Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bugün ne kadar cnm sıkkın olsada my evrtingg bunlar sana cnmmmmmmmmmm:2::2::2:
benmkiyle kavga ettik akşam yoldayken epey ben evlenmiycemmmm dedim kızdım yanından çektim VİRÜSgitttim akışamda beni arama evlenmiyırus söle dedimmmmm aileneee

canım benim kıyamam sana noldu? niye öyle dedin? nikahınızda oldu sizin bu kadar ciddi konuşulacak ne yaptı?

Canım geçmiş olsun
ve kolay gelsin
hadi senin Kına başlasınnnnn

canım çok geçmiş olsun. ilaç falan kullanıyor değilmi? Allah yardım eder işlerinde sen sıkma canını.

sağolun kızlar üstüste geldi herşey böle kusuruma bakmayın sizde benim

kızlar beni bu nişan stresinden mi günlerin azalmasından mı bilmiyorum sanki nişanlımla bizim aramız sogudu ya ne bilim oda cok stresli bende o yüzden birbirimize pek kaynasıp konusamıyoruz bile yandana geldimizde sus pus artık dahada hiç aramıyo aradıgnda telde konusmamız dakka tutmaz üzülüyorum he napsam sizce

benmkiyle kavga ettik akşam yoldayken epey ben evlenmiycemmmm dedim kızdım yanından çektim gitttim akışamda beni arama evlenmiyırus söle dedimmmmm aileneee

kuzucum hayırdır ne olduda bu şekilde ağır konuştun..belliki canın çok yanmış o yüzden bunları sölemişin...çok özel değilse anlat bir yol bulabilirz belki

canım sende yıllık iznemi çıkıyorsun istifamı edeceksin. hayılrsı olsun inşallah.
ayy seninde az kaldı , çok heyecanllıııı

isyanım bizimde 1 haftamız kalsın artıkkk

evet yaa kalsın 1 hafta artık

Son düzenleme:

Daha yolun başı canım.. Evlilik öncesi görücem sizi :)

Sakin olmak da fayda var..

citl tatlım az buçık biliyorsundur bizde çok büyük sorunlar yaşadık..benimde nişanlımın ailesinden bri kuruş destek yok..nişanlımda çoğu zaman bir söz söyletmiyor...kızıyor ediyor ama elinden birşey gelmiyor..sende çok üstüne gitme kuzucum nişanlının..farkındayım canını çok yakmışlar çok iyi anlıyorum seni ama sinirle kalkma şekerim..biraz sakinleş ve konuş nişanlınla :26::26:

valla aynı sen gibi oldukk cnmmm odun gibi gidiyoruz beraber giderken dün artık iyice delirdim çıldırtttı sormaaaaaaaaa herşeye rabbi şükürmüş seviyomuş umrumda değilllll ailesini sevyoo adammm beni değilkiii ailesiyle yaşasınnnnn

daha yolun başı canım.. Evlilik öncesi görücem sizi :)

Sakin olmak da fayda var..

nişanlım normalde belli etmez ama nasıl desem dün aksam bulusmamızda arkadasıyla dediği şey su kafayı yicem stresten evlensem artık dedi cok istekli oldugu belliydi ama ne bilm aramayıp sormayısı beni yiyip bitiriyo bazen beni umursamıyo gibi sanıyorum ama zamanla okadar cok kavga ettikki artık susuyorum

bunlardageçer balımmmmm hadi bakalım damatlığınızıda alın...senden güzel güzel haberler bekliyoruz

ewt düğün yaklaştıkça kavga iyice artmaya başladı nişanlı kalmka iyi bişey değil yani sevgiliyken biz kavga etmezken aileler tanışınca kavga etmeye daha çok başladıkkkk gecen perde olayı oldu eve perde diktişrcez nese kaynanamın teyzesi ben iki perdesini diktirim demiş ama bende dedim o iki perdeyi diktirecek ama ben öle dal dal belki kötü olck istemem dedim kaynanama oda sonra bana diyoki yiğenimde öle ikisini farklı model diğer ikisinide farklı model diktirdi diyoo kız daha yeni evlendi işte bende ne oyum nede öbürüyüm dedimmm ben öle şey istemem takacaksa takı taksın takmayacaksa takmasın dedim herşey bi sorun yaaaaaaaaa ben başka yerde diktircem o başka yerde olmuyomuşş haaa bide bu varrrrrrrrrrrrr

yok okadarda değil ailesinden cok beni sayar geketinde onlarıda dinler ama buda zamanla oldu tatlım bizim ilk zaman oda öle değildi yani farkındayım oda bana göre değişiyo bende ona sizinde zamanla böle olucak zaten evliliklerin ilk yılları ciftlerin birbirlerini tanıma dönemi oldugu için daha cok sorun cıkıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…