Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Değiştirin sevmedim
aman onemlı olan sızın begenmenız canım bırde kimsenın karışmaması tabıkı...

benim ailem asla karışmaz ama kv deden bir atar bekliyorummm bennnn aman banane avcunu yalarç...bu çocuk benim..o kendininkilere koymuş kimseyede sormamışşş hıhhhh

benim ailem asla karışmaz ama kv deden bir atar bekliyorummm bennnn aman banane avcunu yalarç...bu çocuk benim..o kendininkilere koymuş kimseyede sormamışşş hıhhhh

senın kayınvelıdeden bende beklıyorum bencede avucunu yalar olur bıter
annemler bende dunya iş var yapmam gereken ben nette takılıyorum

benim cocugumun adı hira mira olsa utanırım sankı soylemeye malum son gunlerde cok popülerler :)
Benim net ya ege - deniz bitti :)

bende elif ismini çok sevdim canım bide çok eski ama ben rabia isminide çok seviyorum. kızım olursa iki isimli olacak sanırım mustafa ismide çok güzel..
aman rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinde gerisi teferruat son gün isim koyanlar bile var
artık darısı benimde başıma

Selam kizlar bugun doktora gittim bebegimiz bir hafta geriden geliyormus 20 ekime verdi suan muhtemel dogum tarihini takla atti bizim ufaklik :))) muhtesem bisey mucize gercekten ilk defa yuzunu gordum bu arada gozleri burnu :) burada 4 ay bitmeden cinsiyet soylenmiyor o yuzden bir daha ki randevuda ancak ogrenirim belki :) yerinde durmadi bu sefer doktor teyzemiz bu cok yaramaz dedi :)

Yegenlerim cok komik 2 bucuk yasinsa ki gobegini acip karnimda bebek var diyo bende 'senin gobegin benimkinden buyukmus' diyorum :)))

5 yasinda ki yegenim de teyze karnindan alicaklarmi doktorda bebegi diye soruyor

Hepinize iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

taklamı attı ay ne guzel kuzum kıyamam ben ona :)

taklamı attı ay ne guzel kuzum kıyamam ben ona :)

Evet teyzesi ya bizde gulduk doktorla :)) cok hareket etti bu sefer birde sirtini dondugunde omur iligi o kadar belirgindi ki gercekten mucize ama rahim agzinda kanamam var doktor cogalirsa hemen hastaneye git dedi insaAllah cogalmaz..

ayyy canim benim yaaaAllah kucana almayi saglikli bir sekilde nasip etsin

ilac falan verdimi kanaman icin tatlim

Canimm madalkah bebegineee...ayy ne guzell AA..bizimde haftaya kontrol heyecanliyimmm... Canim kanamsn içinde aman dikkat et çok yürüme ani hareketler etme tatlimmm...

Aminnn kuzummmmmm.... Bendesseviyorum yaa eski isimleri...gibi gelsin hepsi belli olur inss

Isyancim kriztanem Allah razi olsun kizlar burdan fotograf nasil eklenir cozemedim yapabilirsem eklerim :) kanamam icin bisey vermedi ama pazar gunu gelmeden once baslamisti demek ki hassas bedenim? Rahim aginda dedi kanama. Vitamin ve demir hapi verdi.

Isyancim insaAllah sende guzel haberlele gelirsin stres yapma kendine cok etkiliyor demek ki ben gecen hafta yok stresteydim belki ondan kanamam oldu?

Hayirli geceler

günaydınn kuzummm..kaç aylık oldu senin bu oğlancıkk..bak şuna geceleri anneyide uyutmuyormuş..
bende annen bakarken git biraz uyu...sağlığından olursun Allah korusun canımmm

Benim oglancik 9 aylık oldu teyzesi:) çok yaramaz bir çocuk bi de emeklemeye basladi her yeri alt üst ediyo:)

Mausem evet yaa anne hakki ödenmez annem bana ben cocuguma o kadar üstüne düşüyo ki insan evladinin. Allah insallah sana da nasip etsin yakin zamanda...

Bilmiyorum ki canim olabilir. Alt iki dişi çıktığında uyku sorunumuz olmamıştı üst iki dişini cok kasiyo bu aralar her yeri deli gibi isiriyo bi hirsla. Üstler zor oluyo galiba:44:
Duru hanım napiyo bakim?

Ahh isyancim sen de şu bulantilardan tamamen kurtulsaydin çok zor bilirim yasadigim icin. Ben zaten 52 kilo hamile kalmistim 47 ye dusmustum bu yüzden. Sonra fazlasiyla aldim tabi bir de bulanti varken calisan insan olmak da aayri zor. Allah yardimcin olsun. Benimki 17. Haftada geçmişti o da tam degil doguma kadar ara ara olmuştu seninki kisa sürer inşallah canim yaa

herkese günaydın canlarrr. çok çok süredir yazmadım foruma..

isyanım seninle konuşalı baya olmuş,hamile olduğunu şimdi gördüm. Allahım hayırlı evlat nasip etsin

isteyen ve bekleyen herkese Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin..

herkes nasıl kızlar semiks krizantem mousse masatakvimi cutemoom efuli sibelim good heart ve tüm yni bir hayat hatunlar

günaydın canım nerelerdesin sen yaa
niye yoktun epeydir?
sende var mı bebiş haberi?

canım okul kurs derken bütün gün geçiyor valla

daha bebiş yok, Allahım hayırlı bir zamanda nasip eylesin inşallah

sen nasılsın denizim
iyiyim bende iş güç uğraşıyorum
seni good heart ı merak edip duruyordum hatta geçen gün leylaya mesaj attım goodla görüşüyor musun diye.
neyse iyi olmana sevindim
dediğim gibi bende bi değişiklik yok
iş,ev derken geçiyor zaman
bizde de bebiş yok bu gidişle olacağıda yok zaten

zamanı gelince olur kuzum inşallah vardır her şeyde bir hayır..

goodu bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…