- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.101
e fotografçıya giderken nolcak kızlar sahte takıylamı çekilcezay bilemedim napcağımı ya. bende sahte inci alayım takıda çıkarırım diyorum ama işte fotografçıya gidilcek ya o düşündürüyo beni
kızlar sabah bunları aldım bakır fincan takımlarım ve diğeri de yöresel yemeklerimizden misafirlere yaptığımda sunmak için şimdi izmire gidince azcık maraşlı olduğum belli olsun dedim bu resimler internette bulduklarım benimkilerin işlemesi çok daha zarif ve güzel sandığımı da aldım burada bakırcılık oymacılık sırmacılık meşhur olduğu için bindallılar da harika muhteşemler yaa
Eki Görüntüle 445233 Eki Görüntüle 445234 Eki Görüntüle 445232 Eki Görüntüle 445235
kızlar sabah bunları aldım bakır fincan takımlarım ve diğeri de yöresel yemeklerimizden misafirlere yaptığımda sunmak için şimdi izmire gidince azcık maraşlı olduğum belli olsun dedim bu resimler internette bulduklarım benimkilerin işlemesi çok daha zarif ve güzel sandığımı da aldım burada bakırcılık oymacılık sırmacılık meşhur olduğu için bindallılar da harika muhteşemler yaa
Eki Görüntüle 445233 Eki Görüntüle 445234 Eki Görüntüle 445232 Eki Görüntüle 445235
2012 Gelinleri Çok mu alıngan dersiniz??
Hergün başka bi gelinimiz alınıyor kırılıyor
aaa kızlar lütfen destek olmamız lazım gerekn yerde birde biz problem yaratmayalım
heyyy yanlış anlaşılma olmasın WeWonTheLove biz onun düğününü unuttuk..bende kıza mesaj attım..dönüşte ona güzel bir parti yapıcaz yazdım ve o gelinceye kadar hergün ona bir tane özel mesaj atıcam dedim...biz WeWonTheLove düğün gününü kınasını unuttuk ayıp ettik..o yüzden ona hergün özelden mesaj atıyorum...o kızda o yüzden beni sevdiğini ssölemişalıngan olmayın yaaaa
WeWonTheLove aşk olsun şeker, bizi sevmiyormusun.
çok güzel açıklamışsın kuzum
bu arada ben WeWonTheLove geçmiş kınasını yaptığımızı düşünmüştüm çünkü onun kınasını yapmayı unuttuk o konuda WeWonTheLove haklı kırılmakta:26::26::26:
haklı tabi kuzum. yoğunluğumuza geldi WeWonTheLove, unutmadık seniii
ama burda yaptık biz o görmedin sen , gelince şöyle güzel bir kutlama yapalım
Bence sen yanlış anlıyorsunudr
olur böyle şeyler canım biraz zaman ver
Kzuuummm git dene tabiki
bunlardageçerr
bizi bekletme çokk
keyifli alışverişlerr
ben sadece isyan a özel mesaj atamadıgım için burdan yazaım dedım,sağolsun benı unutmadıgını gosterdı arka arkaya mesajlar yazmıs cok mutlu oldum ona senı sevıyorum yazdım cunku gercekten içimden gelen oydu,ben topiği sürekli okuyorum uzuntum hat safhadaydı,ailemden ayrılmak hala cok oyuyo bana,balayımda bıle aglıyorum hergun,bı teselli burası ıdı actım baktım kınam düğünm konusulmamıs daha da üzüldüm,ama ikinci gün isyan benı mutlu etti,destegi için teşekkür ettim simdi de kimse bana kırılmasın lütfen...
aynen canımmm dua ediyorum senın için sende benim için et olur mu ailemi düşündükçe ağlıyorum dayanamıyorum,
seni de seviyorum şeker sadece o an isyanla ilgili konşmak fırsatım oldu adını sayamadıgım cok sevdiğklerim var bırı de sensın tabı,bi ara hatırlamıssın zaten benı gördüm onu da...
kırılmıstım ama burda kımseye laf etmıyorum canım,sadece o an hatırlanmak ısterdım hepsi bu yoksa kınamda yapıldı dugunumde burda da yazmıssınızdır dıye dusunup hemen okudum ama saglık olsun ben asla kendımden yazıp cıkmıyorum herkesı okumaya calısıyorum elımden geldıgınce
inşallah gelince bekliyorum artık yoksa anlatmam kımseye kınanın dugunun balayının nasıl gectıgını valla
ben sadece isyan a özel mesaj atamadıgım için burdan yazaım dedım,sağolsun benı unutmadıgını gosterdı arka arkaya mesajlar yazmıs cok mutlu oldum ona senı sevıyorum yazdım cunku gercekten içimden gelen oydu,ben topiği sürekli okuyorum uzuntum hat safhadaydı,ailemden ayrılmak hala cok oyuyo bana,balayımda bıle aglıyorum hergun,bı teselli burası ıdı actım baktım kınam düğünm konusulmamıs daha da üzüldüm,ama ikinci gün isyan benı mutlu etti,destegi için teşekkür ettim simdi de kimse bana kırılmasın lütfen...
cnm benm kırılma bize inan o kadar sıkıntım varki gözüm bişeyi görmüyırr ağlama kuzucum mutluluk için herşeyyy yaaaa özür dilerim kendi adıma innakiiii bende zor durumdayım olaylar sorunlarrrrrrrrrbalayının tadını çıkar kızzz
aynen canımmm dua ediyorum senın için sende benim için et olur mu ailemi düşündükçe ağlıyorum dayanamıyorum,
seni de seviyorum şeker sadece o an isyanla ilgili konşmak fırsatım oldu adını sayamadıgım cok sevdiğklerim var bırı de sensın tabı,bi ara hatırlamıssın zaten benı gördüm onu da...
kırılmıstım ama burda kımseye laf etmıyorum canım,sadece o an hatırlanmak ısterdım hepsi bu yoksa kınamda yapıldı dugunumde burda da yazmıssınızdır dıye dusunup hemen okudum ama saglık olsun ben asla kendımden yazıp cıkmıyorum herkesı okumaya calısıyorum elımden geldıgınce
inşallah gelince bekliyorum artık yoksa anlatmam kımseye kınanın dugunun balayının nasıl gectıgını valla
Kim izmire geliyor
Bir izmirli olarak soruyorum?
ben izmire gelin gidiyorum canım ve orda kimsem yok inşallah gittiğim yerde de izmirliler burdaki kadar sıcak karşılarlar beni kimseyi tanımıyorum birdenbire bunalıma girmem yalnızlıktan inşallah
ben izmire gelin gidiyorum canım ve orda kimsem yok inşallah gittiğim yerde de izmirliler burdaki kadar sıcak karşılarlar beni kimseyi tanımıyorum birdenbire bunalıma girmem yalnızlıktan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?