Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben izmire gelin gidiyorum canım ve orda kimsem yok inşallah gittiğim yerde de izmirliler burdaki kadar sıcak karşılarlar beni kimseyi tanımıyorum birdenbire bunalıma girmem yalnızlıktan inşallah

çok şanslısın İzmirimize geliyosun. nereden tuttunuz canım evi bakayım bana yakın mı:1:

Keşke heeeppp nişan gibi olsa
Düğün işi zorr çokkk zorr:26:

Good_heart
sakin gibi göürnüyorsun ama
o sakinliğin altında kıyametler olabilir mi sinirlenince bilemiyorum:1::1::1:

isyannn
naısl oldun?

Aman canım dilini ıssır.. 1 kişi de sakin olsun aramızda...
:nazar::nazar::nazar::nazar:

fazlası ileee...bazen sen bana akıl verirken annemi dinliyormul gibi hissediyorummmm:1::1::1: annemde çok sakin ve iyi kalplidir...sende öle :16::16::16:

Ayyy iyiyim sanırım...hocamız baktıı...bişeyin yokkk..güzel, tatlı minicik bir gazın var dedi :1::1::1::1: sıcak tutcakmışım ayağımı, karnımı:1::1::1:

:16::16::16::16::16::16: canlarım benimmmmm sizler iyiki varsınız ben açıkcası burada rahatlıyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz çok mutlu oluyorumm:16::16::16::16::16:

hakikaten haaaaa ben bunu hiç düşünmemiştim:1::1:

offffffffffffff o kadar alıntı yaptım kayboldu gitti netimde sorun var:5: bayanlar birazdan yine okuyup alıntı yapacağım...

masatakvimi bende görmek istiyorum albümü...

myeverything bugün kınası var sanırım hadi bakalım oturmaya gelmedik....alın mumları elinize kınayı getir aneyyy diyelim...

bu arada neden gergin herkes burda geçmişi okurken gördüm bazı arkadaşlar bir daha topiğe gelmek istemiyormuş aşkolsun kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyor güzel güzel paylaşımlar yapıyoruz bazen hepimizin kafası dalgın olup bazı şeyleri istemeden unutabiliyoruz ben çoğu arkadaşın anlattıklarını strestlerini unutuyorum insanlık hali yani açık söylemek gerekiirse zaten gerçek hayatta yeterince strest yaşıyoruz bari net ortamında strest yaşamayalım kimse kızmasın bana o zaman bende hiç gelmeyeyim topiğe bazen benim sorduğum sorularda atlanıyor ama sıkıntı yapmıyorum olabilir yani böyle şeyler. adanaya gittim 1 hafta yoktum kimse sormamış beni :9:yani dert değil benim için bu ince detayı kafaya takmaya ne gerek var lütfen kırgınlık-dargınlık-küslük olmasın...:19:

bağlocolanki vay bohça götürcen demek hadi bakalım allah rast getirsin canım...

Troubledoll357357 bence hiç erken değil canım gelinlik için anca kafanda oluşuyor canım içine sinen model ne kadar çok zaman o kadar iyi karar...

isyan123 canım süt iç sıcaklar çok fena o dokunmuştur canım yediklerine dikkat et dışardan yemek yediysen o dokunmuştur canım geçmiş olsun...

good_heart canım sakin olmak iyidir ama bende senin gibiyim fakatttt an geliyor bomba gibi patlıyorum çok kırıcı oluyorum bende:52:

citl canım bu ara her çift tartışıyor düğün yada nişan strestindenmidir nedir...

