Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
saolun kızlar yaaa bende kararımı verdim..az önce bir özel hastaneyi aradım doktor iyiymiş...ama hastanede küvez yokmuş..Allah korusun gerek kalmaz inş ama küvez olmadan hastanemi olur yaa mümkün değil..
burası tam donanımlı bir hastane...doktorumda çok şükür iyi birisi..bencede kararım burada kalmakk..
nnuvv teyzesii son fotosunu eklemedim ben size..unuttum..yanımda değil ama yarın yada pazartesi eklerim orada daha büyük mercimeklikten terfi etmiş artıkkk :16::16:

ayyy ekle ekle görelim minnoşu :1:

slm kızlar.cuma akşamı beledıye başkanımızın verdıgı yemege davetlıdyık oraya gıttık eglendık.butun gözler kızımdaydı:1: başkan geldı eşime dedı kı "hanı sana benzıyodu alaksı yok aynı anası "dedı:1:yaşa başkanım dedım:36: herkeste bana benzettı.çok guzel bı duyguymuş.dun annemdeydım.bugunde başkan mangal veriyo piknik yapılacak .kızımın uyanmasını beklıyoz gıtmek için.inş guzel gecer

kızlar gene ben hıçbırınız yoksunuzz neyse sonra okursunuz.piknikten geldık piknikte eşimin arkadasları "yenge akşam maç varya mangala gıdecegız restauranta eşlerımızle tamam mı "dedı .eşimde Duruyu annemlere bırakırız bırkaç saat dedı.bılıyosunuz onlarla hıç yalnız kalmadı is- te -mi- yo- rum inat buya:20: yok ben ıstemem sıkılırım dedım.aslında ıstıyorum ama kızım kayınvelıdemlerle kalsın ıstemıyorum.bakamayacaklarından degıl yaşananlardan oturu bılıyosnuz.ee o zaman yenge bıze gıdelım ama eşler sigara içiyo dedı.oda olmaz dedım.eşim üzüldü eve geldık kardesımlede konuştum.o begenmedıklerı, herşey ustunde kalan ıyı nıyetlı kardesım "abla yazık eşini yalnız bırakmışsın ayıp olmuş bırak bırkaç saat nolcak kin gütme "dedi.düşündüm boş yere ortama uymadım eşim kırıldı içinden tabı.herkes evet ben hayır deyınce plan bozuldu.eşimi aradım ben aslında gıtmek ıstıyom ama Duru durmaz dıye korkuyom dedım."durur halası bakar aşkım gıdelım" felan dedı.akşama gıdecegız.ilk defa kızım baba tarafıyla yalnız kalacak...inadımdan bırakmıyorum biliyosunuz....dua etsınler kardesımın ıyı nıyetıne:47:

günaydınn kuzularrımmmmm :3::3::3: ilk defa midem bulanmadan yazıyorummm :1::1:
perşeöbe cuma cumartesi günde 2 defa lınca ilacımı maşallah hiç midem bulanmadı..düzgünce yedim içtimmm..
dünde bir denemek adına ilacımı almadım ve bir baktım mide bulantım yok..bugünde almadım ilacı ve şimdilik iyiiyimm maşallahhh..
hafta sonu güzel geçti..
c.tesi eşimin anneannesine gittim..akşamda kendi annemlere..
dün eşim satrançta görevliydi..o yokken annem bana geldi temizliğimi yaptık etttikk..ohh be evim temizlendi sonundaa:1::1:
hepimize iyi haftalar olsunn inşşş:16::16:
kızlar bu arada kuscam derken 2 haftada 4 kilo vermişimmmm :53::53::53::53:

slm kızlar.cuma akşamı beledıye başkanımızın verdıgı yemege davetlıdyık oraya gıttık eglendık.butun gözler kızımdaydı:1: başkan geldı eşime dedı kı "hanı sana benzıyodu alaksı yok aynı anası "dedı:1:yaşa başkanım dedım:36: herkeste bana benzettı.çok guzel bı duyguymuş.dun annemdeydım.bugunde başkan mangal veriyo piknik yapılacak .kızımın uyanmasını beklıyoz gıtmek için.inş guzel gecer

