Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
doktorum satla uyumlu dedi canım..
10+0 oluyor o da...
şimdi özeldende doktor araştırıyorum..
hem özele gideyim hemde bu doktoruma devam edeyim diyorum..
ama özelde de bulamadım adam akıllı bir doktorr :31::31:

ama dıyorumkı bu takvım onde gıdıyor yanı 9+0 olunca sen 10 hafta ıcınde oluyorsun ama 10+0 demek 11 hafta demek :)

ama dıyorumkı bu takvım onde gıdıyor yanı 9+0 olunca sen 10 hafta ıcınde oluyorsun ama 10+0 demek 11 hafta demek :)

hee tmm şimdi anladımm tmm ay 9+0 oluyor o zaman..demekki daha 1 ay var bu bulantıların geçmesine..12-13.hafta dersek iyi ihtimallee...
özelden doktor bulamadımm laaaa...napıcamm benn...
hepsi aşırı yoğunn..doktorlar 2-3 hasta alıyormuş içeriye..ben öle istemiyorumm iyi bir doktorda bulamadımm aman offf...

hee tmm şimdi anladımm tmm ay 9+0 oluyor o zaman..demekki daha 1 ay var bu bulantıların geçmesine..12-13.hafta dersek iyi ihtimallee...
özelden doktor bulamadımm laaaa...napıcamm benn...
hepsi aşırı yoğunn..doktorlar 2-3 hasta alıyormuş içeriye..ben öle istemiyorumm iyi bir doktorda bulamadımm aman offf...

su ali acara gitsen
hem ozel hem devlet bır cok ksıı bu sekıdle devam eıdyor suanda
sen devlettekılerede pek ugvenmıyordun
14 haftadan sonra gece ryavrum

su ali acara gitsen
hem ozel hem devlet bır cok ksıı bu sekıdle devam eıdyor suanda
sen devlettekılerede pek ugvenmıyordun
14 haftadan sonra gece ryavrum

zaten ali acara gidiyorum canım şu anda..
ama adam ben hastane çalışanı ve kp in arkadaşı olunca beni özeline kabul etmiyor..
hastanede bakıyor..
bende diyorumki doğumu falan özelde yapsamm..
ali acar burada doğrum yaptırıyor kendi çok iyi bir doktor ama ben buradaki personleere ve asistanlara güvenmiyorum...

ama adam ben hastane çalışanı ve kp in arkadaşı olunca beni özeline kabul etmiyor..
hastanede bakıyor..
ali acar burada doğrum yaptırıyor kendi çok iyi bir doktor ama ben buradaki personleere ve asistanlara güvenmiyorum...

hmm anladım canm
o zaman buradakı konyadakı hamılelere sor hangı doktora gıdıyorlarmıs dogum takıbıne tatlım

hastanede bakıyor..

dedıgım sayfaya baktınmı cnm bulantı ıcın.uye ol o gruba hamıleler ve anneler ıcın çok faydalı bılgıler var

dedıgım sayfaya baktınmı cnm bulantı ıcın.uye ol o gruba hamıleler ve anneler ıcın çok faydalı bılgıler var

canım baktım ama açılmadı...akşam birde evden deneyip bakıcamm...çok saol bebeğimmm

hmm anladım canm
o zaman buradakı konyadakı hamılelere sor hangı doktora gıdıyorlarmıs dogum takıbıne tatlım

canım sordum araştırdım baktım ama genelde bilindik doktorlar..
hepside aşırı yoğun yaa..
mesele bir doktor var kuzanimde gitti..diyorki bebeği hiçbirzaman doğru düzgün göremedim yoğunluktan diyor..
kadın süper bir doktor ama aşırı yoğun..benim doktorumda çok iyi mesele herkez sıra almak için uğraşıyor ama işte üniv hastanesi..
ama kendi doktorum doğuma özel hastaneye geliyormuş..kv dede konuşurum ben uygun ücrete özel hastanede yaptıralım ali acara diyor...kafam karışık..
bakalım 1-2 kişiye daha sorcamm ona göre karar vericemm

günaydınn kuzularrrr:3::3:
bugün şimdilik daha iyiyimm...akşam sadece muz yedimmm...yemek yiyemedimmm..
bugün ilacıma başladım...dün eczanede yokmuş depodan getirttiler sabah hemen içtimm..
akşam evde gaviscon vardı onu içtimm...o beni kusturdu ama rahatladım onunla uyumuş kalmışımmm...
şimdilik iyiyimm bir sıkıntım yok..
bugün cuma sonundaa..

