Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende seni seviyorum taze gelinnnn:16::16::16:

Tatlım can sıkmaya değmez boşverrrr...onlarda mecbur kalmışlar..nişanlın ramazanda zorlanmaz onu düşünmek lazım değilmi:34::34:

günaydın birtanelerim.....
masatakvimim kına elbisesi ile albümdeeeeeee:46::46::46: bakında güzellik görün...gözümüz gönlümüz açılsın :46::46:

masatakvimim ayakkabıların ve kınalığım muhteşemmmm:16::16::16::16::16::16: çok beğendim:32::32:

Günaydınnn canlarımmm
Teşekkür ederim kuzularımmm:16::16:

2012 Gelinleri Çok mu alıngan dersiniz??
Hergün başka bi gelinimiz alınıyor kırılıyor
aaa kızlar lütfen destek olmamız lazım gerekn yerde birde biz problem yaratmayalım

My everythingim canımmmm
birde sen paylaşım yap
sende kutlamış olursun
zaten WeWonTheLove da sadece isyanı sevdiğini söylemiş
aşk olsun yani
Burda hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz:20::20:

ooo bilezikler konuşulmuş...benim bilezik falan yok...inş düğünde olacak..ama öle çok ağır şeyler olmaz..çokta sıkmıyorum canımı..büyük ihtimalle çoğu ile borçlarımızı kapatırız..düzlüğe çıkıncada kocam bana tekrar alır :21::21:

kızlar günaydın düğünümü soran arkadaşlar olmuş 26 ağustos nasipse:38:
bu arada kızlar bişey soracağım ben, umarım arada kaynamaz cevap veren arkadaşlar olur. şimdi hepimize düğünde illaki bir set takacaktır ya oğlan tarafı bu set takı merasiminde takılıyo benim bilidğim. e takıya kadar nolacak boynum boş mu durcak yada atıyorum sahte bir inci felan takıp takı merasiminde çıkarılıp yenisimi takılacak. e fotografçıya giderken nasıl olacak bilen varmı kızlar ya

bu arada kızlar bişey soracağım ben, umarım arada kaynamaz cevap veren arkadaşlar olur. şimdi hepimize düğünde illaki bir set takacaktır ya oğlan tarafı bu set takı merasiminde takılıyo benim bilidğim. e takıya kadar nolacak boynum boş mu durcak yada atıyorum sahte bir inci felan takıp takı merasiminde çıkarılıp yenisimi takılacak. e fotografçıya giderken nasıl olacak bilen varmı kızlar ya

Günaydın cnm.

Bence takıya kadar çok şık bir kolye küpe al bizim burda bir abi vardı eşi takmış o kadar şık duruyordu ki.

Sende öyle yaparsın takıda da çıkartırsın :34:

aaa kızlar lütfen destek olmamız lazım gerekn yerde birde biz problem yaratmayalım

heyyy yanlış anlaşılma olmasın WeWonTheLove biz onun düğününü unuttuk..bende kıza mesaj attım..dönüşte ona güzel bir parti yapıcaz yazdım ve o gelinceye kadar hergün ona bir tane özel mesaj atıcam dedim...biz WeWonTheLove düğün gününü kınasını unuttuk ayıp ettik..o yüzden ona hergün özelden mesaj atıyorum...o kızda o yüzden beni sevdiğini ssölemiş :20::20::20: alıngan olmayın yaaaa:20::20:

burda problem yarattığımı düşünmüyorum:20: yapacağınız kına 23 haziran gelinlerinin kınasıydı dün söyledim kimse oralı olmadı
zaten şimdiye kadarda çoğu yazdığım atlanıyor görülmüyor neyse bir daha bu topiğe girmeyi düşünmüyorum hepinize hayırlı düğünler mutluluklar kızlar

Günaydın canlar, bi bakim dedim napıyonuz:3::3:

Günaydınnn sen izinli değilmisin kzuuumm

Günaydın herkese..

Bu mübarek günde inş. herşey güzel olur.

Hayırlı Cumalar:16:

Günaydın canmmm

ooo bilezikler konuşulmuş...benim bilezik falan yok...inş düğünde olacak..ama öle çok ağır şeyler olmaz..çokta sıkmıyorum canımı..büyük ihtimalle çoğu ile borçlarımızı kapatırız..düzlüğe çıkıncada kocam bana tekrar alır :21::21:

Alır tabi kocişin canım :21::21::21:
canlarım günaydınnnnnnnnnn:3:
Günaydınnnn

aaa benimde 26 Ağustoss:16::16::16:
Ben sahte bir inci takıp
takı olayına geçmeden çıkarcam canım

burda problem yarattığımı düşünmüyorum:20: yapacağınız kına 23 haziran gelinlerinin kınasıydı dün söyledim kimse oralı olmadı
zaten şimdiye kadarda çoğu yazdığım atlanıyor görülmüyor neyse bir daha bu topiğe girmeyi düşünmüyorum hepinize hayırlı düğünler mutluluklar kızlar