[/iI]

ben bazen çok sinirlenirim ama öfkeme yenik düşmemeye çalışırım:34::34:
bakıyorum herkes sinirli sitresli bendemi bir değişiklik var die sorayım dedim :1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

kızlar sabah bunları aldım bakır fincan takımlarım ve diğeri de yöresel yemeklerimizden misafirlere yaptığımda sunmak için şimdi izmire gidince azcık maraşlı olduğum belli olsun dedim bu resimler internette bulduklarım benimkilerin işlemesi çok daha zarif ve güzel sandığımı da aldım burada bakırcılık oymacılık sırmacılık meşhur olduğu için bindallılar da harika muhteşemler yaa

Eki Görüntüle 445233 Eki Görüntüle 445234 Eki Görüntüle 445232 Eki Görüntüle 445235

hepsi çokk güzel güle güle kullan canımmm:16:
ama sandığa ayrı bayıldımmmm çok istiyordum ama alamadım:31::31::31:

Hoşgeldiniz kızlarr
fincanlarınızı güle güle kullanın afiyetli kahveler içinnn:16::16:

isyan yemekte anladım da sen nerdesin good_heart???

kuzum biraz işlerim vardı apar topar çıktım yazamadım silere:17::17::18::18:
sonrada yemeğe geçtim şimcik geldimmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

ben sadece isyan a özel mesaj atamadıgım için burdan yazaım dedım,sağolsun benı unutmadıgını gosterdı arka arkaya mesajlar yazmıs cok mutlu oldum ona senı sevıyorum yazdım cunku gercekten içimden gelen oydu,ben topiği sürekli okuyorum uzuntum hat safhadaydı,ailemden ayrılmak hala cok oyuyo bana,balayımda bıle aglıyorum hergun,bı teselli burası ıdı actım baktım kınam düğünm konusulmamıs daha da üzüldüm,ama ikinci gün isyan benı mutlu etti,destegi için teşekkür ettim simdi de kimse bana kırılmasın lütfen...

aynen canımmm dua ediyorum senın için sende benim için et olur mu ailemi düşündükçe ağlıyorum dayanamıyorum,:43::43::43:

seni de seviyorum şeker sadece o an isyanla ilgili konşmak fırsatım oldu adını sayamadıgım cok sevdiğklerim var bırı de sensın tabı,bi ara hatırlamıssın zaten benı gördüm onu da...

kırılmıstım ama burda kımseye laf etmıyorum canım,sadece o an hatırlanmak ısterdım hepsi bu yoksa kınamda yapıldı dugunumde burda da yazmıssınızdır dıye dusunup hemen okudum ama saglık olsun ben asla kendımden yazıp cıkmıyorum herkesı okumaya calısıyorum elımden geldıgınce

inşallah gelince bekliyorum artık yoksa anlatmam kımseye kınanın dugunun balayının nasıl gectıgını valla:1::1::1:

:16::16:canım çok özür dileriz:17: nasıl unuttuk anlamadık kusurmuza bakma tatlım geldiğinde harika karşılıcaz seniiiii:16::16::16:

ben geldim kızlarrr:3::3::3::3: yemeğimi yedim, sodamı içtim buradyımmmm:21::21::21:

afiyet bal şeker olsun canımm müden nasıl oldu :34::34:

ben geldim kuzum artık :16::16::16:
haydi canlandıralım:1::1::1:

:16::16::16::16::16::16: canlarım benimmmmm sizler iyiki varsınız ben açıkcası burada rahatlıyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz çok mutlu oluyorumm:16::16::16::16::16:

ben bazen çok sinirlenirim ama öfkeme yenik düşmemeye çalışırım:34::34:
bakıyorum herkes sinirli sitresli bendemi bir değişiklik var die sorayım dedim :1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

kuzum biraz işlerim vardı apar topar çıktım yazamadım silere:17::17::18::18:
sonrada yemeğe geçtim şimcik geldimmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

:16::16:canım çok özür dileriz:17: nasıl unuttuk anlamadık kusurmuza bakma tatlım geldiğinde harika karşılıcaz seniiiii:16::16::16:

afiyet bal şeker olsun canımm müden nasıl oldu :34::34:

ben geldim kuzum artık :16::16::16:
haydi canlandıralım:1::1::1:

midem iyi turp gibiyim kuzum:1::1::1:

hadi canlasın topiğimizzz:52::52::52:

bu şarkı benden sizlere kızlarrrrrr:32::32::32:

Haydi sallayalım dünyayı
Durmadan dans edelim aşk için
Şıkır şıkır sallayalım kalçayı o oo o oo