kızlar gene ben hıçbırınız yoksunuzz neyse sonra okursunuz.piknikten geldık piknikte eşimin arkadasları "yenge akşam maç varya mangala gıdecegız restauranta eşlerımızle tamam mı "dedı .eşimde Duruyu annemlere bırakırız bırkaç saat dedı.bılıyosunuz onlarla hıç yalnız kalmadı is- te -mi- yo- rum inat buya:20: yok ben ıstemem sıkılırım dedım.aslında ıstıyorum ama kızım kayınvelıdemlerle kalsın ıstemıyorum.bakamayacaklarından degıl yaşananlardan oturu bılıyosnuz.ee o zaman yenge bıze gıdelım ama eşler sigara içiyo dedı.oda olmaz dedım.eşim üzüldü eve geldık kardesımlede konuştum.o begenmedıklerı, herşey ustunde kalan ıyı nıyetlı kardesım "abla yazık eşini yalnız bırakmışsın ayıp olmuş bırak bırkaç saat nolcak kin gütme "dedi.düşündüm boş yere ortama uymadım eşim kırıldı içinden tabı.herkes evet ben hayır deyınce plan bozuldu.eşimi aradım ben aslında gıtmek ıstıyom ama Duru durmaz dıye korkuyom dedım."durur halası bakar aşkım gıdelım" felan dedı.akşama gıdecegız.ilk defa kızım baba tarafıyla yalnız kalacak...inadımdan bırakmıyorum biliyosunuz....dua etsınler kardesımın ıyı nıyetıne:47:

ohh canım öncelikle güzel bir hafta sonu olmuş...ne güzel gezmişiniz maşallahhh :nazar::nazar::16::16:
duruyu babanneye bırakma konusunda artık biraz olsun geride bırakmalısın olanları..unutamazsın ama geride bırak...böle yaptıkça sen kötü olursun canım..sürekli senin moralin bozulur..kin nefret seni bürür seni kötüleştirir..bırak artık oldu gitti...artık önüne bak..zaten mesafeni kydun yapman gerekeni yaptınnn..
bak eşinde sevinmiştir sonradan karar değiştirmene..
duru durdumu peki halada bakayımmm:44::44:

günaydın kızlarrrr :3::3:

günaydınn kuzularrımmmmm :3::3::3: ilk defa midem bulanmadan yazıyorummm :1::1:
perşeöbe cuma cumartesi günde 2 defa lınca ilacımı maşallah hiç midem bulanmadı..düzgünce yedim içtimmm..
dünde bir denemek adına ilacımı almadım ve bir baktım mide bulantım yok..bugünde almadım ilacı ve şimdilik iyiiyimm maşallahhh..
hafta sonu güzel geçti..
c.tesi eşimin anneannesine gittim..akşamda kendi annemlere..
dün eşim satrançta görevliydi..o yokken annem bana geldi temizliğimi yaptık etttikk..ohh be evim temizlendi sonundaa:1::1:
hepimize iyi haftalar olsunn inşşş:16::16:
kızlar bu arada kuscam derken 2 haftada 4 kilo vermişimmmm :53::53::53::53:

günaydın kuzucumm iyi olmana çok sevindim. inş bundan sonra böyle devam eder. o kadar kusmadan sonra kilo vermiş olman çok normal canım dikkat et bundan sonra kendine :34:

günaydın kızlarrrr :3::3:

günaydın kuzucumm iyi olmana çok sevindim. inş bundan sonra böyle devam eder. o kadar kusmadan sonra kilo vermiş olman çok normal canım dikkat et bundan sonra kendine :34:

saoll kuzucumm benimmm inşş böle gider..geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorummmm :52::52:
evet yaa sanırım su kaybı falan derken 4 kilo gitmiş..kotum bollaşmışşş :1::1: bundan sonrası güzel olur inşşş..
sen naptın hafta sonuuu :16::16:

saoll kuzucumm benimmm inşş böle gider..geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorummmm :52::52:
evet yaa sanırım su kaybı falan derken 4 kilo gitmiş..kotum bollaşmışşş :1::1: bundan sonrası güzel olur inşşş..
sen naptın hafta sonuuu :16::16:

ben hafta sonu eşek gibi yattım canım :1: pazar günü eşimle biraz temizlik yaptık bol bol çamaşır yıkadım yazlıkların bir kısmını çıkardım. onun haricinde bişey yapmadım dinlendim canım :24::9:

ben hafta sonu eşek gibi yattım canım :1: pazar günü eşimle biraz temizlik yaptık bol bol çamaşır yıkadım yazlıkların bir kısmını çıkardım. onun haricinde bişey yapmadım dinlendim canım :24::9:

ohh süper yapmışsınn canım iyi olmuşşş..
benimde çamaşır birikti bu hafta sonuda misafirim vardı ama misaifler anneme gelecek ben kötü olunca..
pazar günü bende full çamaşır yıkıcamm :51:

