Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım eşinin babası emeklimi babasının üzerinden çekeblirsiniz bence :31:

esimin babasi vefat etti annesini kresi var zaten oda cekemez kardesi malum Allah sen bize bir yol goster ya rabbi o adamida arayp su senetlerin tarihi duzelt de demek istemiyorum cunku o adamda o anlayis yok mafolduk

ben bir daha denerdim ama gene ayni sey olursa asla bir dah gitmezdim ne bicim kadin o ole gel tabi canim kusura bakma toruna yemek yetistirim bekle bir kave yapim falan demek var birde bole tuhafima gitti ama sen genede dene olmazsada kendi bilir

ya bıde torunu zatn onda kalıyo. hanı hergun orda koca kız ha ondakka beklesın.ben yarın gene dıyım bıdaha yaparsa asla gıtmem zaten

esimin babasi vefat etti annesini kresi var zaten oda cekemez kardesi malum Allah sen bize bir yol goster ya rabbi o adamida arayp su senetlerin tarihi duzelt de demek istemiyorum cunku o adamda o anlayis yok mafolduk

ya cnm çok sıkma canını en fazla napabılrıler kı..... mafolmadın oyle duşunme...sıkma canını..herşey yoluna gırecek ınş...

ya cnm çok sıkma canını en fazla napabılrıler kı..... mafolmadın oyle duşunme...sıkma canını..herşey yoluna gırecek ınş...
Kuzum simdi odeyemessek kaynimla kocamin arasi acilacak bir dahada duzelmez kaynim cok laf yapar kaynanamda onun tarafindan bakar hep olan bize olur iki kardesin arazi bozulsun istemiyorum simdi birde senedi odemeyince protestomu ne bisey oluyomus oda omur boyu bu sefer kaynim zan altinda kalicak bu sefer banka icraya bas vuru yaparsa ne okucak evler hep kaynimin ustune bu seferde bizi suclucaklar sizin yuzunuzden diye ben bu suclamayi kaldiramam vicdan azabindan olurum kocam beni ya suclarsa senin icin geldim izmire su cektim rexillik diye ben ne yaparim mafolurum o gun zaten kaynimlar umut kavga etti sat ankaraya gel dedi kocamda kac sene emek verdim satmak kolay mi dedi oda ozaman ne halinix varsa gorun dedi

Son düzenleme:
elifnam o kelebelklerı kaca aldıns orabılırmıyım ? 20 tl 3 lu almaya nıyetlenmıstımde

sıbelım konunu sımdı okucam

ısyan bebek bır geldı pir geldi vallaa :27:

ne kadar ayıp kadının yaptıgı
neyse yarında gıtme onumuzdekı hafta gıtmeye calısırsın
buyur gel fılan demedımı yarından ıcın

offf valla sizin konu çok karışık kafam karıştı. şimdi kaynım aradan çekildi dedin bozulmadınmı şimdide eşimle arası açılmasın falan diyosun canım kafam karıştı benim :44:

offf valla sizin konu çok karışık kafam karıştı. şimdi kaynım aradan çekildi dedin bozulmadınmı şimdide eşimle arası açılmasın falan diyosun canım kafam karıştı benim :44:

Darildim hemde cok kizdim ve bunu kv deyede aoledim su senet meseleleri bitsin kesinlikle hissesini alicamida soledim hakliain dedi ama kaynimla aralari bozulunca sen yaptin derlerse kocama niye izmire gittin ankarada rahattin izmire gittin diyipte suclarsa kocamda beni suclucak ondan cok korkuyorum beni esim beni bole suclarsa ben bu solemin altindan nasil kalkarim kocam beni suclayip benden sogumasini istemiyorum dunde bana dedi senin icin geldim bu eziyeti senin icin cektim dedi kaynimda derse aynisi esim benim daha cok ustume gelicek

Son düzenleme:
Kuzum simdi odeyemessek kaynimla kocamin arasi acilacak bir dahada duzelmez kaynim cok laf yapar kaynanamda onun tarafindan bakar hep olan bize olur iki kardesin arazi bozulsun istemiyorum simdi birde senedi odemeyince protestomu ne bisey oluyomus oda omur boyu bu sefer kaynim zan altinda kalicak bu sefer banka icraya bas vuru yaparsa ne okucak evler hep kaynimin ustune bu seferde bizi suclucaklar sizin yuzunuzden diye ben bu suclamayi kaldiramam vicdan azabindan olurum kocam beni ya suclarsa senin icin geldim izmire su cektim rexillik diye ben ne yaparim mafolurum o gun zaten kaynimlar umut kavga etti sat ankaraya gel dedi kocamda kac sene emek verdim satmak kolay mi dedi oda ozaman ne halinix varsa gorun dedi

aa ev varsa iş degışır tabı cnm pardon.ben kıradayımya herkesı kıracı sanıyorum galıba:26: ne dıyım cnm kaynının salaklığını siz öduyorsunuz. ALLAH yardımcınız olsun

ne kadar ayıp kadının yaptıgı
neyse yarında gıtme onumuzdekı hafta gıtmeye calısırsın
buyur gel fılan demedımı yarından ıcın

tamam dedı sadece..ya ne bılım tuhafıma gıttı oturmaya gelcen ddımı dedı yok gecmış olsuna 10 dakıka ugrucaktım dedım ınsan kusura bakma yarın beklerım felan der:26:

Darildim hemde cok kizdim ve bunu kv deyede aoledim su senet meseleleri bitsin kesinlikle hissesini alicamida soledim hakliain dedi ama kaynimla aralari bozulunca sen yaptin derlerse kocama niye izmire gittin ankarada rahattin izmire gittin diyipte suclarsa kocamda beni suclucak ondan cok korkuyorum beni esim beni bole suclarsa ben bu solemin altindan nasil kalkarim kocam beni suclayip benden sogumasini istemiyorum dunde bana dedi senin icin geldim bu eziyeti senin icin cektim dedi kaynimda derse aynisi esim benim daha cok ustume gelicek
şu anda tek çözüm kredi gibi gözüküyo :50:
sızın konuyu komple okuyacagımb ısı varmı ya hıc anlamadım

senindemi devreler yandı :1:

şu anda tek çözüm kredi gibi gözüküyo :50:

senindemi devreler yandı :1:

Yani kaç zamandır okuyorum konular hıc ılerlemıyor nedıryanı bu kadar onemlı mevzu ben anlamadım

Günadyın buarada herkeze

bugun bitsin ve yarın gelsin yarında bitsin :)

gnydn kızlar.erkenciyiz kızım 7.30da kalktı:43: uyutmaya calıştım uyumadı.şimdi uyuyo ayagımda zilli basımda agrıyo zaten
krızantemden den guzel haberler gelır ınş
ısyan sen nasıl oldn cnm

kızlar hastanedeyim dün çok kötüydüm şimdi doktorumu bekliyorummm ameliyat günüymmüş onun çıkmasını bekliorum yatış bile yapılabilir 1-2 gün sanırım...inş ilaç verir yollar yaaa:31::31:

Back