- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.641
canım eşinin babası emeklimi babasının üzerinden çekeblirsiniz bence
ben bir daha denerdim ama gene ayni sey olursa asla bir dah gitmezdim ne bicim kadin o ole gel tabi canim kusura bakma toruna yemek yetistirim bekle bir kave yapim falan demek var birde bole tuhafima gitti ama sen genede dene olmazsada kendi bilir
esimin babasi vefat etti annesini kresi var zaten oda cekemez kardesi malum Allah sen bize bir yol goster ya rabbi o adamida arayp su senetlerin tarihi duzelt de demek istemiyorum cunku o adamda o anlayis yok mafolduk
ya bıde torunu zatn onda kalıyo. hanı hergun orda koca kız ha ondakka beklesın.ben yarın gene dıyım bıdaha yaparsa asla gıtmem zaten
Kuzum simdi odeyemessek kaynimla kocamin arasi acilacak bir dahada duzelmez kaynim cok laf yapar kaynanamda onun tarafindan bakar hep olan bize olur iki kardesin arazi bozulsun istemiyorum simdi birde senedi odemeyince protestomu ne bisey oluyomus oda omur boyu bu sefer kaynim zan altinda kalicak bu sefer banka icraya bas vuru yaparsa ne okucak evler hep kaynimin ustune bu seferde bizi suclucaklar sizin yuzunuzden diye ben bu suclamayi kaldiramam vicdan azabindan olurum kocam beni ya suclarsa senin icin geldim izmire su cektim rexillik diye ben ne yaparim mafolurum o gun zaten kaynimlar umut kavga etti sat ankaraya gel dedi kocamda kac sene emek verdim satmak kolay mi dedi oda ozaman ne halinix varsa gorun dediya cnm çok sıkma canını en fazla napabılrıler kı..... mafolmadın oyle duşunme...sıkma canını..herşey yoluna gırecek ınş...
esimin babasi vefat etti annesini kresi var zaten oda cekemez kardesi malum Allah sen bize bir yol goster ya rabbi o adamida arayp su senetlerin tarihi duzelt de demek istemiyorum cunku o adamda o anlayis yok mafolduk
offf valla sizin konu çok karışık kafam karıştı. şimdi kaynım aradan çekildi dedin bozulmadınmı şimdide eşimle arası açılmasın falan diyosun canım kafam karıştı benim :44:
Kuzum simdi odeyemessek kaynimla kocamin arasi acilacak bir dahada duzelmez kaynim cok laf yapar kaynanamda onun tarafindan bakar hep olan bize olur iki kardesin arazi bozulsun istemiyorum simdi birde senedi odemeyince protestomu ne bisey oluyomus oda omur boyu bu sefer kaynim zan altinda kalicak bu sefer banka icraya bas vuru yaparsa ne okucak evler hep kaynimin ustune bu seferde bizi suclucaklar sizin yuzunuzden diye ben bu suclamayi kaldiramam vicdan azabindan olurum kocam beni ya suclarsa senin icin geldim izmire su cektim rexillik diye ben ne yaparim mafolurum o gun zaten kaynimlar umut kavga etti sat ankaraya gel dedi kocamda kac sene emek verdim satmak kolay mi dedi oda ozaman ne halinix varsa gorun dedi
ne kadar ayıp kadının yaptıgı
neyse yarında gıtme onumuzdekı hafta gıtmeye calısırsın
buyur gel fılan demedımı yarından ıcın
kizlar esimle bankaya gittik bana kresi cekmek icin umarim okur ya
kizlar esimle bankaya gittik bana kresi cekmek icin umarim okur ya
şu anda tek çözüm kredi gibi gözüküyoDarildim hemde cok kizdim ve bunu kv deyede aoledim su senet meseleleri bitsin kesinlikle hissesini alicamida soledim hakliain dedi ama kaynimla aralari bozulunca sen yaptin derlerse kocama niye izmire gittin ankarada rahattin izmire gittin diyipte suclarsa kocamda beni suclucak ondan cok korkuyorum beni esim beni bole suclarsa ben bu solemin altindan nasil kalkarim kocam beni suclayip benden sogumasini istemiyorum dunde bana dedi senin icin geldim bu eziyeti senin icin cektim dedi kaynimda derse aynisi esim benim daha cok ustume gelicek
sızın konuyu komple okuyacagımb ısı varmı ya hıc anlamadım
şu anda tek çözüm kredi gibi gözüküyo
senindemi devreler yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?