Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yazamıyorum canım öyle sıkkınki

salı aksamı kapımızın onundeki arabamıza yan komsu tekme ve kasayla saldırmıs it oğlu it
dun karakola gıttıler tutanak tutuldu ama demısler once anlasmaya gıdın parayı almaya bakın
aksam ustu abımlerle denk gelıyorlar konusuuyorlar ıs kavgaya cıkıyor parayı odemeyecegınıs oyluyor sebebıde arabayı oraya park etmemızmıs bızımona para verecegımızı soylemıs orada bıraz kufurlestıkten sonra adamı dovmus bızımkıler adamda olay gunude dunde sarhos buarada
evınzıı yakcıam dukkanınızı parcalıcam adam alıcam dıye defolup gıdıyor bende ısten geldım o arada 8 gıbı geldı kapının onunde bızım araba dıye baska bır arabaya arabasıyla vurdu hemen polis cagırdık bızımkılerde sagıda bısı yapar evı atese verır dıye beklıyorlardı
3 tane polis ekibi 1 trafik otosu geldi adamı aldılar 1 saat sonra geri saldılar şikayeti biz uyaptık
elinde içki şişeleriyle sokaktan bagrına bagrına etek var etek cıkınulan delıkanlıysanız dıye evıne gırınce esım ıse gıttı
1 saats onra ben polisi aradım ya dedım bu adamı saldınız bagrınıyor satasıyor tahrık eıdyor dedım derken bızım evın demır kapılarına ve dukkanın kepenklerıne vurmaya basladık bır cıglık koptu evı yaktı zannettık hemen polise cıglık cıglıga gelın dedık
polisler adamı aldı yaka paca bızıde aldılar sıkayetcılerı haneye tecavuzden ve tehdıtten suc duyruunda bulunduk yaklasık gece yarısına kadar orada kaldık 1 saat at gıbı tpeındı karakolda kendını ordan oraya vurdu agzı burnu kırıldı sıkayetcı olduk
ama bısey olmazmıs
koruma ıstedık savcıya cıkacaksınız dedıler savcıya gıdıldı ama yokmus savcı mesaı saatlerı ıcerınde dedı dedık bu adamı bu gece salarsanız gene gelecek dıye soyledık ıfade verdık tutanak tutuldu doktora gıttı alkol metreyı uflemedı bıseyler yaptı bız korktugumuzu soyledık
bı ara kendımı nasıl kaybettıysem neler saydım ben bıle sasırdım develtın yapabılecegı bu polise sıgınmıscazda kıme sıgınacak ılla adamın canımıza bıseymı yapması lazım kı adamın ayakya duracak halı yok bır sıkımlık canı var polisler bile nezarette tutamadı kafasını demırlere vurdu olup kalacak basımıza ıs acacak dıye yanı oyle bu sabah mahkemesı var
ne olacak bundan sonra hıc hıc bılmıyorum cok huzursuzum

ayy canımm benimmm yaaa öncelikle çok geçmiş olsunnn hiç haberimm yoktu...buraya gelmeyince yoğunsun yazdım...dün dğer sohbetten yazdım cvp vermeyince yoğun bu kız dedimm...
ayy bebeğimm bu adam manyakmı şizofrenmii yaaa..
arabayı oraya park edildi diye nasıl yapabilir bunu salakkkk..
yaa nasıl bir hukuktur bu...adam arabaya saldırıyor..sonra kalkıp evin önünde tehditler yağdırıyor..ve yine salonıveriyor...
canım çok üzüldüm inannn yaaaa ne diyeceğimide bilemedimmm...
nerelere şikayet edilmesi gerekiyorsa yapınn...
komşular falan şahittir zatenn...
bu sarhoşun ayyaşın ne yapacağı bellimi olur Allah korusunnn...
inan çok üzüldümmm...

