Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
haklısınızda işte ne bıleyım hoşlanmadım o ortamdan.herşeyın dozunu bılmelı ınsan
ısyan ıyı olmana sevındım cnm ınş tekrarlamaz bı daha

ya kızlar zıbıdıgonzales vardı noldu ona.ben işten ayrılırken evlılık hazılrıkları yapıyordu uğramaz oldu.....bırınızlemı tartıştı yoksa gırmıyormu nete.merak ettım

ya kızlar zıbıdıgonzales vardı noldu ona.ben işten ayrılırken evlılık hazılrıkları yapıyordu uğramaz oldu.....bırınızlemı tartıştı yoksa gırmıyormu nete.merak ettım

kuzum bir kere girmişsin bir daha girmessin ben hoşlanmadım dersin olur biter sıkıntı yapma yani
ama tabiki orat ı sen gördün rahatsız olmakta haklısın

zibidie bende facede ekli sürekli bişiler paylaşıyor
kızı olacak az kaldı sanırım onunda
evde çalışmıyor bildiğim kadarı ile

cnm benım derdım ben esımın onlarla takılmasınıda ıstemıyorum.:26: ıyı ınsanlar dıyo ıyı olabılrler ama eşimi sureklı mangala daha dogrusu mangal bahanesıyle içmeye cagırmaları hoşuma gıtmıyo....her zaman gıtmıyo tabıkı ama mesela ben annemdeydım o kesın orda oluyo...fırsat bellıyo yanı..alıştı ıyıce onlara
anladım cnm merk etmıştım.demekkı hamıle ALLAH saglıklı doğum nasıp etsın ınş

Selam kizlar nasilsiniz? Ben ablamla bir hafta gezdim tozdum dun de beraber annemlere geldik. Yegenlerime kavustum hepsini cok ozlemisim. Bir ay burdayim Allahin izniyle. vaktim oldukca telefondan baglanabilirim insaAllah. Hepinize kolay gelsin ♡♡♡

mousem ben sandımkı hayırlı bı haber vr
valla bızım gene bırı ısten cıkarıldı
halıyle suanda burası yıne yogun 1 sene oncekı gıbı yonteımden hemde
ne var ne yok her ıse el attık
kurumasın dıye gulumuz :)

annaaaa niye çıkarıldıki iştenn hemde yönetimdenn yaniiii

kızlar slm nbrsınız...her kk gırışte bir bakıyorum size..yazamasamda..her bakmada evlilik heyecanı yaşadığımız gunler aklıma geliyor:))
isyan gelinim nasıl gidiyor hamişlik..gulay ne var ne yok ege ne yapıyo....mmouse kız sende yok mu bebiş...eflinam sen ne zaman düşünüyosun kız bebişi..sibel duru büyümüşştğür..citl nerelerde kızlar..daha akılma gelmeyen kim kaldı bilmiyorum ama...ben yaramaz kızımla ugraşıyorum mahvediyo benı( hepinizi öptük kızımla kızlar...

yok kuzum yaa seni merak ettim. inş sana dokunmazlar üzüldüm. ya instangramda eşini beklerken egeyle foton vardı ya kaçgündür olmayınca da önemli bişeymi var acaba dedim :26:

kızınıda bizim için öp canım bizde çalışma var ama daha bir atraksiyon olamadı maalesef beklemedeeyiz

canım hoşgeldinn..
baya zor geçiyordu hamilelik ama şimdi iyiyimm çok şükür artık...
senin kızıda çok öpüyoruzz biz

buyudu cnm sıpam....sen nasılsın nrelerdesın?????

slm kızlar sizinle son konusmam dan sonra hala bir reşey değişmedi bankalara kredi için baş vuru yaptık tekrardan cevabını bekliyoruz stresten üzüntüden kafayı yeme dönemimdeyim şimdi içim kan aglıyo dün eşim bana dediki senin yüzünden bu sıkıntıları cekiyorum Ankarada yasadaydık bu sıkıntıları cekmicektik dedi daha da vicdan azabı duyduum aglamak tan helak oldum öptüm hepinizi

Lovley canim hos geldin Allaha hamd olsun ben iyiyim hamileligim simdilik sorunsuz geciyoruz cok sükür annemlere geldim bende bir ay burdayim sende iyisin insaAllah Rabbim bagislasin prensesini Allaha emanet ol :-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…