- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
günaydın kızlar nasılsınız?
kına gecesi yaptınızmı dün?
yaptık kuzummm
ay bu arada günaydın
bende seni seviyorum taze gelinnnn
Tatlım can sıkmaya değmez boşverrrr...onlarda mecbur kalmışlar..nişanlın ramazanda zorlanmaz onu düşünmek lazım değilmi
günaydın birtanelerim.....
masatakvimim kına elbisesi ile albümdeeeeeeebakında güzellik görün...gözümüz gönlümüz açılsın
masatakvimim ayakkabıların ve kınalığım muhteşemmmmçok beğendim
My everythingim canımmmm
birde sen paylaşım yap
sende kutlamış olursun
zaten WeWonTheLove da sadece isyanı sevdiğini söylemiş
aşk olsun yani
Burda hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz
kızlar günaydın düğünümü soran arkadaşlar olmuş 26 ağustos nasipse
bu arada kızlar bişey soracağım ben, umarım arada kaynamaz cevap veren arkadaşlar olur. şimdi hepimize düğünde illaki bir set takacaktır ya oğlan tarafı bu set takı merasiminde takılıyo benim bilidğim. e takıya kadar nolacak boynum boş mu durcak yada atıyorum sahte bir inci felan takıp takı merasiminde çıkarılıp yenisimi takılacak. e fotografçıya giderken nasıl olacak bilen varmı kızlar ya
2012 Gelinleri Çok mu alıngan dersiniz??
Hergün başka bi gelinimiz alınıyor kırılıyor
aaa kızlar lütfen destek olmamız lazım gerekn yerde birde biz problem yaratmayalım
2012 Gelinleri Çok mu alıngan dersiniz??
Hergün başka bi gelinimiz alınıyor kırılıyor
aaa kızlar lütfen destek olmamız lazım gerekn yerde birde biz problem yaratmayalım
Günaydın canlar, bi bakim dedim napıyonuz
Günaydın herkese..
Bu mübarek günde inş. herşey güzel olur.
Hayırlı Cumalar
ooo bilezikler konuşulmuş...benim bilezik falan yok...inş düğünde olacak..ama öle çok ağır şeyler olmaz..çokta sıkmıyorum canımı..büyük ihtimalle çoğu ile borçlarımızı kapatırız..düzlüğe çıkıncada kocam bana tekrar alır
Günaydınnnncanlarım günaydınnnnnnnnnn
bu arada kızlar bişey soracağım ben, umarım arada kaynamaz cevap veren arkadaşlar olur. şimdi hepimize düğünde illaki bir set takacaktır ya oğlan tarafı bu set takı merasiminde takılıyo benim bilidğim. e takıya kadar nolacak boynum boş mu durcak yada atıyorum sahte bir inci felan takıp takı merasiminde çıkarılıp yenisimi takılacak. e fotografçıya giderken nasıl olacak bilen varmı kızlar ya
burda problem yarattığımı düşünmüyorumyapacağınız kına 23 haziran gelinlerinin kınasıydı dün söyledim kimse oralı olmadı
zaten şimdiye kadarda çoğu yazdığım atlanıyor görülmüyor neyse bir daha bu topiğe girmeyi düşünmüyorum hepinize hayırlı düğünler mutluluklar kızlar
Ben tartışma yaratmak için söylemedim
Ayrıca bu topik açıldığından beri tavırları anlamıyorum
kimseyi zorla tutmuyoruz
sen bilirsin canım
isyannn,
seni seviyorum canım bunu bilmelisin,Allah razı olsun 1 hafta daha yokum işe baslayınca tam olarak gırebılıcem,mesaj sayım yetmedı cevap atamadım yazdıklarına ama bakıcam hep her gü yazdıklarını okuycam tatlım
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr kinama 6 dugunume 9 gun kaldiiheycan yok nedensee uzuntude yokk hic bisey yok bende neden bole oldum bilmiom :) kizlar carsamba gunu bana kina yapmayi sakin unutmayn bende kuserim yoksa :) poff az kaldi yaa daha cok yapilmasi gereken var
merhaba canlarımmmm tabi mesai bitti herkes evine yollandı bende evimden çıkamıyorum 3 gündür sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum gece eve geçiyorum walla çok yoruldum ama iş bitti beyaz eşyam gelmedi daha birde halılar halıları özellikle en sonra bıraktım ev ter temiz olsun sonra geldiği gibi sereyim dedim :) evim çok güzel oldu içime sindi herşey çok şükür kalan tek işim düğün öncesi eve gidip yatağımın çarşafı örtüsü serilecek bi posta ev silinip toz alınacak aaa bu arada yatak odamın perdesi yok...
oh yaaa takı altın muhabbeti yapmışınız ne güzel en sevdiğim şey bende üniversiteye girdiğimdendir hep altın takı takıyorum nişanlım söz ve nişanda bana pırlanta set ve alyanslarımı aldı kayınvalidemde 11 sıra trabzon hasırı taktı düğünde ne takacaklarını bilmiyorumhatta geçen nişanlım annem bi tane babam bi tane takar deyince kendimi kaybettim çünkü annem babam bana 4 tane üçlü burma takacak en hafifi 24 gr dan bir set takacaklar bizim yörede altın çok takılır ama işte annecim geldi altın konusunda siz ve şerefiniz dedi onların şeref anlayışı sanırım 2 bilezik o yüsden bana ne alındı napıldı bilmiyorum kendileride bilmem ne zaman bi set almışlar sanırım onu takıcaklar o da nasıl bişi hiç bilmiyom :) neyse sonradan kendime alırım artık .... ben kendime güney afrikadan 0.50ct pırlanta getirtmiştim h sınıfı ondan kendime bir model beğenirsem güzel bir yüzük yaptırcam yakutla karışık çünkü nişanlımın aldığı pırlanta sette yüzüğün taşı I sınıfı o yüzden hiç sevmiyorum hafif sarıya kaçıyor :) pırlantalardan bahsetmişiniz çok severim meraklıyımdırda ....
Kızlar nişanlımın tayini çıktı ve tutulacak ev önce onun bekar evi gibi olacak yani yatak odasına eşyalarımızı yığacaz ve ramazanda tek kalmamak rahat geçirmek yemek vs adına ailesiyle kalıcak düğüne de ordan gelecekler bizim buraya:26:
OLay bu yani arkadaşlar
günaydın birtanelerim.....
masatakvimim kına elbisesi ile albümdeeeeeeebakında güzellik görün...gözümüz gönlümüz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?