- Konu Sahibi mutluluk1982
ben bu konuyu görmemişim. merak ediyordum seni.burdaki arkadaşlar artık benden çok sıkılmıştır. eski konularımı okuyanlar biliyorlar beni...
bu defa konu aynı değil..
geçmişi unutmaya karar verdim. boşanmıştım.unutamamıştım. hatta onu ölene kadar beklemeyi düşünüyordum. ve evli olmasına rağmen gözüm dönmüştü mutsuz ise gel demiştim. ama yapamadım. kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlukluk kurulurmu ? ben hep iki kız çocugum var benim 12 yıllıklık evliliğim var ve şimdi evli olduğu kadınla sadece 3 aylık evli olduğu için ve mutsuz olduğu için bize dönmesi mantıklı diye düşünüyordum. geceleri uyuyamıyordum. bu işten nasıl kurtulutrum dedim. çok düşündüm.. sürekli her mekan her yer onunla yaşadığım anılarımı aklıma getiriyordu. oturduğum ev..koltuk..eşyalar.. yapamadım.
işi bıraktım. ablam şehir dışında . bizim şirketin ablamın olduğu şehirde de şubeleri var. oraya gidiyorum. eşyalarımı topladım.eşyalar gitti. bizde bugün akşam gidiyoruz. ailemde benimle gelme kararı aldı.. hem gurbette tek kalan kızının yanına gitmek kendinede mantıklı geldi. hem benim çocuklarıma bakıp destek olucaklar .tek korkum ilerde ailem benim başıma kalkarmı biz senin yüzüne düzen bozduk derlermi ... ama ben hiç teklif bile etmedim..onlarda gelmek istiyorlar.. ailemin benimle gelmesini bilmem ama benim şehir değiştirmem bu olaylari çin doğru bir karar değil mi ? lütfen yanlış demeyin.. biliyorsunuz.. aylardır kendime gelmedim.. hep aynı konuları açtım durdum.. hep aynı yerde takıldım.. orda hayellerim var. eniştemizle hayellerimiz var.. işyeri açıcaz daha sonra.. enişte müstakil ev alacak. ben burdaki evi satıcam.. orda hep birlikte yan yana ev alacağız.. çok güzel olacak herşey ... içimde ilk defa huzur var.. içimde .....
tek size soracağım şey : lütfen beni teselli için söylemeyin..herzmanaki gibi gerçekleri söyleyin...
aylardır bekledim.. eski eşimi çok istedim.. şimdi o tam bize geri dönmek istiyor ... ama ben geçmişi unutamayacağımdan ve mutsuzluk üzerine mutlululuk kuramayacağımdan gidiyorum.. kendime yeni bir hayat kuruyorum.. kızlarımla.. ilerde pişman olmam değilmi..zaten o kadından mutlu değilse yine ayrılacak.. ama sebep ben biz olmayalım yeter.. Allah ilerde pişman etmesin... tam fırsat vardı eski ailemi tekrar kurabililme sansım varken fırsatı teptim demem.. çünkü ailem bile benim yanımda..kırk yıllık memlekettelerini bırakıp geliyorlar yanıma.. onlarda pişman olmaz işallah.
valla,hala aytılırsa diyyorsun.
ayrılsada dönme.
bu adam seni aldatmış. kaçkere ,
yatağında basmışsın. arkadaşına bunu affettiğin için yine affeder diyecek kadar pislikleşmiş bu adam.
kısaca o adamla bir hayat olmaz olsada acı verir sana. çünkü yine aldatacak yine seni bırakıp gidecek. git o şehire. bir gün seni seven biri çıkar karşına.
Son düzenleme: