Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
zamanı gelince olur kuzum inşallah vardır her şeyde bir hayır..

goodu bende merak ediyorum

Aaa :)) ne guzel eskilerden haber almak hele ki topic sahibinden :)) Cok sükür bende iyiyim canim gelmenene sevindim

Denizcim senide merak ediyordum ne zamandir ne yapiyorsun tedavi filan uygulaniyormu suan?

Gunaydin herkese ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ugrastim baya ama fotograf eklemesini basardim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınn canlarımmm...
ne yazıkki bugün pek iyi değilim...midem cayıs cayır yanıyor ve bulanıyor...böle zamanlarda ilaçta fayda etmiyor..
2 gün iyi oldum yine başladı....

bunlardageçerimmm hoşgeldinn kuzucummm...darısı senin başına inşşş

bızımde daha ust dısımız çıkmadı dr baya kabarmış dedı ama beklıyouz.ne bulsa agzına atıyo bu aralar.çok hareketlı ama iş emeklemeye gekldımı yok bende heves edıyorum bıran once emeklesın ıstıyorum anası gbı emeklemeden yurucek galıba

cnm dıkkat et kendıne ılaçlarını aksatma sakın

gene mi:26: kıyamam cnm ya

mide yanmaları olur normalde canım benim yaaa kıyamam bu senin huhuuuuuuuuuuuu yaramazzz seniii anneni bu kadar üzme ama

sağlıklı sıhhatli olsunda kızlar inş bugünlerde geçecekkk...Rabbşm bir sabrını veriyor yaniiii...
çok uykum gelyor böle zamanlarda...göz kapaklarım ağır geliyor vallahii...

krizantemm bankalardan cvp geldimi canım...

merhaba kızlar nasılsınız.
ne zamandır giriyorum ama hiç yazmadım böle keyfim yok uykum çok mide bulantılarım derken hiç bişi yapmaktan sevk alamıorum ondan da yazmadım heralde ne var ne yok kızlarr.

merhaba kızlar nasılsınız.
ne zamandır giriyorum ama hiç yazmadım böle keyfim yok uykum çok mide bulantılarım derken hiç bişi yapmaktan sevk alamıorum ondan da yazmadım heralde ne var ne yok kızlarr.

geccek bugunler cnm az sabır...snrakı 3 ay gebelıgın en guzel dönemı

geccek bugunler cnm az sabır...snrakı 3 ay gebelıgın en guzel dönemı

inş.normal yaşantım gibi besleniorum ya üzülüorum da ne bilim sütdü yoğurtdu yok yiyemiorum meyve desen az nolcak böle bilmiorum beyin gelişimi için şu ii diolar yok yiyemiorum almıo midem napım.son aylarda insanı korku basar ama napalım çok güzel bişi olduğuda kesin rabbim sağlıcakla dünya getirsin de bunlar geçici.çok şükür halimeee

bende cok ıyı beslenmedım.ilk 3 aydan sonra sut ıcemedım mesela.et tavuk vs pek yemedım meyve sevmem zaten.ama kızım zayıf dogdu 3050.benım yuzumden sanırım.şu bulantıların gecsın ye cnm cevız mutlaka tuket ve sut urunlerı son aylarda ıse et tuket

bulantılarım geçisnn yerimm ben ya pek ayırdığım bişi yok 3050 de çok zayıf değil bence daha zayıf doğanlar var bakalım inş.beslerim bebeğimii yaaa.şuan normal beslenme dışında hiç bişi yapamıorum öncedn nasılsa şuan ölee

ama ben 20 kılo aldım cm bebegım 3 kılo az kaldı.kendımı beslemişim ben hep

sağol kuzum. hayırlı bir zamanda inş.

geçmiş olsun dikkat et kendine

maşallah küçük kuzuya

cnm ozledık senı bu topiğin sahıbı sensın ama uğradııgn yok

sorma ya istiyrum ama her zaman giremiyorum. çalışırken iyiydihep bilg başında şimdi zor oluyor

sizde bu topiğin sahibisiniz kuzum ben sadece aracıyım, bu topik herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…