- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.721
saolun kızlar yaaa bende kararımı verdim..az önce bir özel hastaneyi aradım doktor iyiymiş...ama hastanede küvez yokmuş..Allah korusun gerek kalmaz inş ama küvez olmadan hastanemi olur yaa mümkün değil..
burası tam donanımlı bir hastane...doktorumda çok şükür iyi birisi..bencede kararım burada kalmakk..
nnuvv teyzesii son fotosunu eklemedim ben size..unuttum..yanımda değil ama yarın yada pazartesi eklerim orada daha büyük mercimeklikten terfi etmiş artıkkk
slm kızlar.cuma akşamı beledıye başkanımızın verdıgı yemege davetlıdyık oraya gıttık eglendık.butun gözler kızımdaydıbaşkan geldı eşime dedı kı "hanı sana benzıyodu alaksı yok aynı anası "dedı yaşa başkanım dedım herkeste bana benzettı.çok guzel bı duyguymuş.dun annemdeydım.bugunde başkan mangal veriyo piknik yapılacak .kızımın uyanmasını beklıyoz gıtmek için.inş guzel gecer
kızlar gene ben hıçbırınız yoksunuzz neyse sonra okursunuz.piknikten geldık piknikte eşimin arkadasları "yenge akşam maç varya mangala gıdecegız restauranta eşlerımızle tamam mı "dedı .eşimde Duruyu annemlere bırakırız bırkaç saat dedı.bılıyosunuz onlarla hıç yalnız kalmadı is- te -mi- yo- rum inat buyayok ben ıstemem sıkılırım dedım.aslında ıstıyorum ama kızım kayınvelıdemlerle kalsın ıstemıyorum.bakamayacaklarından degıl yaşananlardan oturu bılıyosnuz.ee o zaman yenge bıze gıdelım ama eşler sigara içiyo dedı.oda olmaz dedım.eşim üzüldü eve geldık kardesımlede konuştum.o begenmedıklerı, herşey ustunde kalan ıyı nıyetlı kardesım "abla yazık eşini yalnız bırakmışsın ayıp olmuş bırak bırkaç saat nolcak kin gütme "dedi.düşündüm boş yere ortama uymadım eşim kırıldı içinden tabı.herkes evet ben hayır deyınce plan bozuldu.eşimi aradım ben aslında gıtmek ıstıyom ama Duru durmaz dıye korkuyom dedım."durur halası bakar aşkım gıdelım" felan dedı.akşama gıdecegız.ilk defa kızım baba tarafıyla yalnız kalacak...inadımdan bırakmıyorum biliyosunuz....dua etsınler kardesımın ıyı nıyetıne
günaydınn kuzularrımmmmmilk defa midem bulanmadan yazıyorummm
perşeöbe cuma cumartesi günde 2 defa lınca ilacımı maşallah hiç midem bulanmadı..düzgünce yedim içtimmm..
dünde bir denemek adına ilacımı almadım ve bir baktım mide bulantım yok..bugünde almadım ilacı ve şimdilik iyiiyimm maşallahhh..
hafta sonu güzel geçti..
c.tesi eşimin anneannesine gittim..akşamda kendi annemlere..
dün eşim satrançta görevliydi..o yokken annem bana geldi temizliğimi yaptık etttikk..ohh be evim temizlendi sonundaa
hepimize iyi haftalar olsunn inşşş
kızlar bu arada kuscam derken 2 haftada 4 kilo vermişimmmm
günaydın kızlarrrr
günaydın kuzucumm iyi olmana çok sevindim. inş bundan sonra böyle devam eder. o kadar kusmadan sonra kilo vermiş olman çok normal canım dikkat et bundan sonra kendine
saoll kuzucumm benimmm inşş böle gider..geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorummmm
evet yaa sanırım su kaybı falan derken 4 kilo gitmiş..kotum bollaşmışşşbundan sonrası güzel olur inşşş..
sen naptın hafta sonuuu
ben hafta sonu eşek gibi yattım canımpazar günü eşimle biraz temizlik yaptık bol bol çamaşır yıkadım yazlıkların bir kısmını çıkardım. onun haricinde bişey yapmadım dinlendim canım
sibellllllll kuzm ohhh piknikler,mangallar açıldın pir açıldınız maaşallah size
kardeşin doğru sölemiş kin gütme eşinde üzülmesin ama yüzde verme hani
isyannn kuzum 4 kg mı verdin kıyamam sana yaaaa
doktorlar ne diyor bu işe ama abşamda böle idi
ilk 5 ay kilo kaybetti sonradan düzene girdi merjka etme
senind einş iyi haberlerini alacağız
mausem,prenses,citl,efulim,semiks,ve diğer bayanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çoook zöeidm
canım doktorum normal diyor...