sarhosa vurulmazmıs
cezai ehliyetı yokmus
polis sizde için kolunu bacagını kırın öldürmeyin diyor

sarhosa vurulmazmıs
cezai ehliyetı yokmus
polis sizde için kolunu bacagını kırın öldürmeyin diyor

ne alaka yaa sarhoşe vurulmazmış...bu aklı yitik hastalıkmı neee...
gitsin tedavisini yaptrısın o zaman devlett...
böle ayyaşlar yüzündenn sokakta yürüyemez oldukkkk

ne alaka yaa sarhoşe vurulmazmış...bu aklı yitik hastalıkmı neee...
gitsin tedavisini yaptrısın o zaman devlett...
böle ayyaşlar yüzündenn sokakta yürüyemez oldukkkk

valla inan sasmıs durumdayız
devlet korumuyor
bırazdan karakolua rıcam
mahkemeıs ne olmus

günaydın kızlarrrr

canım çok geçmiş olsun. ne insanlar var işte katil ederler adamı. adam kafayı takmış size. öyle kol bacak kırmayla olmaz bu işler. poliste bişey yapamıyo demekki sarhoş olunca. çok üzüldüm inan çok dikkatli ol olurmu eşinide dinlememesi konusunda sakinleştir. Allah korusun yani böyleleriyle oyun olmaz.

ay canım çokk geçmiş olsunnn ya ne saçma şey böylee duyanda aranızda ciddi birşey olmuş sanar bu kadar büyümesi bi araba buralara kadar nasıl gelir insan gibi söylemek yok mu onda pis ayyaşş.canım valla dikkat edinn erkek kavgası en korktuğum şeydirrr bizim adeletimiz devletimiz iştee atıcaklar içeri başka ne istiyoruz ki ozaman korumyaa falan da gerek yok.belkide sarhoş hali ile yapıyodur normalde birşey yapamaz korkma içini ferah tut sen.

aa manyaga bak yahu....gecmış olsun cnm...ama Mahkemeye cıkmayacaktır sadece Savcıya ifade verecektır malesef. Mahkemeye ne zaman çıkar aylar gecer bu olay unutulur hop duruşma gunu gelır böyle sistemın içine ben.....koruma felan vermez Savcı keşke verse.....ne kadınlar onlar yuzunden ölduruluyo kocaları tarafından.

napıonuzz kızlarrrrr
burada hava vir garip bir bakıosun güneş açıyor...bir bakıosun kapkara dolu yağıyorrr..4 mevsimi yaşıyoruzz yaniii bugün erken çıkıcamm..
hakkariden kuzenim geldi..2.dönem öğretmen olarak atanmıştı..barsaklarında amip olmuş mikrop kapmış 1 hafta hastanede yattı orada sonra bıraya getirdiler..şimdi biraz toplanmış..ankaradan diğer kuzenimde gelmiş ablası dün akşam...
dün yengem aramış annemi isyanı al gel..kızı bizde merak ediyoruz..ona gitmeyelim yük oluruz demiş..akşama kadın kadına parti var yaniii...kocalar sattık hepimizzz bende işten erken çıkıp gideceğimm bakalım ikindi çayınaaaa tabi içebileceğimi düşünmiyorum ama olsunnn

ooyyy canım hadi gözübn aydın tadını çıkart ailenle birlikte
gezin eğlenin ohhhh

canı nerekerdesin sen ya
uzun zamn oldu gelmedin hiç
biz bakalım şu an düşünmüyoruz ama eşim sitiyorda ben kararsızıım diyelim
ama hayırlşısı bakalım tabiki

oyyy kuzum haberim yoktu çok geçmiş olsun yaaaa
aman rabbim kötü kullarla karşılaştırmasın gerçekten
pis bir sarhoş yüzünden insan nerelere gdiyor çıkıyor
sarhoşa vurulmazmış ha yenişimm çyle kanunu
o bana yapacak ben bişi yapmıcam töbe yaa bişi dicem ama ban yerim
çoooooooooooook geçmiller olsun