kuzularımmmmmmmmmmmmm uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet
perşemeb günü ablama gittim karşıya eşimle beraber çıktım
kahvaltıya gittim
akşama yemekli misafirler vardı yiğenimin doğum günü iddi
annem,babam,ben,abim,yengem,3 yiğenim,halam,amcam,ablamın eltisi,kaynı,eniştemin hasteneden arkadaşı ve eşi...
baya kalabalık idik yemek yedik arkasından bizim yaptığımız pastayı kesitk
hediyeelr falan derken çok güzel bir akşam geçiridik
cuma günüde kreşte doğum günü yaptık
bütün çocuklarla beraber yiğenim çok mutlu oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum
cuma günüde kaldım ablamda akşam çocukları enişteye bıraktık ufaklık kız uyumuştu zaten
ablamla ikimiz dışarı çıktık kahve tatlı yemeye saat 9 gibi
sohbet sohbet derken 12 e geliyordu eve geldiğimzide
gece baya geç yattık yine
ctesi günü de kahvaltıdan sonra eve geldim
eşimi çok özlemişim oda beni...
yemeğe gittik dışarı evde bişi yoktu
akşam geldik film koyduk derken hopp uyuduk
pazar günüde sahile kahvalyıta gittik ama ben evde aldım herşeyimi
eşmi kahvaltıya para vermeyi pek sevmez
çay aldık sadece çok güzeldi hava sonra pazara gittik yürüye yürüye çiçeklerikuşlar harika idi
ordanda foto makinesini değşmeye gittik ordanda eltimelere akşam çayına gittik
gece baya geöç geldik surviveri izlediler normalde biz izlemiyoruz ama
bugünde kalktım kahvaltı yapşyorum

yarın kv geliyor
yiğeninin düğünü var cetsi günü
çarşambada kına gecesi varmış...
bana mı geçer eltime mi bilmiyorum artık...

sibellllllll kuzm ohhh piknikler,mangallar açıldın pir açıldınız maaşallah size
kardeşin doğru sölemiş kin gütme eşinde üzülmesin ama yüzde verme hani

isyannn kuzum 4 kg mı verdin kıyamam sana yaaaa
doktorlar ne diyor bu işe ama abşamda böle idi
ilk 5 ay kilo kaybetti sonradan düzene girdi merjka etme
senind einş iyi haberlerini alacağız

mausem,prenses,citl,efulim,semiks,ve diğer bayanalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çoook zöeidm

hepinizi çoook zöeidm

canım doktorum normal diyor...
yavaş yavaş azalacak diyor..bu aylarda zaten kilo alınmazmış..
bebekte anneden kalanlarla rahat beslenirmiş...
aman napayımm yaa gittti işte kilolarrrr...nasılsa alıcamm gerii :1::1:
amma yoğun hatunsun kız senn...yiğeninin doğum günü kutlu olsun şekerimmm

canım doktorum normal diyor...
yavaş yavaş azalacak diyor..bu aylarda zaten kilo alınmazmış..
bebekte anneden kalanlarla rahat beslenirmiş...
aman napayımm yaa gittti işte kilolarrrr...nasılsa alıcamm gerii :1::1:
amma yoğun hatunsun kız senn...yiğeninin doğum günü kutlu olsun şekerimmm

sağol teyzesi darısı inş senin mercimeğin başına
burda yazlaım doğum günü kutlu olsun annesi diye
inş o günleri görürüz hayırlısı ile

canım evet inş çok kilo almassın vala ben kendimden korkuyorum
30 kg garantim var yani
ablam 35 kilo aldı ilk doğumda
95 ile doğuma girdi
ikincide 8 kg aldı
75 kg ile diyete başladı şu an 59 kg ve benden zayıf
2 çocuk annesi bacakalrı kolum kadar oldu:53::53::53:
eşim geçen diyoki kız sen tombiş tombiş oldun ya:17::17:

gnydn kızlar. ısyan evet halasında durur onu sevıyo cnm.benım görumcemle sorunum olmadıgından ona kotu davranmıyorum zaten. Duruda alışkın ona. dün çok guzel durmuş. 6 da gıttık 10.30 da geldık.guzel mıydı dersenız pek hoşlandıgımı söyleyemem. eşimin arkadasları cok fazla alkol alıyo.ben alkol ağzıma sürmem özel gunlerde bıle içmem .ama malesef eşim sevıyo tamam arada içiyo boyle gunlerde ama açıkcası alkolu bukadar seven arkadaslarının olması benı rahatsız edıyo.ınsan kaç kadeh rakıdan sonra türkü kafeye gıdıp bıra ıçer mı ya.:47: guya kahve ıcmeye gıtcektık kadınlar kahve ıçtı onlar bıra.ben kızdım eşime....hadı artık saat 10 Duru uyucak dedım zor kaldırdım onlar daha oturuyolardı düşün. hayat tarzları bu ve bana ters boyle şeyler....tamam hadı eşimin gönlu olsun uyum sağlayayım dedım ama yok hoşlanmadım.

