- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.661
sızın konuyu komple okuyacagımb ısı varmı ya hıc anlamadım
kızlar hastanedeyim dün çok kötüydüm şimdi doktorumu bekliyorummm ameliyat günüymmüş onun çıkmasını bekliorum yatış bile yapılabilir 1-2 gün sanırım...inş ilaç verir yollar yaaa
gnydn kızlar.erkenciyiz kızım 7.30da kalktıuyutmaya calıştım uyumadı.şimdi uyuyo ayagımda zilli basımda agrıyo zaten
krızantemden den guzel haberler gelır ınş
ısyan sen nasıl oldn cnm
canım simdi bizim eşimle kendimizin yürüttüğü bir işimiz var bu iş yerinide ilk başta actıgımızda ortaklı acmıstık fransada yaşıyordu eşimin babasının vasıtasıyla tanıstık uzaktan akrabalarmıs es tarafından adı hüseyindi neyse gel zaman gir zaman hüseyin enişteyle yaklaşık bir sene ortaklık süresinden sonra kendisine prostat kanseri teshisi konuldunu söledi rahatsızlıkları nedeniyle geri ailesinin yanına dönmek istedini ortaklıktan ayrılmak istedini söledi bize bizde olaylar cok ani gelisince hüseyin eniştenin hissesini kocamın kardeşinin üstüne cevirmiştik güvenilirdir nasıl olsa kardestir dedik neyse hisseyi kaynımız üzerine cevrdik hüseyin enişteyle bizim anlasmamız bu sene ona 25 bin tl ödiyecektik diyer senede 25 bin ödeyip tamamlıcaktık borcumuzu bölece adamın hakkını ödemiş olucaktı yani hüseyin enişteyle anlasmamız böleydi ama biz onu fransaya gitti zannederken o ankaraya kaynımın yanına gitmiş kaynıma demişki ben abinle anlastım sen bana senet vereceksin demiş kaynımda bize sormadan kendi kafasına göre sen ona kan senet tam 3 tane biri 20 bin digeri 20 bin digeride 10 bin olarak senetlerin tarihlerini boş bırakmıs ne akla hizmetse ya rabbim anlattıkca sinirleniyorum hüseyin eniştede sen bunları kendi kafasına göre doldur biri nisanın 26 sında yani bu ayın 26 sında digerleri 2 ay süreyle devam ediyor ödeme tarihleri neyse bizde madem öle ilk senedi biz verelim arabyıı satalım diger geri kalanlarıda kaynım ben veririm demişti siz bana taksitli ödersnz demişti bizde tamam dedik neyse atlatıcaz diye sevinirken bir kaç gün önce kaynımla kocam konustu telefonda abi dedi sat iş yerini gel ankaraya geri kocamda dediki ben 3 seneden beri urasıyorum burayla eni düzene sokmusken nasıl satıp gelim dedi ozaman ben senet menet ödemiyorum dedi saten benim hissemi öde senetleri dedi kocamda sen bura için ne emek verdinki hisseyi hak kazanmıs oldun ben sana güvendim için senin üstüne cevirmiştim dedi oda beni ilgilendirmez ozaman ne haliniz varsa görün demiş kocamda dediki sen manyakmısın senetler senin üstüne eger ödemesi gecikirse sana olan olacak bize değil ben seni düşündümden bu sıkıntılara giriyorum dedi oda yapmak zorundasın borc senin borcun benim değil demiş kocam en son telefonu levent senetleri verirken banamı sordun o adam sen senetleri vermeseydin bu sene temmuzda ödeyecektim ben şimdi nerden bulayımda ödeyim adam senetleri bankaya vermiş gecikirse senin basın yanacak dedi kocamda leventte sanırım kötü bişey söledi oda yüzüne kapattı anlıcan öle iki taraftan da bir nevi kazık yedik şimdi kimsenin lafına güven olmuyor gercekten bıktım usandım şimdi hangi bankaya vaş vursak vermiyorlar kredi bu ayın 26 da nerden bulucaz 20 bin tl kafayı yicem
