Sibelcim saol elma kabgu verdim de sogan suyu denemedim yapim. Ya sormayin kizlar yine ortalik karisti. Geldigim gün burada cok siddetli rüzgar ve grip salgini vardı kaynanam da cocugu dışarı cikarmak istedi büyük anneanne yani kendi annesi görsün diye. Ben de yollamak istemedim. Carsida da isim vardi hemen gidip donecektim. Aslinda cocugu da anneme birakacaktim ama esim sen benim anneme guvenmiyo musun diye kavga etti benle bosanmalara kadar gittik bu yüzden zaten. Neyse cocugu biraktik artik disari cikarma sakin hastalanir dedim. Biz gittik kaynanam cocugu anneanneye götürmüş. Dede de biraz pinti kombiyi yakmamis yakmiyo da zaten evleri soguk hep. Kaynanam cocugun üstünden montunu cikarmis o soğuk evde üstüne cocugu yere koymuş üstüne de dolaptan çıkan soğuk elmadan vermiş. O sirada dayilarinin gelini de ordaymis bana o soyledi. Ben cocugumun ustunden montunu bile cikarmadim senin kaynanan cikardi dedi. Aksamina cocugun burnu akmaya başladı gece atesi cikti kusmaya başladı o günden beri kaç doktora götürdüm duzelmedi. Kaynanam olacak cadi da hala gezme ayarliyo gelinle gelcez diye millete söz veriyo cocuk hasta diyorum gelemem diyorum iyi iyi biseyi yok diyo. Küçücük bebek ya bir haftada bir kilo verdi hala kusuyo bisey yemiyo nasıl biseyi yok