yavaş yavaş azalacak diyor..bu aylarda zaten kilo alınmazmış..
bebekte anneden kalanlarla rahat beslenirmiş...
aman napayımm yaa gittti işte kilolarrrr...nasılsa alıcamm gerii
amma yoğun hatunsun kız senn...yiğeninin doğum günü kutlu olsun şekerimmm
hoşgeldin kuzum oh negüzel vakit geçirmişsin yine bizde seni özledikksibellllllll kuzm ohhh piknikler,mangallar açıldın pir açıldınız maaşallah size
kardeşin doğru sölemiş kin gütme eşinde üzülmesin ama yüzde verme hani
isyannn kuzum 4 kg mı verdin kıyamam sana yaaaa
doktorlar ne diyor bu işe ama abşamda böle idi
ilk 5 ay kilo kaybetti sonradan düzene girdi merjka etme
senind einş iyi haberlerini alacağız
mausem,prenses,citl,efulim,semiks,ve diğer bayanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çoook zöeidm
canım hoşuna gitmesede bence bu kadar sert olma her insanın yaşayışı kendine sonuçta. bende sevmem alkolu falan ama bazen içerisinde olmak zorunda kalıyorum. eşimde içer özel günlerde falan napacan çekcengnydn kızlar. ısyan evet halasında durur onu sevıyo cnm.benım görumcemle sorunum olmadıgından ona kotu davranmıyorum zaten. Duruda alışkın ona. dün çok guzel durmuş. 6 da gıttık 10.30 da geldık.guzel mıydı dersenız pek hoşlandıgımı söyleyemem. eşimin arkadasları cok fazla alkol alıyo.ben alkol ağzıma sürmem özel gunlerde bıle içmem .ama malesef eşim sevıyo tamam arada içiyo boyle gunlerde ama açıkcası alkolu bukadar seven arkadaslarının olması benı rahatsız edıyo.ınsan kaç kadeh rakıdan sonra türkü kafeye gıdıp bıra ıçer mı ya.guya kahve ıcmeye gıtcektık kadınlar kahve ıçtı onlar bıra.ben kızdım eşime....hadı artık saat 10 Duru uyucak dedım zor kaldırdım onlar daha oturuyolardı düşün. hayat tarzları bu ve bana ters boyle şeyler....tamam hadı eşimin gönlu olsun uyum sağlayayım dedım ama yok hoşlanmadım.
hoşgeldin kuzum oh negüzel vakit geçirmişsin yine bizde seni özledikk
canım hoşuna gitmesede bence bu kadar sert olma her insanın yaşayışı kendine sonuçta. bende sevmem alkolu falan ama bazen içerisinde olmak zorunda kalıyorum. eşimde içer özel günlerde falan napacan çekcen
ya cnm boyle gunlerde vs içsin içsinler tamam da bunlar abartmışlar mouse.ya kaç kadeh rakı sonra ustune bıra....gece eşime dokundu kotu oldu....onlar alışkın...o halde adam araba sürüyo ya okadar alışkın yanıbılmıyorum hıç hoşlanmadım. bıde ben cok yabancıyım alkole benım babam hiç içmezdi ben omrumde sarhoş adam görmedım ama evlenınce gördum:26: öff ya ne bıleyım canım sıkıldı bu ınsanlarla çok sıkı fıkı olmasını ıstemıyorum ama eşim iyi ınsanlar dıyo...gene soyluyom içsin tamamda afedersin bokunu çıkararak ıçmesın....çok fazla tuketıyolar çok
içenler için arkasından bira içmek cila diyolar kaba tabirlealışkın olmayınca insana bi garip geliyo tabi. benim babamda içerdi ordan alışkınım yalnız başlarına takılmalarına benimde canım sıkılırdı ama böyle ailecenek olunca çok sıkma eşini derim ben gidin birlikte oda hevesini alsın ki bu daha sonra aranızda soruna yol açmasın
kızzz senin bebiş kocaman olmuş tam tamına 6 grammmkatılıyorumm şekerimmmmm sana..
bende hiç sevmem alkolü..şükürki eşimde ağzına almaz..ama yeri geliyor öle ortamlarda da bulunak gerekiyor...
bencede sıkmamak ve kendi yanında düzgün içmesinde sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?