hepinizi çoook zöeidm
hoşgeldin kuzum oh negüzel vakit geçirmişsin yine bizde seni özledikk :16:
gnydn kızlar. ısyan evet halasında durur onu sevıyo cnm.benım görumcemle sorunum olmadıgından ona kotu davranmıyorum zaten. Duruda alışkın ona. dün çok guzel durmuş. 6 da gıttık 10.30 da geldık.guzel mıydı dersenız pek hoşlandıgımı söyleyemem. eşimin arkadasları cok fazla alkol alıyo.ben alkol ağzıma sürmem özel gunlerde bıle içmem .ama malesef eşim sevıyo tamam arada içiyo boyle gunlerde ama açıkcası alkolu bukadar seven arkadaslarının olması benı rahatsız edıyo.ınsan kaç kadeh rakıdan sonra türkü kafeye gıdıp bıra ıçer mı ya.:47: guya kahve ıcmeye gıtcektık kadınlar kahve ıçtı onlar bıra.ben kızdım eşime....hadı artık saat 10 Duru uyucak dedım zor kaldırdım onlar daha oturuyolardı düşün. hayat tarzları bu ve bana ters boyle şeyler....tamam hadı eşimin gönlu olsun uyum sağlayayım dedım ama yok hoşlanmadım.
canım hoşuna gitmesede bence bu kadar sert olma her insanın yaşayışı kendine sonuçta. bende sevmem alkolu falan ama bazen içerisinde olmak zorunda kalıyorum. eşimde içer özel günlerde falan napacan çekcen :1:

hoşgeldin kuzum oh negüzel vakit geçirmişsin yine bizde seni özledikk :16:

canım hoşuna gitmesede bence bu kadar sert olma her insanın yaşayışı kendine sonuçta. bende sevmem alkolu falan ama bazen içerisinde olmak zorunda kalıyorum. eşimde içer özel günlerde falan napacan çekcen :1:

ya cnm boyle gunlerde vs içsin içsinler tamam da bunlar abartmışlar mouse.ya kaç kadeh rakı sonra ustune bıra....gece eşime dokundu kotu oldu....onlar alışkın...o halde adam araba sürüyo ya okadar alışkın yanı:53: bılmıyorum hıç hoşlanmadım. bıde ben cok yabancıyım alkole benım babam hiç içmezdi ben omrumde sarhoş adam görmedım ama evlenınce gördum:26: öff ya ne bıleyım canım sıkıldı bu ınsanlarla çok sıkı fıkı olmasını ıstemıyorum ama eşim iyi ınsanlar dıyo...gene soyluyom içsin tamamda afedersin bokunu çıkararak ıçmesın....çok fazla tuketıyolar çok

ya cnm boyle gunlerde vs içsin içsinler tamam da bunlar abartmışlar mouse.ya kaç kadeh rakı sonra ustune bıra....gece eşime dokundu kotu oldu....onlar alışkın...o halde adam araba sürüyo ya okadar alışkın yanı:53: bılmıyorum hıç hoşlanmadım. bıde ben cok yabancıyım alkole benım babam hiç içmezdi ben omrumde sarhoş adam görmedım ama evlenınce gördum:26: öff ya ne bıleyım canım sıkıldı bu ınsanlarla çok sıkı fıkı olmasını ıstemıyorum ama eşim iyi ınsanlar dıyo...gene soyluyom içsin tamamda afedersin bokunu çıkararak ıçmesın....çok fazla tuketıyolar çok

içenler için arkasından bira içmek cila diyolar kaba tabirle :9: alışkın olmayınca insana bi garip geliyo tabi. benim babamda içerdi ordan alışkınım :9: yalnız başlarına takılmalarına benimde canım sıkılırdı ama böyle ailecenek olunca çok sıkma eşini derim ben gidin birlikte oda hevesini alsın ki bu daha sonra aranızda soruna yol açmasın :34:

içenler için arkasından bira içmek cila diyolar kaba tabirle :9: alışkın olmayınca insana bi garip geliyo tabi. benim babamda içerdi ordan alışkınım :9: yalnız başlarına takılmalarına benimde canım sıkılırdı ama böyle ailecenek olunca çok sıkma eşini derim ben gidin birlikte oda hevesini alsın ki bu daha sonra aranızda soruna yol açmasın :34:

katılıyorumm şekerimmmmm sana..
bende hiç sevmem alkolü..şükürki eşimde ağzına almaz..ama yeri geliyor öle ortamlarda da bulunak gerekiyor...
bencede sıkmamak ve kendi yanında düzgün içmesinde sorun yok

Back