Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Allah sana çok sabır versinnn...ne kadar densiz yaaa...şimdi utanması lazım çocuk benim yüzümden hasta oldu diye..ama hala kafası basmıyor herhalde cahil cuhala ne olacakkk

Allah sana çok sabır versinnn...ne kadar densiz yaaa...şimdi utanması lazım çocuk benim yüzümden hasta oldu diye..ama hala kafası basmıyor herhalde cahil cuhala ne olacakkk

Hiç üstüne bile alinmiyo canim ve hala gezme ayarlıyor ben sanki gezmeye geldim ben cocugumun derdine dusmusum o bana telefon acmis persembe suraya gidelim cuma buraya gidelim cumartesi bilmem kime gidelim ya sen napiyosun be kadin ben hasta cocukla uc gun ust uste kalabalikta ne yapcam. Allah bana gerçekten öyle bir sabir vermiş ki bu kadinla hala muhattap olabiliyorum

eşim ne diyor peki canım bu duruma...sonuçta gözü önünde olmuş çocuğu anası yüzünden hasta olmuş..
anasına desin çocuk hasta hiçbiryere gidemezler diye...

eşim ne diyor peki canım bu duruma...sonuçta gözü önünde olmuş çocuğu anası yüzünden hasta olmuş..

kocasının karısmasına gerek yokkı
semıks kendısı gayet net kavbga etmeden ıncıtmeden gıtmeyecegını soyleyebılır

ederim canim tabii ki etmem mi insaAllah kabul olur tum dualarin/imiz

iyi akşamlar kızçelerrrr
bugün cesaretimi topladım kursa gidiyorumm bakalımm...inş yine her yeri batırmamm

bugun ust komşuma gecmış olsuna gıdecektım kızlar.o benım mevludume geldı sağolsun hedıye bıle getırdı.bızım apartnanda komşuluk yok bende şaşırmıştım şimdi amelıyat olmuş dun gördum anlattı bugun gıdeyım dedım aldım bırşeyler.once caldım kapısını abla musaıtsen bırazdan gelecegım dedım.oturmaya dımı dedı ya gecmış olsuna uğramak ıstedım on dakka dedım aslında musaıt dgeılım hastaneden yenı geldım torun gelecek ona yemek yetıştırıyorum hanı senle ılgılenemem dıye dıyorum dedı.tamam abla olmazsa yarın uğrarım soylerım onceden dedım.ama tuhafıma gıttı yanı ne bilim ben oturmaya gıtmıyom kı.....zaten yan komşu bana demıştı gecen sene ona hayırlı olsuna gıtcektım kızını evlendırmıştı soyledım gelmek ıstıyom dıye tamam ben gel derım demış ama dememış ıstememış yanı....ama benım mevludume geldı brn ondsn gıtmek ıstedım.ama tuhaf oldum yanı yarın gıdıp gıtmemk hususnda

kızlar eşim ile pazar günü foto makinesi aldık
evimin yeni halini size göstermek istiyorum
ilk evlendiğimizden beri baya değişiklik yaptım evimde
eklemeler oldu baya
albüm yapacağım bakar mısınız?

Demiyo canım benim lafima bakmiyo annen çocuk kötü anneni ara arkamizda dur diyorum, bana sen haklisin haksiz oldugunu soyleyemem ama kendi aranizda halledin diyo deli ediyo beni.
cutemom sekerim benim kvalide arsız ve yuzsuz benim agzimdan cikan hicbir seyi dikkate almadı ki bu güne kadar şimdi alsın. Cocuk hasta diyorum doktor disari cikarma dedi diyorum hala akrabalara ayip olur goturelim orda bakariz diyo benim cocuguma yazık olmuyo bana ayip olmuyo sanki...
sibelcim doktora götürdüm oglani. Çok fazla kilo vermiş yavrum direnci fazla düşmüş dedi sıkı bir beslenme programi yazdi bunu uygulayacaksin istanbula da dönme bir süre annenle birlik olup bu cocugu toparla ondan sonra git kalabaliga da girme tekrar hastalık kapmasin cigerleri kötü olmuş tekrar kaparsa kötü olur dedi (allah korusun) ve kadın buna ragmen bu aciklamayi ona da yaptigim halde gezme diyo benim aklım almiyo

Selam kızlar

ay bu hafta öyle berbat gecıyorkı anlatamam ev ucundan koseden dagılıyor yıkacak masırlar hatat 3 gunluk bulasıklar bıle duruyor :)
pazar gunu pıknıge gıdınce haftaya boyle yenık baslıyoruz ıste

dun aksam yemekten sonra annemıde alıp kayınvalıdeme gıttık kahve ıcmeye fılan bır suru sey hazırlamıs kadının bu seyıne hayranım vede rahat yanı ay cay bıttı doldur ay sunuda boyle yap demıyor guzeldı baya oturduk en sonunda ege bayılmaya baslayana kadar uyksuu gelınce 11 gıbı eve donduk
bu aksam bıraz çamaşır yıkasam , ütü yapsam ve mutfagı toplasam ve 10 :00'da uyusam harıka olacak

ayrıcana egenın fotografını ekledım :) ne kadar buyumusbır bakın bakalım
4 yaş 1,5 aylık :)

kızlar eşim ile pazar günü foto makinesi aldık
evimin yeni halini size göstermek istiyorum
ilk evlendiğimizden beri baya değişiklik yaptım evimde
eklemeler oldu baya
albüm yapacağım bakar mısınız?

bakalım tatlım bakalımmmmmmmmmmm ama yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…