Haydi sallayalım dünyayı

Dans et içindeki ışığı keşfet
Sende doğru yolu bulursun elbet
Unutma herşey aşk için
Gerisi hikaye artık vazgeç

Şimdi anın tadını çıkar
İnanki çok kısa bu
hayat
5 ]
Vardır yanında sevgilin elbet
Durma ona olan aşkını ilan et

Seni seviyorum
Seni seviyorum
Aşığım sana

Seni seviyorum seni seviyorum
Aşığım sana

Haydi eller havaya kalçaya
Önce öne doğru sonra arkaya
Ayak sağa sola kollar yana
Öne yürü sallaya sallaya...

İnsan hayatındaki en büyük travmaymış evlilik.Bi taraftan can atıyoruz, bi taraftan da kolay kolay alışamıyoruz. :ssz: Allah herkese hayırlısıyla telli duvaklı evlenmeyi ve mutlu olmayı nasip etsin... :16:

İzmir'e gelecek gelinlerin alışma konusunda sıkıntı çekmeyeceğine inanıyorum ben :31:

çok şanslısın İzmirimize geliyosun. nereden tuttunuz canım evi bakayım bana yakın mı:1:

baya da izmirli varmış burda ben buyuk ihtimalle bornova tarafına gidicem canım nişanlım şu an orda oturuyo izmirde çalışıyo evi tutmadık henüz ama buyuk ihtimalle ordan tutacak oluyoruz manavkuyu mahallesinde ben de tam bilmiyorum da oraları

bornova guzeldir canım hele bide merkezi yerdeyse oh. Aliağa şehir merkezi olmadığı için illa ki sıkılırsınız ama olsun genede çok yakın cnm

baya da izmirli varmış burda ben buyuk ihtimalle bornova tarafına gidicem canım nişanlım şu an orda oturuyo izmirde çalışıyo evi tutmadık henüz ama buyuk ihtimalle ordan tutacak oluyoruz manavkuyu mahallesinde ben de tam bilmiyorum da oraları

manavkuyumu ofisede beklerim:1:
guzel yer canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun

bu şarkı benden sizlere kızlarrrrrr:32::32::32:

Haydi sallayalım dünyayı

Haydi sallayalım dünyayı

Dans et içindeki ışığı keşfet
Sende doğru yolu bulursun elbet
Unutma herşey aşk için
Gerisi hikaye artık vazgeç

Şimdi anın tadını çıkar
İnanki çok kısa bu
hayat
5 ]
Vardır yanında sevgilin elbet
Durma ona olan aşkını ilan et

Seni seviyorum
Seni seviyorum
Aşığım sana

Seni seviyorum seni seviyorum
Aşığım sana

Haydi eller havaya kalçaya
Önce öne doğru sonra arkaya
Ayak sağa sola kollar yana
Öne yürü sallaya sallaya...

Hoşgeldin yar yüreğime
Boşver be elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dünya dünya yalan dünya dünya dünya
Haydi lililililililililli yar

Üzüldüm sayende içim huzurla doldu
Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

Haydi lilililililillilli yar
Haydi lilililililillilli
Haydi lilililililillilli

Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dünya dünya yalan dünya dünya dünya

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

Haydi lilililililillilli
Haydi lilililililillilli

Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hadii hadii hadiiii:32::32::66::62::118::87:

teşekkür ederim tatlım:16: alırsın canım yaa bunlar siparişle gönderilebiliyo maraştan ama tabi yerinde görüp almak sağlamlık açısından daha mantıklı:)

sen Mardinden geliyodun dimi canım. ay nasıl başarıyosunuz ben annemle aynı şehirde 1 saatlık mesafede olacağıma rağmen nasıl dayanırım diyorum elimde değil uzuluyorum:ssz: buyuk cesaret yada buyık aşk diyelim:nazar:

teşekkür ederim tatlım:16: alırsın canım yaa bunlar siparişle gönderilebiliyo maraştan ama tabi yerinde görüp almak sağlamlık açısından daha mantıklı:)

inş canımm mobilyalarımı hiç uymaz ama:1::1:

Back