kızlar hastanedeyim dün çok kötüydüm şimdi doktorumu bekliyorummm ameliyat günüymmüş onun çıkmasını bekliorum yatış bile yapılabilir 1-2 gün sanırım...inş ilaç verir yollar yaaa
peki simdi neden kaynının uzerıne yaptınız hisseyi senın ustune olmuyormuydu yanı sız hseyınde 2 senede borcunuzu odeyıp yanı kendı hakkını ısyerını tek sız olarak devam edecektınız ama sız hem sımdı kaynınızla payaltınız yanı hak talep edecekmı ısyerınden
hemde cok daha kısa zamanda parayı odemek zorunda kalacaksınız
pekı dun bankaya gıttınız kredı fılan cıktımı
ne ıs yapıyorusnu madem
tamam sımdı anladım ama bence kaynın zaten sızın ıs yerınızde hak ıdda etmezben ozaman bu iiş yerinde bir fiil böle çalışmıyordum başka özel bir yerede bakıyordum parttıme gibi düşün hiç aklımıza gelmedi birde kaynımın banka puanları yüksek dedi eşim eger üstüne civirirsek yarın birgün banka işimiz oldunda belki artı puan getirir dedi bende ne bilim hiç art niyetli davranmadım bir kaç gün önce kv dem aradı bende bütün içim döktüm anne levent niye böle yaptı dedi haklısın kızım oda böle olucanı anlayamadı dedi yası kücük değil makine okumus bir insan kafayımı yemiş dedi su senet menet işleri düzelsin ondan hiiseyi alıcamı söle onda kalmıcak onun burda hakkı yok dedim halı yıkmacıyız tatlım hakkın zaten dedi az emek vermedin sende sonra leventi aradım yani kaynımı bir bir konustum kızdım bagardım içimi hep döktüm bir ay sonra ankaraya geldim de hazırlan alıyorum hiisseni dedim öle bir kızgınlıkla söledimki hayır dese yemin ederim parcalıcaktım onu benim kocam cok anlayıslıdır yufka yüreklidir bende ona göre daha sertimdir ben öle diyince tmm demek zorunda kaldı bir ay sonra üstüme geciricem cıkmadı tatlım malesef okadar yüklü veremiyeceklerini sölediler ben kendi adıma cekmeye urasıyorum bakalım
tamam sımdı anladım ama bence kaynın zaten sızın ıs yerınızde hak ıdda etmez
pekı kaynın uzerıne kredı cekemıormu 50 bını komple cekmeyemı calısıyorsunuz yoksa ılk etapta 20 bınımı cekeceksınız nasıl olacka
buarada halı yıkamaymıs lınkıne baktım
nasıl bır yer buyukmu resımlerı gormedım abımınde halı yıkama yerı var ama ıyı para kazanıyorlar yanı 50 bını bır anda veremeseler bıle oderler yanı kredısızı
200 bın tl borcla actılar fabrıkayı sızın neden bu kaar sıkısık gıdıyor
sen suanda halıda calısıyormusun calısıyorsan ne ıs yapıyorsun
elemanınız varmı yoksa esın yıkayıp dagıtımı da omu yapıyor
evet tatlım kazanıyoruz baya ama işte bizde borcla harcla actık tam borcumuz bitiyor derken her sey rayına oturdu derken bunlar cıktı cekemiyormus ya yeminle inanmıyorumda bizim iki aracımız var tatlım biri eşimde digeri elemanda evet yerimiz büyük dur sana internet teki sanal ortam var orayı görteriyim büroyu kadar görebiliyorsun
kac tane eleman var
arabalar fılan hep borclamı acıldı?
evlenmeden ocne bır perde muhabebtı vardı o senmıydın fotolarından tanıyamadım yanı fotolarından derken profıldekı reısmden tanıyamadım
ne kadar oldu acabalı
kac tane eleman var
arabalar fılan hep borclamı acıldı?