bugun burasıda serın.Kızımı balkona cıkardım baktım serın fazla durmadım.
Kuzenıne gecmış olsun canım.kıyamam taa Hakkarı de mı yapıyo oğretmenlığı.oralarda oğretmenlık cok daha zor bılıyorum

kızlar bişi anlatıcam size sinir olmucam dedim ama içimnde tutamadım gerçekten
biliyorsunuz biz evlenirken herşeyi eşim yaptı bir allahın kulu sormadı ne yapiyorsunuz ne ediyorsunuz diye

nişanlı iken biz bir konu açmıştım hani kaynım borç yapmış her yere diye
düğüne az kala zaman öğrenmiştik ama ne kafar borç olduğu belli dedğildi
neyse tahminimce borç 55.000 tl civarı ama nereye gittiği belli değil
kaynım sölemiyor oldu işte diyor vs svs sv
düğün üstü kayınvalidem 15.000 tl kredi çekmiş oğluna ama biz evlenicez bize bişi veren yok
halimizi soran yok derinimizi bilen yok
güya ayda 400 tl kaynım ödücekmiş anasına ama ben ona inanöıyorum ödemez o
neyse geri kalan borç içinde kaynım halasından 25.000 tl borç almış
ve halasının eşide ev alacakmış enişteis yani borcunu sitemiş
bununda durumu yok yaaa
büyük dedenin köyde bir ahırı var ded bunu satmış 20.000 tl ye
bu parayı kaynıma veriyor hibe yani karşılıksız bu oğlklanın durumu yok
nasıl ödücek ödeyemez zaten eniştede parayı isteyince mahçup olmasın diye hibe ediyor
yani kaynımın yağtığı borcun bir kısmını kv bir kısmını dede ödüyoır
ben bunu duyunca şoook oldum
kv ağzından kaçırdı beni biliyor sanmış ama sonradan değiştirmeye çakıştı ama ben sorunca anlattı
bende bir kzıdım açtım ağzımı yumdum gözümü
biz evlendik dedim bir iğne görmedik milleteen dedim ama kaynım borç yapiyor yiyio içiyor
ona sende dedede yardım ediyorsnuzu dedi iyi helal olsun dedim
bir sinirlnedim ama tamam beni ilgilendirmez para dededin parası ama bu arada miras ve onda tüm torunlarında hakkı var ve biimzde var tabiki
eşimin diğer halasının çocujları helal etmeyiz demişler bizde siteriz demişler
dedede mal benim istediğime veririm demiş ve vermiş

yaaa biizm kıçımız çıkıyor düğünden beri ne dede aradı ne başkası ama para beyfendiye gidiyor
sinirden öldüm
eşidme bana bişi demedi hiç bende demedim ama kv şimdi yanımda ptesi kaynıma gidince mıçıcam ağzına,
birde bu arada bu paranın dışında 4 tanede cumhurityet altını ve 1500 tlde para vermiş dede
bizim düğünde bir iğne takmadı dede diğer toruna hibe ediyor
kaynımda kv me sen beni rezil ettin herkese bu durumu anlattın diye kızmışl
kv de deimiş ulan borcu yapan sensin parayı siteyen benim o zaman sen isteyeydin demiş
ama oğluna laf söletmiyor sinirden ödlüm
valla bende içimdekileri döktüm ister kırılsın ister gücensin

her ailede mutlaka bir asalak çıkıyor ya bizimkide buuuuuuuuuuuuuuu
sinirimden kudurdum
ama yemiş içmiş ortada hiç bişi yok kızlar eşinin bilezikleride yok çocuğa takılan altınalrda yok
ama o garip onun durumu yok ne yapsın yazık bize gelincede kazıkkkkkkkkkkkkkk
eşime dedim verirsen para eğer helal etmiyorum haram olsun dedim valla eğer bile bilede para verise kardeşien haram zıkkım olsun inş

