- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.041
kızlar beni bu nişan stresinden mi günlerin azalmasından mı bilmiyorum sanki nişanlımla bizim aramız sogudu ya ne bilim oda cok stresli bende o yüzden birbirimize pek kaynasıp konusamıyoruz bile yandana geldimizde sus pus artık dahada hiç aramıyo aradıgnda telde konusmamız dakka tutmaz üzülüyorum he napsam sizce
benim de bu aralar gelinlikği napıcam gibi bir düşüncem var prenses etek düşünüyorum ama
acaba o kabarıklar daha mı yakışır gidip bir model denesem mi
:))))))))) ayni durum bendede olduuu dedi perdelerim var takarmisin antre icin bide kullanmadigim halilar var serelim onlarida:) sastim kaldim sonra dedimki mobilyalarima uymuyo nisanlimda demiski yeni ev yeni esya anne bu bizim evimiz lutfen karisma :)
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrr bugun saat 15.00 da gelinligimi teslim aliyorum aksama herkes burda olursa foto koyabilirim :)
bekliyoruz sabırsızlıklaaaaa hayırlııı olsunnnnnnnnnnnn
tesekkur ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok heycanliyim acaba nasil oldu : )
hayır hepsi aynı cnnmm ben bıktım usandımmm benm ailem bişey yapmıyomuşta onun ailesi azda olsa yapıyomuşta bende ne yaptı bi evi temizledik borçlar fulll duruyo dedimmmm naparsa yapsınnn yaaaaaaaaa artıkkk sen benm ne yaptığımı bilmyon daha dedimmmm gece gündüz koşturrr
Biz de dün arabada kavga ettik kayınvalide yüzünden... dünden beridir konuşmuyorum... ama sabır gösteriyorum.. SABIR SABIR YAAAA SABIR
merakle bekliyoruz şekerimmmm
Helal be nişanlına alnında öpesim geldi... Benimki diyemez annesine bu ev bizim ev diye
biraz sakinleş canım
Helal be nişanlına alnında öpesim geldi... Benimki diyemez annesine bu ev bizim ev diye
Albümü kaldırıyorum kızlarisyan, Troubledoll357357,good_heart,bunlardageçer1907
biraz sakinleş canım
Abartmışsın biraz sanki
hemen boşanalım ne demek
daha evlenmeden etmeden
Seni şöyle yorumlayabilirim
darılma ama astığım astık kestiğim kesik
Karşındakininde insna olduğunu unutma ve eşini yıpratma canım
o da birgün patlar görürsün
Günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar.
Herşeyimi hallettim artık kafam çok rahat.
En ince ayrıntısı bile bitti ya benden iyisi yok.
Ayrıca fon müzikleri arıyorum ney ağırlıklı sürekli hafif hafif çalması için.
Dün akşam sözlümle birlikteydik.. Sözüm hoşlanmadığım arkadaşınıda çağırdı onu tanımamı istiyomuş. 2 saat kadar muhabbet ettik. Hala çok emin değilim o şahıstan
Havalar umarım bu kadar sıcak olmaz pazar günü.
Elbisemi dün giydim piştim piştimmm
Bugün bohcamızı götürücez.
Nişandan sonra fotograflıcam inşAllah.
Dua bekliyorum hepinizdenn.
Dün akşam sözlümle birlikteydik.. Sözüm hoşlanmadığım arkadaşınıda çağırdı onu tanımamı istiyomuş. 2 saat kadar muhabbet ettik. Hala çok emin değilim o şahıstan
benm gelinliğin boılerosunuda yapmadıklar sözde bugün hazır olcktııı aama bugünde hazır olmazsa mağazaya gidip kavga edecemmmm
kesinlikle dene derim canım.. Hayalinde olmayan bir model çok yakışabiliyor..
İnş. cnm
oo süper hayırlı olsun cnm.
bnde prenses denedim cnm ışıltılıydı eteği güzel duruyor zayıfsa özellikle.
Ama üstünde gör çok kabarık oluyor ben pek hoşlanmıyorum kabarıkdan ama tarlatanın ölçüsüne göre kabarıklığı değişiyor
evet işte bende öyle diorum ama daha erken değilmi diyor nişanlım
Dene canım ! 1 kez bu dönemi yaşıyosun içinde kalmasın fırsat buldukca dene...
Albümü kaldırıyorum kızlar
Bi yenidendoğdum görmedi
şimdi o da görmek ister nerde kaldı bu kız yahuuu
git et zaten gelinlikçiler hiç dediği tarihde teslim etmiyorlarmış gelinliği
ewt canım ben gelinliği aldık bi arkadaşımın başınatık diyo yırtık diyo miş gecenlyo gelinği yırtık artık diyo yırtılmış bazı yerleri işte diyoki hemen aceleyle paketlediker diyyooo eve geldik bide bak tık yırtılmış gelinlik bazı yerleri kına kıyetinide bulamamışlar kıza başka şey veriyolarmış sen bunu giymiştin hatırlamıyosun demiş kızda allahtan fotograf çekilmişşş göstermişte depodan bulmuşlar nesee bende aldım geliği dedi nişanlım al gelşnliğe bişey olmasın boleroo sunu diksinler dedi düğün vakti karışmasın dedi çoğu yapıyo yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?