Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Bence sen yanlış anlıyorsunudr
olur böyle şeyler canım biraz zaman ver

benim de bu aralar gelinlikği napıcam gibi bir düşüncem var prenses etek düşünüyorum ama
acaba o kabarıklar daha mı yakışır gidip bir model denesem mi

Kzuuummm git dene tabiki

bunlardageçerr

bizi bekletme çokk
keyifli alışverişlerr

Helal be nişanlına alnında öpesim geldi... Benimki diyemez annesine bu ev bizim ev diye

İnsanın tek başına mücadel etmesi ne zormuş Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin bu durumda en çok yorulan sensin anladığım kadarıyla

Biz de dün arabada kavga ettik kayınvalide yüzünden... dünden beridir konuşmuyorum... ama sabır gösteriyorum.. SABIR SABIR YAAAA SABIR

Sabır cnm..

hayır ben her isteğimi yaptırdım ama son damla beni çıldırttı ya benm ailemi harcağımdan alşdığımdan hiçbişeyden haberi yok meselaaa ama u iyi niyetimi anlaıyo senin ailen hangi borcumuzu ödedi dedim dün artık çatlattı sonunda beniiii tmm benim ailemde yapmıyo senin ailen ne yapıyo dedim hayır akşam işten çıkıyorum onu al bunu al koştur babam koşturrr yaaaaaaaa seviyomuşşşşş ben öle sevmeyi napım odun gibi davranıyoo banaaaa romantiğim diyo gecen bana bende çok şükür bi romantikliğini göremedim dedimmmm

biraz sakinleş canım
Abartmışsın biraz sanki
hemen boşanalım ne demek
daha evlenmeden etmeden
Seni şöyle yorumlayabilirim
darılma ama astığım astık kestiğim kesik
Karşındakininde insna olduğunu unutma ve eşini yıpratma canım
o da birgün patlar görürsün

Helal be nişanlına alnında öpesim geldi... Benimki diyemez annesine bu ev bizim ev diye

gecen benm eve temizliğe egelecekleri günn kaynanam temizlik bezi almış nese ordan alırıs demiş benmkide anne o bizim temizlik bezi demiş kadın bu seferde getirmişşş benmkide çatlak birazz ya dedim altı üstü bez ben alırdımmm yok diyo bizim bezz delüüüüüüüüüüüüü

Günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar.
Herşeyimi hallettim artık kafam çok rahat.
En ince ayrıntısı bile bitti ya benden iyisi yok.
Ayrıca fon müzikleri arıyorum ney ağırlıklı sürekli hafif hafif çalması için.
Dün akşam sözlümle birlikteydik.. Sözüm hoşlanmadığım arkadaşınıda çağırdı onu tanımamı istiyomuş. 2 saat kadar muhabbet ettik. Hala çok emin değilim o şahıstan
Havalar umarım bu kadar sıcak olmaz pazar günü.
Elbisemi dün giydim piştim piştimmm
Bugün bohcamızı götürücez.
Nişandan sonra fotograflıcam inşAllah.
Dua bekliyorum hepinizdenn.

valla umrumda değil gülümmmmnmmm çok üstüme geliyo artıkkk yetr yaniiiiiiiiiiiiii

hayırlısı olsun canımmmm

Hayırlı uğurlu olsun canım... Allah tamamına erdirsin... Dualarımız seninle...

benm gelinliğin boılerosunuda yapmadıklar sözde bugün hazır olcktııı aama bugünde hazır olmazsa mağazaya gidip kavga edecemmmm

git et zaten gelinlikçiler hiç dediği tarihde teslim etmiyorlarmış gelinliği

kesinlikle dene derim canım.. Hayalinde olmayan bir model çok yakışabiliyor..

evet işte bende öyle diorum ama daha erken değilmi diyor nişanlım

evet bir kaç model var aklımda zaten ama bilemiorum erken mi

dualarımız seninle için rast gitsin canım benim

Albümü kaldırıyorum kızlar
Bi yenidendoğdum görmedi
şimdi o da görmek ister nerde kaldı bu kız yahuuu

ben gördüm çokda beğendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…