saol canım ya ağlaya ağşaya gönderdik vallahi ama şükür korktuğumuz gibi olmadı..
bunun yeri hakkkerinin biraz dışı askeri alan yeriymiş..hep subaylar falan oturuyormuş...subay hemşire öğretmen falan kalıolarmış hep..
öğrencileride genelde memur çocuğu o yüzden rahat sevdi..ev erkadaşlarıda iyiymiş..ama hastalanmış işte kuzum..
tek başına yatmış hastanede 1 hafta..arkadaşları bakmış Allah razı olsun ama aile yerini tutarmı hiç canım...

selam kızlar herkese hayırlı cumalar hafta sonu giricek ya işler yoğun. bizde bu akşam kızlarla buluşucaz illa ısrar ettiler. yemek falan yer gezeriz çarşıda briaz. burda da hava bi açık bi kapalı ama soğuk değil.
eflinam evet sinirlenmekte haklısın içinden geçenleride söylemişsin ama o kadar sinirilenme bence. herkes gönül rızasyla vermiş özellikle sana artık bişey demek düşmez bence. eşine de söylüceni söylemişsin bundan sonrası onların vicdanına bırak canım. sonuçta kadının evladı ne yapsın dayanamıyo demekki..

bızdede bır anneanne var boyle ayrım yapan.kuzenlerımın nışanında bak dugundede demıyorum nışanında gelınlere bılezık taktı bana nışanda hıçbırşey takmadı dugunde ceyrek kaldı. ustelık ben torunuyum gelınde degılım.boşver cnm unutulmuyo haklısın hepımız dugunumuzu kendımız yaptık.bak bız hala duğun kredısı oduyoz.yazık gunah degılmı..bebegımız oldu ama hala dugunun borcunu bıtıremedı eşim.tamam kaynanamların durumları yoktu ama oğlum takacagımız bılezıgı barı bız ödeyelım demedıler guya bana bılezık takıldı ama eşim odedı:26: sende boşver ama dedıgın gbı sakın esın para yardımı yapmasın dıkkat et uyanık ol

csnım öncelikle cidden can sıkıcı bir durum ama burada ağzını açıp saf sölemek sana düşmez..
burada hakkını araması gereken kişi eşin..
ben senin konuşmanı yalnış bulurum..sen eşine sölersin kızdığını ettiğini ama bunu kv yede kaynınada sölemek sana düşmez canım..
eşin gidecek annesinede kardeşinede hesabını soracakkk...
ne yazıkki kesin ayrım yapılan yerler oluyor..
benimde dayım battı hemde öle 55 bin falan değil..onun 3 katı eder...
dedemin evi satıldı borcun bir kısmı ödendi..diğer borçlara büyük dayım kredi çekti ödeyebildiklerini ödüyor..
bizde çok sinirlendik ev satıldı etti ama datyım o kadar sıkıntı ettiki beyin kanaması geçirdi...
fakat benim yengelerimde içlerinde hep kızdılar ama haklarını ayaran dayım ve annelerim oldu...
şimdi batan dayım kalan mirastan o ev tutarında men edildi..kendiside kabul etti bunu fakat beyin kanaması geçrdiği içi ve gözünde özür oluştuğu için annem ve dayılarım helal etti haklarını...
bence sen karışma otursun eşin halletsinn canım...

aman ıyı barı benım kardesımın arkadası Ağrı ya tayın oldu.hıç memnun degıl oğretmenlere hıç ıyı davranmıyorlarmış.kardesım karadenızde bılıyosun ama ona rağmen okadar gerı cahıl ınsanlarmışkı bırgun bır bayan oğretmen velıyle konuşurken oğrencıyı okutması gerektıgını soylemış velı bayan oğretmene "okusunda sızın gıbı or.....mu olsun "demiş bukadar cahıl ınsanlarla dolu oralar.ALLAH oğretmenlerımıze polislerımıze yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…