Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ısyan gecmış olsun durumdan haber et ınş son olur bu
krızantem senın kaynındada hıç korku yok arkadas sneet onun adına adam tınlamıyo ha

abısıne guvenıyodur nasıl olsa benı kotu duruma duşurmez dıye...sızı kotu duruma duşuren kendısı ama:44:

aynen tatlım benim valla bende üzülmekten gectim en son kaynımla konusunca zaten ondan hissesini alıcamı onun benim hakkım oldunu söledim gıkını cıkartamadı onun yaptı salaklık yüzünden ben günlerce agladım eger hayır vermem deseyd yeminle gider artık ankaraya bogardım onu zaten nasıl dediysem her seye muhafelet olan kaynım çenesini kadadı evet abisi onu kurtarıcak gözüyle bakıyor normalde iyi biridir ama böle önemli bir konuda hata yapıp geniş geniiş yayılmasından dolayı gıcık oldum ona

krizantem işiniz zor ama rabbim yardımcı olucaktır emin ol üzülme sakın bol bol dua et. abisinin orda tabiki hakkı yok sana vermem diyemezdi zaten pislik adam. iş yerini gösteriptemi kredi vermediler size :26:

kızlar hastanedeyim dün çok kötüydüm şimdi doktorumu bekliyorummm ameliyat günüymmüş onun çıkmasını bekliorum yatış bile yapılabilir 1-2 gün sanırım...inş ilaç verir yollar yaaa

oy kuzum yaa günlerdir neler çekiyosun rabbim yardımcın olsun

ınş su gunlerı tez atlatırsınız cnm..bencede al hıssenı bır an once

slm kızlarrr merak etmişsinizzz...
ilacımı günde 2 defaya çıkardı...birde mide yanmam için gavisconda verdi yanına...
pazartesiye kadar devam ederse böle kesin yatırcam dedi...
şimdi iş yerindeyim ama yatıyorummm...

canım yaa rapor alıp gitseydin ya eve bi yatıp dinlenseydin çok fena geçiriyosun sen

hadı ya masallah canım benım bende sorayım bakayım abımlere ne kadar gırıyromus
peki eviniz kiramı

günaydınn kuzularrrr
bugün şimdilik daha iyiyimm...akşam sadece muz yedimmm...yemek yiyemedimmm..
bugün ilacıma başladım...dün eczanede yokmuş depodan getirttiler sabah hemen içtimm..
akşam evde gaviscon vardı onu içtimm...o beni kusturdu ama rahatladım onunla uyumuş kalmışımmm...
şimdilik iyiyimm bir sıkıntım yok..
bugün cuma sonundaa..

9+0 bugun dımı canım
cok erken basladı anam bulantıların
sersem gıbısındır

9+0 bugun dımı canım
cok erken basladı anam bulantıların
sersem gıbısındır

bugün 10+0 olduk teyzesi..mide bulantısı 5-6 haftalarda başlarmış 12-13. haftaya kadar gidermiş öle dedi doktorum bana...
benimde 6.hafta sonunda başladı...inş geçer 2-3 hafta sonra..
sersem gibiyimm evet..ama evde daha kötü oluyorumm aklım sürekli midemde oluyor..
akşamları daha çok kusuyorumm nedense...

yok bu takvım bı onden gıdıyor tatlım karıstırıyorsun
9+0 olman gerek
aslıdna sabahları ve ac kalınc mıden bulanması lazımdı ama teknık bır sorun yasatıyor ıcerıdekı sana
son sat ne zaman

doktorum satla uyumlu dedi canım..
10+0 oluyor o da...
şimdi özeldende doktor araştırıyorum..
hem özele gideyim hemde bu doktoruma devam edeyim diyorum..
ama özelde de bulamadım adam akıllı bir doktorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…