war tlfonumu wermek isteiyorum yüzyüzede grüşmek istemiyorum bende biraz msnde konuşup tanımak istiyorum olursa olur olmassa olmaz hayırlısı olur inş senin içinde benim içinde canım çok önemli bir konu bu ewlilik bir ömür boyu onunla beraber olucamız için çok iyi düşünmemiz we iyi kararlar wermemiz lazım tabiki rabbim en iyisini bilir bizim karşımıza hayırlı insanları cıkarsın tüm bekarların karşısına inş haırlısı olur inş canım opuyorumnanaktan

kızlar iyice düsündüm tasındım.yeni bir ilişkiye hazır olmadıgımı anladım.eski sevgilimi unuttum bundan eminim ama yeni bir ilişki stresi cekecek kadarda saglam bulmuyorum henüz kendimi.güvenimde kalmadı kimseye kolay kolay inanmıyorum.özel hayatımda tek olmak beni daha huzurlu kılıyor..yanımda annem olsun kimsem olmasın huzurum mutlulugum bu:nazar:

Canım sen herşeyin en iyisini bilirsin kafanı dağıt toparlan hiç bişey düşünme hayatını yaşa hayatına biri girerse düşünüceksin kafana takıcaksın rahatla biraz zaman ne gösterir bilinmez herşeyin hayırlısı olun inş senin için canım sewgileropuyorumnanaktan

Canım sen herşeyin en iyisini bilirsin kafanı dağıt toparlan hiç bişey düşünme hayatını yaşa hayatına biri girerse düşünüceksin kafana takıcaksın rahatla biraz zaman ne gösterir bilinmez herşeyin hayırlısı olun inş senin için canım sewgileropuyorumnanaktan

cok tesekkürler canım.inanki kendimi o kadar yorgun hissediyorumki.kalbim yeni bi ilişkiyi kaldıracak gücte degil.heleki evlilik cok uzak simdi.içime sinen biri olması gerek.ayrıldıgımdan beri öyle huzurluyumki.artık gözüm korkuyor ilişkiden..su dünyada yalansız ve sartsız kosulsuz herseyim melek annem..

Ben olsam denerdim, erkekler çok mu düşünüyo ilişki bittikten sonra sanki:umursamaz:
Eğer beni gerçekten sevdiğine inanırsam da devam ederdim, kaybedecek bişey yok zemuszemus

Ben olsam denerdim, erkekler çok mu düşünüyo ilişki bittikten sonra sanki:umursamaz:
Eğer beni gerçekten sevdiğine inanırsam da devam ederdim, kaybedecek bişey yok zemuszemus

canım belki haklısın ama yeni bir ilişki demek yeni sorumluluklar demek.tartısmalar,mutsuzluklarda yanında olunca stresi kaldıracak yürek göremedim simdilik kendimde.tabi ask sevgi mutluluktan getiriyor ama acısı cok daha büyük iz bırakıyor.cok güvenecegim biri gerek ama simdilik kimseye güvenemem sanırım..karısmdakinden ufacık bi hata görsem yıkılırım.cok hassaslaştım ve duygusaldan cok mantıklı karar veriyorum sanırım

Seni çok iyi anlıyorum :) benimde ayrılıp tekrar başladığım bi ilişkim vardı. 4 5 ay önce bitti. Bittiğide iyi oldu.
Ben erkeklerin bizim gibi hassas düşündüğünü zannetmiyorum. Aldatmış olmak için bi birlikteliğinin olması gerekir. O yönden için rahat olsun. Ama hazır değilim diyosan saygı duyarım. :16:
Şahsen ben beğenebileceğim, mantığıma ve duygularıma hitap eden biri çıksa karşıma reddetmem :1:

Back