canım daha iyi olmana sevindim. bu bebiş mahfettti seni ama değicek yumuş yumuş ellerini tutunca unutucaksın herşeyi. isyan kalp atışını duydunmu bebişinnn :35:

canım baktım ama açılmadı...akşam birde evden deneyip bakıcamm...çok saol bebeğimmm

canım sordum araştırdım baktım ama genelde bilindik doktorlar..
hepside aşırı yoğun yaa..
mesele bir doktor var kuzanimde gitti..diyorki bebeği hiçbirzaman doğru düzgün göremedim yoğunluktan diyor..
kadın süper bir doktor ama aşırı yoğun..benim doktorumda çok iyi mesele herkez sıra almak için uğraşıyor ama işte üniv hastanesi..
ama kendi doktorum doğuma özel hastaneye geliyormuş..kv dede konuşurum ben uygun ücrete özel hastanede yaptıralım ali acara diyor...kafam karışık..
bakalım 1-2 kişiye daha sorcamm ona göre karar vericemm

işte o zamanda bıcak parası ve hatane parası ayrı oluyor ama doktor tandıık dıye nasıl olur bılmıyorum aslında unı hastanelerı hep daha ıyı dıyolar ama bende olsam ozelde dogururdum asla canım cok tatlıdır :)

cnm uye olmadıgın ıcın göruntulenmıyo olabılır.bıleklık varmış bulantı ıçın hamıleler kullanmış işe yarıyomuş eczanelerde satılıyomuş ondan bahsetmış gebeler

cnm uye olmadıgın ıcın göruntulenmıyo olabılır.bıleklık varmış bulantı ıçın hamıleler kullanmış işe yarıyomuş eczanelerde satılıyomuş ondan bahsetmış gebeler

akşam bakıcam canım...o bilekliği biliyorumm..ama çoğu kişiye fayda etmedi kasım anelerinde..

işte o zamanda bıcak parası ve hatane parası ayrı oluyor ama doktor tandıık dıye nasıl olur bılmıyorum aslında unı hastanelerı hep daha ıyı dıyolar ama bende olsam ozelde dogururdum asla canım cok tatlıdır :)
canım kv de diyor işte doktor bıçak parası olmaz hastane parasını öderiz diye..bilmiyorum artık..
üniv hasteneleri tabiki iyi..buraya özelden birçok hasta geliyor doğum sonras komplikasyonlar yüzünden...
aslında ben burada olsam özel gibi olur..hem kendim personelim hem kv hemde doktorlar tanıdık...
özel katlardandan oda ayarlanır edilir ama kafam karışık işte..
annem kendi annem burada doğum yapmamı istiyor..
özeller ityi değil burada herşey var doktorunda çok iyi gitme bir yere diyor ama bilmiyorum..

canım daha iyi olmana sevindim. bu bebiş mahfettti seni ama değicek yumuş yumuş ellerini tutunca unutucaksın herşeyi. isyan kalp atışını duydunmu bebişinnn :35:

evet canım iyiyimm bugün maşallahhh :nazar::nazar::nazar:4-5 saatir kusmadımmm yaniii :1::1:
canım 2 hafta önce duydum kalp atışını hatta fotosunu eklemiştimmm...
şimdi kolalrı ayakları oluşmaya başlamıştır teyzesi...2 hafta sonra kontrol var gidicemm bakalımm

anladım cnm.bırçok kışıye ıyı gelmış ondan dedımdı
bu arada bende senın yerınde olsam kendı hastanemde doğum yapardım.ben ozelı tavsıye ederım canım tatlıdır ama senın çalıştıgın yer orası.herkes tanıdıktır yanı daha cok ılgılenırler

anladım cnm.bırçok kışıye ıyı gelmış ondan dedımdı
bu arada bende senın yerınde olsam kendı hastanemde doğum yapardım.ben ozelı tavsıye ederım canım tatlıdır ama senın çalıştıgın yer orası.herkes tanıdıktır yanı daha cok ılgılenırler

evet öle geçen gün fenalaştığımda 3 asistan tanıdığım geldiler hemen..
hemşirelere resmen emrettiler hemen serumu takın edin diye....normal hasta olsam yarım saat beklerdim sanırım..
genelde herkez burada doğum yap diyor...benimde kafam karışık..
eşimde kendinde suç kalmasın diye sen nerede istersen orası olsun diyor bakıcaz artık

