- 7 Haziran 2012
- 5.045
- 1.630
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.621
mtfagı daha yeni yüklüyosun sanırım ama evinin her tarafı çok güzel eminim mutfakta güzeldir canımkızlar albüm yapiyorum bu sefer
dün boyutları çok nüyük geldi snırım
tekrar denicem
mtfagı daha yeni yüklüyosun sanırım ama evinin her tarafı çok güzel eminim mutfakta güzeldir canım
çok güzel ferah ferah süslemelerinide beğendim güle güle oturmaya devam et canım
yükledim kuzum zar zor
çok sağol kuzum hepimiz evlerimizde sağlıkla oturalım huzur içinde inş
kızlar ben sizin yaptığüınız yorumlara bakamıyorum
sitemizin yapısı değiştirildiğinden anasayafada alt başlıklardan konuya ulaşın diyor
nasıl yapicam bilen var mı
albumden gıremıyor musun anlamadım cnm.bu arada o mutfak ne oyle ya asık oldum
ben özel albüm yaptım ama forum sayfasına girip ordan albümlerde başkalarının resimleride var
onalrla beraber görüyorum anca
ben başkalarının görmesini istemiyorum ki ama yaaaaaaaaaaaaaa
canım daha güzelleri sizin olsun inşaallah
Eflinamcim her seyin cokkk güzel agiz tadiyla otur inşallah canim
Kizlar fenalastim KV beni eve getirdi..şimdide Komşum arkadasim patates hasliyor bana.. Çok fenayim dua edin bana...
kuzım kıyamam ya sana
ağır mı atlatacaksın acaba
rabbim şifalar versin inş
dikkatet kendşne
bugun ust komşuma gecmış olsuna gıdecektım kızlar.o benım mevludume geldı sağolsun hedıye bıle getırdı.bızım apartnanda komşuluk yok bende şaşırmıştım şimdi amelıyat olmuş dun gördum anlattı bugun gıdeyım dedım aldım bırşeyler.once caldım kapısını abla musaıtsen bırazdan gelecegım dedım.oturmaya dımı dedı ya gecmış olsuna uğramak ıstedım on dakka dedım aslında musaıt dgeılım hastaneden yenı geldım torun gelecek ona yemek yetıştırıyorum hanı senle ılgılenemem dıye dıyorum dedı.tamam abla olmazsa yarın uğrarım soylerım onceden dedım.ama tuhafıma gıttı yanı ne bilim ben oturmaya gıtmıyom kı.....zaten yan komşu bana demıştı gecen sene ona hayırlı olsuna gıtcektım kızını evlendırmıştı soyledım gelmek ıstıyom dıye tamam ben gel derım demış ama dememış ıstememış yanı....ama benım mevludume geldı brn ondsn gıtmek ıstedım.ama tuhaf oldum yanı yarın gıdıp gıtmemk hususnda
off isyan yaa neden böyle oldun sen. ablamda senin gibiydi biliyomusun 2 gebeliğinde de 3 ay boyunca hep yatmak zorunda kaldıKizlar fenalastim KV beni eve getirdi..şimdide Komşum arkadasim patates hasliyor bana.. Çok fenayim dua edin bana...
alla alla neden öyle dedin ki canım zorlukmu çıkardılarkizlar bankaya gittik sanirim olumsuz olucak ya ne yapicaz biz kafayi yicem
Kizlar fenalastim KV beni eve getirdi..şimdide Komşum arkadasim patates hasliyor bana.. Çok fenayim dua edin bana...
off isyan yaa neden böyle oldun sen. ablamda senin gibiydi biliyomusun 2 gebeliğinde de 3 ay boyunca hep yatmak zorunda kaldı3 ay sonunda bitiyo ama merak etme
alla alla neden öyle dedin ki canım zorlukmu çıkardılar
evet hatta adam olumsuz gozukuyor dedi napcaz simdi biz nereye bas vursak her kapi yuzumuze kapaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?