Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar albüm yapiyorum bu sefer
dün boyutları çok nüyük geldi snırım
tekrar denicem
mtfagı daha yeni yüklüyosun sanırım ama evinin her tarafı çok güzel eminim mutfakta güzeldir canım
çok güzel ferah ferah süslemelerinide beğendim güle güle oturmaya devam et canım

mtfagı daha yeni yüklüyosun sanırım ama evinin her tarafı çok güzel eminim mutfakta güzeldir canım
çok güzel ferah ferah süslemelerinide beğendim güle güle oturmaya devam et canım

yükledim kuzum zar zor
çok sağol kuzum hepimiz evlerimizde sağlıkla oturalım huzur içinde inş

kızlar ben sizin yaptığüınız yorumlara bakamıyorum
sitemizin yapısı değiştirildiğinden anasayafada alt başlıklardan konuya ulaşın diyor
nasıl yapicam bilen var mı

albumden gıremıyor musun anlamadım cnm.bu arada o mutfak ne oyle ya asık oldum

ben özel albüm yaptım ama forum sayfasına girip ordan albümlerde başkalarının resimleride var
onalrla beraber görüyorum anca
ben başkalarının görmesini istemiyorum ki ama yaaaaaaaaaaaaaa

canım daha güzelleri sizin olsun inşaallah

halla halla anlamadım cnm sıtede sorun vardır belkı
senın mutfagı gördukten sonra kendımınkını zaten sevmıyordum artık hıç sevmem kırmızı ıstıyorum ben:26: ılerde kendı evım olursa kırmızı mutfak yaptırcam ahdım olsun

Kizlar fenalastim KV beni eve getirdi..şimdide Komşum arkadasim patates hasliyor bana.. Çok fenayim dua edin bana...

ay ısyan kıyamam cnm ya gecmış olsun.gecıcek bugunler az sabır
kızlar hıçbırınız yorum yapmamışsınız ben şimdi yukardakı kadına bır daha gıdeyım mı yarın felan ne dıyorsunuz

ben bir daha denerdim ama gene ayni sey olursa asla bir dah gitmezdim ne bicim kadin o ole gel tabi canim kusura bakma toruna yemek yetistirim bekle bir kave yapim falan demek var birde bole tuhafima gitti ama sen genede dene olmazsada kendi bilir

Kizlar fenalastim KV beni eve getirdi..şimdide Komşum arkadasim patates hasliyor bana.. Çok fenayim dua edin bana...
off isyan yaa neden böyle oldun sen. ablamda senin gibiydi biliyomusun 2 gebeliğinde de 3 ay boyunca hep yatmak zorunda kaldı 3 ay sonunda bitiyo ama merak etme
kizlar bankaya gittik sanirim olumsuz olucak ya ne yapicaz biz kafayi yicem
alla alla neden öyle dedin ki canım zorlukmu çıkardılar

off isyan yaa neden böyle oldun sen. ablamda senin gibiydi biliyomusun 2 gebeliğinde de 3 ay boyunca hep yatmak zorunda kaldı 3 ay sonunda bitiyo ama merak etme

alla alla neden öyle dedin ki canım zorlukmu çıkardılar

evet hatta adam olumsuz gozukuyor dedi napcaz simdi biz nereye bas vursak her kapi yuzumuze kapaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…