- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.061
midem ağrıyor kızlar...mide ağrısına ne iyi gelirrr
canm sende albüm yapsan???ebrummmm
Günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar.
Herşeyimi hallettim artık kafam çok rahat.
En ince ayrıntısı bile bitti ya benden iyisi yok.
Ayrıca fon müzikleri arıyorum ney ağırlıklı sürekli hafif hafif çalması için.
Dün akşam sözlümle birlikteydik.. Sözüm hoşlanmadığım arkadaşınıda çağırdı onu tanımamı istiyomuş. 2 saat kadar muhabbet ettik. Hala çok emin değilim o şahıstan
Havalar umarım bu kadar sıcak olmaz pazar günü.
Elbisemi dün giydim piştim piştimmm
Bugün bohcamızı götürücez.
Nişandan sonra fotograflıcam inşAllah.
Dua bekliyorum hepinizdenn.
dualarımız seninle için rast gitsin canım benim
ben gördüm çokda beğendim canım
Lansor iç cnm tık die kesiyor ağrıyı
ewt canım ben gelinliği aldık bi arkadaşımın başınatık diyo yırtık diyo miş gecenlyo gelinği yırtık artık diyo yırtılmış bazı yerleri işte diyoki hemen aceleyle paketlediker diyyooo eve geldik bide bak tık yırtılmış gelinlik bazı yerleri kına kıyetinide bulamamışlar kıza başka şey veriyolarmış sen bunu giymiştin hatırlamıyosun demiş kızda allahtan fotograf çekilmişşş göstermişte depodan bulmuşlar nesee bende aldım geliği dedi nişanlım al gelşnliğe bişey olmasın boleroo sunu diksinler dedi düğün vakti karışmasın dedi çoğu yapıyo yaniiii
QUOTE]
Dün gittin mi iş görüşmesine
öğle arasında eczaneden ya da polikliniklerden alayım geçmezse :26::26:Lansor iç cnm tık die kesiyor ağrıyı
canımmm
stres yaptın bak şimdi çıkıyor acısıı
kıyamam ama hiç bilmiyorum ki
Albümü kaldırıyorum kızlar
Bi yenidendoğdum görmedi
şimdi o da görmek ister nerde kaldı bu kız yahuuu
valla umrumda değil gülümmmmnmmm çok üstüme geliyo artıkkk yetr yaniiiiiiiiiiiiii
aman ne gelinlikçiler varmış yahuuu:26::26:
QUOTE]
evet canım ne gelinlikciler var ben nikahıma 3 4 gün kala teslim aldım gelinliğimi amaaaa sorun yaşaım bırakıyodum gelinlikle kınalığımı çok sinirlendirmişti neyseki geçti artık
yok balım gitmedim başıma bazı aksilikler geldi bende gitmek istemedim yoldan döndük
ayyy evet yaaaa..bende diyorum birşey vardı diye....unuttum yaaa sormayııı
öğle arasında eczaneden ya da polikliniklerden alayım geçmezse :26::26:
evet kuzum yaa aynen öle stresnten, sıkıntıdan oldu....
ben çok beğendimmm hemen yorumda yazdım
yapma lütfenn
lansor iç kuzum yada sıcak süt iyi gelir
evet canım ne gelinlikciler var ben nikahıma 3 4 gün kala teslim aldım gelinliğimi amaaaa sorun yaşaım bırakıyodum gelinlikle kınalığımı çok sinirlendirmişti neyseki geçti artık
yok balım gitmedim başıma bazı aksilikler geldi bende gitmek istemedim yoldan döndük
Hayırlısı kuzum kısmet
Sen tüm olumsuzluklara rağmen çokkkk güzeldinnnn
Kız hastahande değilmisin
bişiler yok mu ilaç filan orda?
Kız hastahande değilmisin
bişiler yok mu ilaç filan orda?
ben çok beğendimmm hemen yorumda yazdım
yapma lütfenn
Hayırlısı kuzum kısmet
Sen tüm olumsuzluklara rağmen çokkkk güzeldinnnn
ayy utandımm
saol bitanem sende bir prenses gibi olacaksınn
Herşeyda vardır bir hayır şekerim...demekki gitmemen gerekiyormuş..Rabbim en başından izin vermemiş
evet kuzum vardır bir hayır inşşeşiminde pek gönlü yoktu sırf ben istiyorum die götürcekti beni dün ayağım burkuldu tam gideceğim sırada:26::26: ama çok şükür bişi yok
hastandeyim...ve komik birşry doktora gitmekten çok korkuyorummmmmonca doktorun arasında çalışıyorum ama iş kenime gelince hala korkuyorum birde ilaç içmekten nefret ediyorum kuzucum canım hocalarımdan biri süt getirmiş onu içiyorum şimdi
hastandeyim...ve komik birşry doktora gitmekten çok korkuyorummmmmonca doktorun arasında çalışıyorum ama iş kenime gelince hala korkuyorum birde ilaç içmekten nefret ediyorum kuzucum canım hocalarımdan biri süt getirmiş onu içiyorum şimdi
evet süt iyi gelir kuzum sıcak iç ama
ben sütü sevmem ama midem ağrıyınca içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?