Ben tartışma yaratmak için söylemedim
Ayrıca bu topik açıldığından beri tavırları anlamıyorum
kimseyi zorla tutmuyoruz
sen bilirsin canım

e fotografçıya giderken nolcak kızlar sahte takıylamı çekilcez:1: ay bilemedim napcağımı ya. bende sahte inci alayım takıda çıkarırım diyorum ama işte fotografçıya gidilcek ya o düşündürüyo beni

Ben tartışma yaratmak için söylemedim
Ayrıca bu topik açıldığından beri tavırları anlamıyorum
kimseyi zorla tutmuyoruz
sen bilirsin canım

evet canım burdaki tavırları bende anlamış değilim yazdığım havada kalacaksa boş boş konuşacaksam burda ne işim var dimi bende tartışmıyorum alındım sadece ama onuda görmeyin havada kalsın yine

isyannn,

seni seviyorum canım bunu bilmelisin,Allah razı olsun 1 hafta daha yokum işe baslayınca tam olarak gırebılıcem,mesaj sayım yetmedı cevap atamadım yazdıklarına ama bakıcam hep her gü yazdıklarını okuycam tatlım :54::54::54:

WeWonTheLove aşk olsun şeker, bizi sevmiyormusun.:31:

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr kinama 6 dugunume 9 gun kaldii :( heycan yok nedensee uzuntude yokk :( hic bisey yok bende neden bole oldum bilmiom :) kizlar carsamba gunu bana kina yapmayi sakin unutmayn bende kuserim yoksa :) poff az kaldi yaa daha cok yapilmasi gereken var:(

canım çok az kaldı seninde.sen hatırlatabilirsen hatırlat canım bize.hepimiz yoğunuz aklımızda kalmayabiliyor bazen. özel mesaj at istersen .
az kaldı ya ondan olmuştur ....

merhaba canlarımmmm tabi mesai bitti herkes evine yollandı bende evimden çıkamıyorum 3 gündür sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum gece eve geçiyorum walla çok yoruldum ama iş bitti beyaz eşyam gelmedi daha birde halılar halıları özellikle en sonra bıraktım ev ter temiz olsun sonra geldiği gibi sereyim dedim :) evim çok güzel oldu içime sindi herşey çok şükür kalan tek işim düğün öncesi eve gidip yatağımın çarşafı örtüsü serilecek bi posta ev silinip toz alınacak aaa bu arada yatak odamın perdesi yok :D...
oh yaaa takı altın muhabbeti yapmışınız ne güzel en sevdiğim şey bende üniversiteye girdiğimdendir hep altın takı takıyorum nişanlım söz ve nişanda bana pırlanta set ve alyanslarımı aldı kayınvalidemde 11 sıra trabzon hasırı taktı düğünde ne takacaklarını bilmiyorum :( hatta geçen nişanlım annem bi tane babam bi tane takar deyince kendimi kaybettim çünkü annem babam bana 4 tane üçlü burma takacak en hafifi 24 gr dan bir set takacaklar bizim yörede altın çok takılır ama işte annecim geldi altın konusunda siz ve şerefiniz dedi onların şeref anlayışı sanırım 2 bilezik o yüsden bana ne alındı napıldı bilmiyorum kendileride bilmem ne zaman bi set almışlar sanırım onu takıcaklar o da nasıl bişi hiç bilmiyom :) neyse sonradan kendime alırım artık .... ben kendime güney afrikadan 0.50ct pırlanta getirtmiştim h sınıfı ondan kendime bir model beğenirsem güzel bir yüzük yaptırcam yakutla karışık çünkü nişanlımın aldığı pırlanta sette yüzüğün taşı I sınıfı o yüzden hiç sevmiyorum hafif sarıya kaçıyor :) pırlantalardan bahsetmişiniz çok severim meraklıyımdırda ....

kalplerasi çok yordun canım kendini, hala 3 kişinin işini yapıyorsun dimi.almadılar eleman yani.. ohh evinde bitmiş güle güle otur şeker.

kokoş seni takıları görünce gözlerin parlamışş:1:

hatun güney afrikadan pırlantanmı var senin abovvvv:52: güle güle kullan canım hepsini

Kızlar nişanlımın tayini çıktı ve tutulacak ev önce onun bekar evi gibi olacak yani yatak odasına eşyalarımızı yığacaz ve ramazanda tek kalmamak rahat geçirmek yemek vs adına ailesiyle kalıcak düğüne de ordan gelecekler bizim buraya:26:
OLay bu yani arkadaşlar:34:

canım tayin durumu varsa , en mantıklısı bu şekilde yapmanız tabi. biraz sabret geçecek inşallah, kayınvalidenlede anlaşıyorsan hiçç problem yok:34:

günaydın birtanelerim.....
masatakvimim kına elbisesi ile albümdeeeeeee:46::46::46: bakında güzellik görün...gözümüz gönlümüz açılsın :46::46:

gördüm valla gördüm hayranlıkla baktım, çok güzel olmuşsun masatakvimim:16:

canım benim setimi nişanda taktılar fotoğrafçıya giderken taktım setimi ondan sonra salona gelmden çıkardım kvalideye yolladım. salonda bir daha taktılar çok basit bir işlem yani :9:

Back