Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
geldim kuzum kavga güünndeyim anacım ya gelinlikçiyi aradımmm ya bolerom gelmiş öle olmazsa zorla ararımmm yaaa noldu biliyomusun arıyorum kadın yok gelecek 2 haftadır oyalıyolar gelişnliği 30 aldık ayın işte mayısı dediler en gec bir hafta içinde veriris nese yok aradım yine yok iki hafta olmuşşş hala yok pazartesi aradım cumaya kadar gelmezse dükkanı basıp rezil edecem sizi dedimmm aradım mağazayı az önce o hanım yok yine biri bana cevap versin çok sinirlendim düğünümne iki hafta var dedimmm ya çıldırdımmmm :47::47::47::47::47::47::47: kadın aradı ben sana 15 gün dedim diyo bende akşam alcm dedim

ayy bu gelinlikcilerde bir acayip..bir bolero dikmek çokmu zor yahuuu:41::41:

kızlarrrr nerelerdesinizzzzzz
masatakvimi isyan cilt cgd16 kalperası pakize daha ismini sayamadıklarım:52::52::52::52::52::52:

bunlardagecer ne yaptı acaba alabildilermi:16::16::16::16:

geldim kuzum kavga güünndeyim anacım ya gelinlikçiyi aradımmm ya bolerom gelmiş öle olmazsa zorla ararımmm yaaa noldu biliyomusun arıyorum kadın yok gelecek 2 haftadır oyalıyolar gelişnliği 30 aldık ayın işte mayısı dediler en gec bir hafta içinde veriris nese yok aradım yine yok iki hafta olmuşşş hala yok pazartesi aradım cumaya kadar gelmezse dükkanı basıp rezil edecem sizi dedimmm aradım mağazayı az önce o hanım yok yine biri bana cevap versin çok sinirlendim düğünümne iki hafta var dedimmm ya çıldırdımmmm :47::47::47::47::47::47::47: kadın aradı ben sana 15 gün dedim diyo bende akşam alcm dedim

oohh kızlar maşallah döktürün bakalım bu sıcakta enerjinize hayranım iyice mayıştım kaldım kafamı koysam uyucam =) iş çıkışı kuaföre uğrucam eğer müsaitse saçlarımı boyatıcam röfleden vazgeçiyorum artık nasıl olcam meraklıyım hihihiihi

:16::16::16::16: çok şükürr ama cumartesi akşamı misafirim geleceeekkk:30::30::30::30::18::18::18: daha doğrusu görümcem eşiyle birlikte gelecek pazar günü kahvaltı yapacaz birlikte o yüzden akşamdan gelin otururuz dedim :32::32::32::32::32:

ohhh ne güzel kuzum..gelsin pastalar, keklerrr:32::32::32: sen çalışıyorsun görümcen yapsın getirsin sana :1::1::1: bende ne kadar hazırcı çıktım amma :1::1:

oohh kızlar maşallah döktürün bakalım bu sıcakta enerjinize hayranım iyice mayıştım kaldım kafamı koysam uyucam =) iş çıkışı kuaföre uğrucam eğer müsaitse saçlarımı boyatıcam röfleden vazgeçiyorum artık nasıl olcam meraklıyım hihihiihi
hadi bakalım şekerim...iyi şanslar :34::34:

sinirlenme bidenem git konuş ben az kavga etmedim gelinlikcimle:1::1::1::1:

hadi bakalım güzel olacaksın eminim kuzum:16::16::16:
sıcaklar var çok ama uyumamak için oynuyoruz:1::1::1:

ohhh ne güzel kuzum..gelsin pastalar, keklerrr:32::32::32: sen çalışıyorsun görümcen yapsın getirsin sana :1::1::1: bende ne kadar hazırcı çıktım amma :1::1:

kuzum evet akşam çay için kek yaparım başka ne yapsam bilemedim:26::26: yemek yaparım aç kalmasın yoldan gelecek :34:
sabahta menemen , kremalı patetes kahvaltılık çeşiti bide avcı böreği yapsam çokmu ağır olur:26::26::18::18::18:

bu konularda hassas olmaları gerekirken umursamaz davranmaları çileden çıkarıyor valla sinirlenmekte haklısın gelmemişse git bağır rahatlarsın kuzum. Bende nişanımda çiçek istemiştim hemde 2 ay önce aldım tuvaletimi zamanları vardı yani. Ben birde moda evinde bıraktım erken teslim almadım yerim yok diye nişanıma 3 gün kala gidip aldım çiçeği nerde dedim içinde dendi tamam dedim. eve geldim çiçek falan yok o kadar sinirlendim ki ertesi gün gittim bi ton bağırdım kadına müşterilerinin içinde çok rahatladım çiçek yok madem burdan bana taç verceksiniz dedim taç aldım. İnsan ister istemez stres yapıyor sorun olmasını istemiyor inş. hallolur canım bu akşam

saolasın canımm :54:
sinirlenme bidenem git konuş ben az kavga etmedim gelinlikcimle:1::1::1::1:

hadi bakalım güzel olacaksın eminim kuzum:16::16::16:
sıcaklar var çok ama uyumamak için oynuyoruz:1::1::1:

inş. tatlıımmm

Back