evlenmeden ocne bır perde muhabebtı vardı o senmıydın fotolarından tanıyamadım yanı fotolarından derken profıldekı reısmden tanıyamadım
ne kadar oldu acabalı
evet kaynanamla birbirimize girmiştik canım ama ben gene istedimi aldırttımsendede ne hafıza var yaaa maşallah
evet bende fark ettim düzeltirip sana yollucam tatlımsanal turda hata verıyor
ayyy evet yaaaaaa senle gene konusmustuk bu halı işini abinlermi ne kuracanı sölemiştin ben sana anlatmıstım sanırım bu lazım falan diyeoo ben hıc unutmam pembeydı nısanlıgınmı kınalıgınmı ne
bizim 5 6 sene rahat olmustur tatlım da ben evlenmeden öncede eşim benim için izmire gelip burayı acmıstı yaaa öle 5 sene yani benle birlikte 2 sene fabrika içi havuzda 4 poşetlemede 2 bürodada ben varım zaten servis elemanlarla 2 daha eklersek 8 kişilik şimdilik bir ekibiz canım hepsi borcla acıldı cok sıkıstık ama sonunda kapadık dedk şimdi bu senet işi cıktı bizde ödebilirdik tatlım 50 bini ama birden pat diye olaylar gelişince elimiz baglandı anlayamadım şimdi 200 bin tl leyle cok barcla acmıslar canım ya mülkiyeti aldılarmı bu kadar borclandılar birde ismi ne izmirden mi belki sölersen hatırlarım
evet bende fark ettim düzeltirip sana yollucam tatlım
ayyy evet yaaaaaa senle gene konusmustuk bu halı işini abinlermi ne kuracanı sölemiştin ben sana anlatmıstım sanırım bu lazım falan diye
bence en güzelini yapmıslar bizim yerimiz su anda kira o yüzden büyük sıkıntı cekiyoruz tatlım her ay 4 bin tl kira veriyoruz içim gidiyor o para gidince bir tane yer bulduk sanayi imarlı adam 100 istiyormus banka tabu karsılıgında kredi verirse eger 2000 mi ne ödemesi varmıs eşim ona urasıyor şimdi eger orayı alırsa acayip rahatlıcaz tatlım benim bu iş de yerinin kendinin olması cok önemli yoksa gercekten elinde kalan para cok az oluyorizmirden degıl ıstanbuldan ama makınaları ızmırden aldılar
mulkuyet soyle amcaogluyla ortak actılar
mulkuyet amca oglunundu bodrum kat orada yıkama yapıyor buroda ıcınde sonracıma arka bahce var bına yandan gırıslı o arka bahecyı ve yandan gırıslı bahcenındfe yarıısnı aldılar yaptırdılar orada kurutma var kurutmada dogalgazla yapılıyor ıste bıten halılarda yapılan bolgenın yandan gırısındekı bolumd eoluyor yanı guzel bı yer ya borcları bıtırdıle ronlarda orayı ben dogum yapmıstım bakım 2010 agustosta actılar masallah borcları bıtelıde 1 sene oluyor metre karesını 4 tl mı 4.5 tl mı ne yıkıyorlar
eleman yok kendılerı yıkıyor kendılerı dagıtıyorlar
aracta abımden buarada mulk amca oglundan arac abımden o sekılde
yok canım 2010 da başka bir dükkandır cünkü sen bana ben yeni evliyken sormustun sanırım bende sana anlatmıstım bunu bunu yapsınlar diye bu işte iyi para var ama eger yapmasını biliyorsan cünkü cok agır bir iş canım benim gercekten yorucu yapması dagıtması ama iyide para bırakıyoryok yok o zaman kurmuslardı canım dur yoksa 2010 sonumuydu ya ınan hatırlayamadım suanda 2010 agustosta baska bır dukkan acmıslardı karıstırdım
bence en güzelini yapmıslar bizim yerimiz su anda kira o yüzden büyük sıkıntı cekiyoruz tatlım her ay 4 bin tl kira veriyoruz içim gidiyor o para gidince bir tane yer bulduk sanayi imarlı adam 100 istiyormus banka tabu karsılıgında kredi verirse eger 2000 mi ne ödemesi varmıs eşim ona urasıyor şimdi eger orayı alırsa acayip rahatlıcaz tatlım benim bu iş de yerinin kendinin olması cok önemli yoksa gercekten elinde kalan para cok az oluyor
yok canım 2010 da başka bir dükkandır cünkü sen bana ben yeni evliyken sormustun sanırım bende sana anlatmıstım bunu bunu yapsınlar diye bu işte iyi para var ama eger yapmasını biliyorsan cünkü cok agır bir iş canım benim gercekten yorucu yapması dagıtması ama iyide para bırakıyor
benım abım once bı halı yıkmacıyla beraber claıstı ona yol gosterdı ve musterı buldu halı basınada komısyon aldı mesel 3 tl yıkıyolarda 1.5 abım 1.5 adam aldı ama abım sadece halıyı aldı getırdı onlar yıkadı abım dagıttı
bırde sızde eleman var yanı
elamanda cok
ıslerınızmı cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?