Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Bende senn durumundayım.

Nerdeyse 2 gündür konuşmuyoruz konuşurken bir soğukluk kısa kısa konuşmalar sanki başkası evlenecek.

Ama sabır bakalım ne göstercek zaman

Son düzenleme:

seninki gene iyiymiş benim kaynanam ankarada demişki metrelerini bana yollasın camların ben burda kullannılmamıs perdelerim var neymiş salonla oturma odasının perdelerini onları takcakmısım umutta bana sordu bende o kırılmasın diye tmm getirdin beğenmezsem yenisini diktiririm dedim ben bastan söleyim begenmezsem bana surat asma ama dedim oda tamam dedim onun annesiyle arasınıda bozmak istemem öle seyler için aslında kızlar doru sölüyo işini bilip tatlı dilli olmak lazım

yoğun bi gün başladı güzeller çıkmak durumundayım öpüyorum sizi...

nişanlılarıyla kavga edenler lütfen biraz sakin olun muhakkak stres dorukta hiç bişey kolay değil ama pire için yorgan yakmayın kızlar....

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrr bugun saat 15.00 da gelinligimi teslim aliyorum aksama herkes burda olursa foto koyabilirim :)

banane cnm nişanlımın teyzesinin kızından ya anlamıyorum bennn illa onun yaptığının aynıısnı yapmak zorunda değilim allahtan mğşterim var gittim ona yaptırdım umrumda değil vallaaaaaaaaa tatlı dil bunlara yaranbmıyooo innakiii ben onu anlamıyorummm güzelce konusunca böle tepene çıkıyolar şuanki yaptığı durum gibi inan ya nişanlıma dün dedim benm canım daha fazla acımasın evlenince daha kötü olck boşanalım dedim ben artıkkk canım yanmasınnn dedimmmm çektim gittim aramada dedimmm

anlıyoruz kuzum senide stres gerginlik telaş heyecan hepsi karışık şimdi çokkk mutlu ol kuzummmmm
rabbim utandırmasın inşş

amin canım hepimiz mutlu olalım cümlemizi utandırmasın Rabbim

canım sevmese niye evlensin adam senle stresten kaynaklanıyor hep bunlar yapmayın böyle ama

günaydın güzellerrrrrrr neler olmuş öyleee

günaydın canım nasılsın?

biz nişan zamanı böyle çok kavgalar etmiştik ama baktık herşey olacağına varıyor onun için düğünde akıllandık çok sık tartışmıyoruz nadir ama o kadarda oluyo artık yanlız bu son günler tüm duyguları yaşadığımız günler güzel geçirmeye çalışın

anlamıyolarr valla onada artık anlatacak değilim bıktım usandımmm yorudummmmm anlatmaktannnn sonunda yoldan saşırttı beniiiiiiiiiiiiiiii bundan sonra tınlamıyorummmmmmmmmmmm

canım dediğim gibi stres yapıyorlar haklılar herşeyi tek başlarına üstlenmişler onlarada yazık

nisanlimlada kavga ettik dun gece bugun burnunda getircem ama .. o kadar sinirliyiki ne sesini duymak istiyom ne yuzunu gormek istiyorum. yanimda olsa agzinin ortasina yapistircam :))))))))))))))))))))))

Bende senn durumundayım.

Nerdeyse 2 gündür konuşmuyoruz konurken bir soğukluk kısa kısa konuşmalar sanki başkası evlenecek.

Ama sabır bakalım ne göstercek zaman

EVLENMEYE YAKIN DAHA COK KAYNASMAMIZ MUTLU OLMAMIZ LAZIMKKEN STRESTEN YAN YANA GELEMİYORUZ ANLAMADIM BEN DURUMU DÜN EVE TEMİZLİĞE GİDİYORUM OTURCAMIZ EVE İŞ YERİNE YAKIN OTOBÜSLE GİTMEK İSTİYORUM AMA ORALARIDA BİLMEDİĞİMDEN HANGİ DURAK BİLEMİYORUM METRODAN ALIP BENİ EVE GÖTÜRMESİ GEREKİYO Bİ KAÇ GÜN ÖLE OLDU BENDE DEDİMKİ BÖLE OLMICAK BENİM OTOBÜS YERLERİNİ ÖREN BANA SÖLE BEN BURALARI BİLMİYORUM TANIDIKTA YOK AMA SENİN VAR SÖLEKİ SENİ YORMIYIM DEDİM ÖLE Bİ SÖLEDİKİ BEN SÖLÜYOMDA SİZ ANLAMIYOSUNUZDA BENİM İŞİM GÜCÜM VAR SİZİNLEMİ URASICAM GİBİSİNDEN KONUSTU BİRAZ DÜŞÜNCE NEYE URASIYOSUN KENDİ EVİNE YANİ METRODAN ALIP 2 DAK GÖTÜRMEK NEKİ SENİN İÇİN BÜTÜN GÜN HALI BIRAKMAK İÇİN DOLASIYOSUN ÖLE SÖLEYİNCE ALINDIM SANKİ HALA EVİNİ BENİMSEMEMİŞ GİBİ GELDİ AMA SONRA ARADIMDA ANNEMLER NERDE DEDİM EVİMİZDE DEDİNİ DUYUNCA COK MUTLU OLDUM :d STRESTEN BAZEN NE DEDİNİ BİLMİYO YA SUSUYO COK YADA SACMALIYO BÖLE BENDE SADECE SABIR DİYORUM

benim de bu aralar gelinlikği napıcam gibi bir düşüncem var prenses etek düşünüyorum ama
acaba o kabarıklar daha mı yakışır gidip bir model denesem mi

benm gelinliğin boılerosunuda yapmadıklar sözde bugün hazır olcktııı aama bugünde hazır olmazsa mağazaya gidip kavga edecemmmm

sabır cnm sabır eminim bu stres bitince güzel günler gelecek

İnş. cnm

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrr bugun saat 15.00 da gelinligimi teslim aliyorum aksama herkes burda olursa foto koyabilirim :)

oo süper hayırlı olsun cnm.

benim de bu aralar gelinlikği napıcam gibi bir düşüncem var prenses etek düşünüyorum ama
acaba o kabarıklar daha mı yakışır gidip bir model denesem mi

bnde prenses denedim cnm ışıltılıydı eteği güzel duruyor zayıfsa özellikle.

Ama üstünde gör çok kabarık oluyor ben pek hoşlanmıyorum kabarıkdan ama tarlatanın ölçüsüne göre kabarıklığı değişiyor

:))))))))) ayni durum bendede olduuu dedi perdelerim var takarmisin antre icin bide kullanmadigim halilar var serelim onlarida:) sastim kaldim sonra dedimki mobilyalarima uymuyo nisanlimda demiski yeni ev yeni esya anne bu bizim evimiz lutfen karisma :)

hayır hepsi aynı cnnmm ben bıktım usandımmm benm ailem bişey yapmıyomuşta onun ailesi azda olsa yapıyomuşta bende ne yaptı bi evi temizledik borçlar fulll duruyo dedimmmm naparsa yapsınnn yaaaaaaaaa artıkkk sen benm ne yaptığımı bilmyon daha dedimmmm gece gündüz koşturrr

Biz de dün arabada kavga ettik kayınvalide yüzünden... dünden beridir konuşmuyorum... ama sabır gösteriyorum.. SABIR SABIR YAAAA SABIR

yok kuzum sende baya abartmısın yahu cocuk allttan aldımı bari aradımı sonra ne zaman oldu bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…