- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.141
yahu herkez neredeeee
bütün kızlar kaçtı gittilerrr
isyanım biz oynayalım onlar gelirler
kızlarrrr nerelerdesinizzzzzz
masatakvimi isyan cilt cgd16 kalperası pakize daha ismini sayamadıklarım
bunlardagecer ne yaptı acaba alabildilermi
yarın c.tesiii...ohhh yoğun bir hafta bitti ohhhhh
geldim kuzum kavga güünndeyim anacım ya gelinlikçiyi aradımmm ya bolerom gelmiş öle olmazsa zorla ararımmm yaaa noldu biliyomusun arıyorum kadın yok gelecek 2 haftadır oyalıyolar gelişnliği 30 aldık ayın işte mayısı dediler en gec bir hafta içinde veriris nese yok aradım yine yok iki hafta olmuşşş hala yok pazartesi aradım cumaya kadar gelmezse dükkanı basıp rezil edecem sizi dedimmm aradım mağazayı az önce o hanım yok yine biri bana cevap versin çok sinirlendim düğünümne iki hafta var dedimmm ya çıldırdımmmmkadın aradı ben sana 15 gün dedim diyo bende akşam alcm dedim
kızlarrrr nerelerdesinizzzzzz
masatakvimi isyan cilt cgd16 kalperası pakize daha ismini sayamadıklarım
bunlardagecer ne yaptı acaba alabildilermi
çok şükürr ama cumartesi akşamı misafirim geleceeekkk :18::18::18: daha doğrusu görümcem eşiyle birlikte gelecek pazar günü kahvaltı yapacaz birlikte o yüzden akşamdan gelin otururuz dedim
hadi bakalım şekerim...iyi şanslaroohh kızlar maşallah döktürün bakalım bu sıcakta enerjinize hayranım iyice mayıştım kaldım kafamı koysam uyucam =) iş çıkışı kuaföre uğrucam eğer müsaitse saçlarımı boyatıcam röfleden vazgeçiyorum artık nasıl olcam meraklıyım hihihiihi
geldim kuzum kavga güünndeyim anacım ya gelinlikçiyi aradımmm ya bolerom gelmiş öle olmazsa zorla ararımmm yaaa noldu biliyomusun arıyorum kadın yok gelecek 2 haftadır oyalıyolar gelişnliği 30 aldık ayın işte mayısı dediler en gec bir hafta içinde veriris nese yok aradım yine yok iki hafta olmuşşş hala yok pazartesi aradım cumaya kadar gelmezse dükkanı basıp rezil edecem sizi dedimmm aradım mağazayı az önce o hanım yok yine biri bana cevap versin çok sinirlendim düğünümne iki hafta var dedimmm ya çıldırdımmmmkadın aradı ben sana 15 gün dedim diyo bende akşam alcm dedim
oohh kızlar maşallah döktürün bakalım bu sıcakta enerjinize hayranım iyice mayıştım kaldım kafamı koysam uyucam =) iş çıkışı kuaföre uğrucam eğer müsaitse saçlarımı boyatıcam röfleden vazgeçiyorum artık nasıl olcam meraklıyım hihihiihi
sinirlenme bidenem git konuş ben az kavga etmedim gelinlikcimle
ya sorma kaç haftadır olayına kadın beniii yok bursadan gelcek hikaye yalan yaaaaaaaa gidim halledecemm
ohhh ne güzel kuzum..gelsin pastalar, keklerrrsen çalışıyorsun görümcen yapsın getirsin sana bende ne kadar hazırcı çıktım amma
hadi bakalım şekerim...iyi şanslar
ya sorma kaç haftadır olayına kadın beniii yok bursadan gelcek hikaye yalan yaaaaaaaa gidim halledecemm
bas akşam gelinlikciyi kuzummm
ohhh ne güzel kuzum..gelsin pastalar, keklerrrsen çalışıyorsun görümcen yapsın getirsin sana bende ne kadar hazırcı çıktım amma
hadi bakalım şekerim...iyi şanslar
hadi bakalım güzel olacaksın eminim kuzum
sıcaklar var çok ama uyumamak için oynuyoruz
uykuluyummmm
uyuklamak yokkk
Oynamak varrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?