- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
evet canım çok haklısın sarı altın daima ayrıdır...
bunlardageçer canım damat tweene bakın çok güzel modeller var...
bende yavaştan kaçıyorum canlar kına için hazırlanayım hepinize mutlu akşamlar olsun allah herkesin işini rast getirsin...hayırlı günler dilerim...
iyi akşamlar kuzularr
iyi akşamlar kızlarrr yarın görüşürüzzzzzz
Albüm yapcam kuzuumm
öptüm kaçtım ben
vışşş canım benim tabi evli bi hatunsun artık sen
umarım hepimize hediyeler de çok gelir düğünde
bende iyiyim teşekkürler dalmışsnz kızlar bileziklere :26:
evet canım çok haklısın sarı altın daima ayrıdır...
bunlardageçer canım damat tweene bakın çok güzel modeller var...
bende yavaştan kaçıyorum canlar kına için hazırlanayım hepinize mutlu akşamlar olsun allah herkesin işini rast getirsin...hayırlı günler dilerim...
kızlar iyi akşamlar hepinizigörüşürz yanrınnn
bunlardagecerimkuzum seniiiiiiiii
kızlar iyi akşamlar hepinizigörüşürz yanrınnn
bunlardagecerimkuzum seniiiiiiiii
canım öpüyorum bende görüşürüz, baş azam yazdım ama arada görmemişindir belki ben yarın yokum forumda.eşim gelicek. damatlık falan bakıcaz.eğer girebilirsem giricem
[ı]iyi alışverişler diyelim o zaman umarım en içinize sineni bulursunuz canım[/ı]
olmazmıııııııı 14 temmuz nişanım var :)
tamam cnm ekle :) 29 gün kaldı heycanım doruktaa , hazırlıklarım tamamhayırlı olsun canım. Nasıl heyecan durumları?
Senide ana listeye ekliyorum
2 gün giremiyorum topiğe herşey değişiyor.. Yeni topiğiniz hayırlı olsun, benim topiğim değil ..
Biri kişi bile mesaj atmamış biz burdayız diye.. Zaten aylardır evleneceklerin listesine adımı bile yazmadınız.. Ben de öyle saf saf bir şeyler paylaşıyom albüm falan yapıyorum.. Dün nikahım oldu duyan bilen yok..
Neyse hepinize kolay gelsin.. dertsiz tasasız evinize kavuşun..
abowwww niye öyle olucakki :26:
hoşgeldin canım, nie öyle olacakki özel değilse soralım mı??
İlaç sanırım herkesde bulantı yapıyor ben kullanmadım ama kullananlar öyle diyor birde iştah açıyormuş baya dikkat et cnm .
Hayırlısı olsun
Kızlar nişanlımın tayini çıktı ve tutulacak ev önce onun bekar evi gibi olacak yani yatak odasına eşyalarımızı yığacaz ve ramazanda tek kalmamak rahat geçirmek yemek vs adına ailesiyle kalıcak düğüne de ordan gelecekler bizim buraya:26:Bismillah daha gelin olmadan... Allah sana kolaylık versin canım....
takarlar canım en iyisi onlar satsan zarar etmezsinbenimkiler onlardan
iyi akşamlar kuzum ben ancak yarın bakabilirim
bende seni seviyorum taze gelinnnnisyannn,
seni seviyorum canım bunu bilmelisin,Allah razı olsun 1 hafta daha yokum işe baslayınca tam olarak gırebılıcem,mesaj sayım yetmedı cevap atamadım yazdıklarına ama bakıcam hep her gü yazdıklarını okuycam tatlım
Canım hiç takılma bize de mesaj atılmadı sadece kazen konuyu eski yere taşıdı diye buraya yeni konuya taşındık...
Ayrıca Bunlardageçer arkadaşımız sık sık kontrol ediyor diğer topiği de
Kızlar nişanlımın tayini çıktı ve tutulacak ev önce onun bekar evi gibi olacak yani yatak odasına eşyalarımızı yığacaz ve ramazanda tek kalmamak rahat geçirmek yemek vs adına ailesiyle kalıcak düğüne de ordan gelecekler bizim buraya:26:
OLay bu yani arkadaşlar
canım öpüyorum bende görüşürüz, baş azam yazdım ama arada görmemişindir belki ben yarın yokum forumda.eşim gelicek. damatlık falan bakıcaz.eğer girebilirsem giricem
olmazmıııııııı 14 temmuz nişanım var :)
oh yaaa takı altın muhabbeti yapmışınız ne güzel en sevdiğim şey bende üniversiteye girdiğimdendir hep altın takı takıyorum nişanlım söz ve nişanda bana pırlanta set ve alyanslarımı aldı kayınvalidemde 11 sıra trabzon hasırı taktı düğünde ne takacaklarını bilmiyorumhatta geçen nişanlım annem bi tane babam bi tane takar deyince kendimi kaybettim çünkü annem babam bana 4 tane üçlü burma takacak en hafifi 24 gr dan bir set takacaklar bizim yörede altın çok takılır ama işte annecim geldi altın konusunda siz ve şerefiniz dedi onların şeref anlayışı sanırım 2 bilezik o yüsden bana ne alındı napıldı bilmiyorum kendileride bilmem ne zaman bi set almışlar sanırım onu takıcaklar o da nasıl bişi hiç bilmiyom :) neyse sonradan kendime alırım artık .... ben kendime güney afrikadan 0.50ct pırlanta getirtmiştim h sınıfı ondan kendime bir model beğenirsem güzel bir yüzük yaptırcam yakutla karışık çünkü nişanlımın aldığı pırlanta sette yüzüğün taşı I sınıfı o yüzden hiç sevmiyorum hafif sarıya kaçıyor :) pırlantalardan bahsetmişiniz çok severim meraklıyımdırda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?