Selam kizlar nasilsiniz herkes iyidir inşallah:3:
Hamileler siz de iyi misiniz bakalim :34:

Bugün evdeyim temizlik yapiyorum görüşürüz gene yazarim ara ara
Öptüm hepinizi:54:

hastanede bakıyor..

canım bende infertilite için düşünüyorum gitmeyide. ücret biraz fazla diyorlardı ne kadar muayene ücreti. birde ilgili mi güler yüzlü mü aydınlatıyor mu seni

canım bende infertilite için düşünüyorum gitmeyide. ücret biraz fazla diyorlardı ne kadar muayene ücreti. birde ilgili mi güler yüzlü mü aydınlatıyor mu seni

canım muayene ücreti en son 150 duydum ben ama geçen gün arkadaşım 250 dedi bilmiyorum çok net..
ama sana söleyebileceğim konyada bulabileceğin en iyi doktor infiltre konusunda.
güler yüzlü bir adam sorduğuna cvp veriyor ama çok aşırı ilgili diyememm..
zaten çok yoğun bir adam..
ama deneyimli ve ne yaptığını biliyor kendinden emin..
ben çok memnunum seviyorum ve en önemlisi çok güveniyorum doktoruma..
o kadar hastası varki kötü olsa böle hastası olmaz zaten..paraya kıy ve git canım bence..

evet canım iyiyimm bugün maşallahhh :nazar::nazar::nazar:4-5 saatir kusmadımmm yaniii :1::1:
canım 2 hafta önce duydum kalp atışını hatta fotosunu eklemiştimmm...
şimdi kolalrı ayakları oluşmaya başlamıştır teyzesi...2 hafta sonra kontrol var gidicemm bakalımm

aa o gün duymuşmuydun bak hatılamıyorum gördünmü sen :9: yer onu teyzesi bi doğsun bakalım hediyeler alıcam ben onaaa :16::16:
canım bence üniv doğurman daha iyi hem herkesi tanıyosun hemde orda herşeye her olasılığa karşı hazırlıklı olursun. her türlü alet makinalar var orda. özelde ne farkın olucakki Allah korusun bi sorun olsa yine seni oraya getiricekler. tabi senin için nasıl rahat ediyosa öyle yap :34:

aa o gün duymuşmuydun bak hatılamıyorum gördünmü sen :9: yer onu teyzesi bi doğsun bakalım hediyeler alıcam ben onaaa :16::16:
canım bence üniv doğurman daha iyi hem herkesi tanıyosun hemde orda herşeye her olasılığa karşı hazırlıklı olursun. her türlü alet makinalar var orda. özelde ne farkın olucakki Allah korusun bi sorun olsa yine seni oraya getiricekler. tabi senin için nasıl rahat ediyosa öyle yap :34:

saolun kızlar yaaa bende kararımı verdim..az önce bir özel hastaneyi aradım doktor iyiymiş...ama hastanede küvez yokmuş..Allah korusun gerek kalmaz inş ama küvez olmadan hastanemi olur yaa mümkün değil..
burası tam donanımlı bir hastane...doktorumda çok şükür iyi birisi..bencede kararım burada kalmakk..
nnuvv teyzesii son fotosunu eklemedim ben size..unuttum..yanımda değil ama yarın yada pazartesi eklerim orada daha büyük mercimeklikten terfi etmiş artıkkk :16::16:

canım muayene ücreti en son 150 duydum ben ama geçen gün arkadaşım 250 dedi bilmiyorum çok net..
ama sana söleyebileceğim konyada bulabileceğin en iyi doktor infiltre konusunda.
güler yüzlü bir adam sorduğuna cvp veriyor ama çok aşırı ilgili diyememm..
zaten çok yoğun bir adam..
ama deneyimli ve ne yaptığını biliyor kendinden emin..
ben çok memnunum seviyorum ve en önemlisi çok güveniyorum doktoruma..
o kadar hastası varki kötü olsa böle hastası olmaz zaten..paraya kıy ve git canım bence..

konya da yaşamıyuoruz canım normalde. şimdi gidemem o yüzden zor olur ama yaza kadar hamile kalamazsam bir gitmek iistiyorum inş gerek kalmaz da.

Back