Homeoffice çalışılan çok fazla sektör var artık bilmiyorum ne mezunusunuz ama evden çalışacak örneğin çağrı merkezi, satış işleri,internet sitelerine içerik düzenleyecek veri girişi yapacak kişiler aranabiliyor.Daha önceki konularımı bilenler bilir.Boşanmaya karar verdim.Bu benim icin yeni bir sureç.Kucuk bir ilde ailemin yaninda yasamak durumundayim.Burda is imkani fazla yok ve su an neler yapacagima nasil tutunacagima dair yelkensiz gemi gibiyim.4 yillik bolum mezunu olmama ragmen bolumumun bir ogretmenlik vs gibi bana bir avantaji yok.Evde yapabilcegim bir is bi yön ya da calisabilcegim bir alan bilmiyorum sizin onerilerinizi bekliyorum.Napabilirim evden guzel biseyler isler yapanlar var mi.Kendime nasil bir yon cizebilirim onerilerinizi bekliyorum.
Cocugum yokEl işleri yapabiliyorsanız onunla ilgili bir şeyler düşüne bilirsiniz
Çocuğunuz varmı
Evet ailemle yasamam gerekiyor evlenmeden once bi yere tasindim ve cagri merkezinde calismistim.Evlenicem diye farkli bi il degisikligi diye evi kapattik.ve tekrar gitmeme izin vermezlerAileniz ile yaşamak zorunda mısınız. Hep beraber iş imkanı olan bir yere de taşıyabilirsiniz
Çocuk bakmak gibi bir şey olabilir miCocugum yok
Konaklama isletmeciligi.Bununla ilgili yapilabilcek birsey yok maalesefÇocuk bakmak gibi bir şey olabilir mi
Yaşadığınız yer küçük bir yer olunca iş imkanıda kısıtlı
Tam mezuniyet nedir bununla ilgili bir şeyler yapabilecek bir iş yok galiba
Bende aynı süreçi yaşıyorm. Benmde bulunduğm yer küçük imkanlar kısıtlı öğretmnlik mezunuyum ama atama puanı yüksek alım az ne iş yaparm diye düşünmekteyim paketleme işi isriyodm ama k.K sordm anladm o iş yalan tek çare kpss düz memurluk ya da öğretmenlik. Küçük bebeğimle zorlanıyorm ailem destek ama onlardan para istemek koyuyo bana evlenmeden önce bi düzenim vardı çalışıyodm şimdi eski eş yuzundn herşey gitti elimden hayata yeni gözümü açmış gibi korkak ve şaşkınım. Keşke diyorm eşime değilde kendime dayasaydım sırtımı Allah hepimizim yardımcısı olsunDaha önceki konularımı bilenler bilir.Boşanmaya karar verdim.Bu benim icin yeni bir sureç.Kucuk bir ilde ailemin yaninda yasamak durumundayim.Burda is imkani fazla yok ve su an neler yapacagima nasil tutunacagima dair yelkensiz gemi gibiyim.4 yillik bolum mezunu olmama ragmen bolumumun bir ogretmenlik vs gibi bana bir avantaji yok.Evde yapabilcegim bir is bi yön ya da calisabilcegim bir alan bilmiyorum sizin onerilerinizi bekliyorum.Napabilirim evden guzel biseyler isler yapanlar var mi.Kendime nasil bir yon cizebilirim onerilerinizi bekliyorum.
Evden çağrı merkezi işi yapılıyo mu bildiğiniz firmalar var mıHomeoffice çalışılan çok fazla sektör var artık bilmiyorum ne mezunusunuz ama evden çalışacak örneğin çağrı merkezi, satış işleri,internet sitelerine içerik düzenleyecek veri girişi yapacak kişiler aranabiliyor.
Buralarda o sekilde kurslar yok buyuk sehirlerde mi oluyorSizi hatırladım, size değer vermeyen eş hatta askerdi galiba. Biraz araştırıp size sertifika verecek bir kurs bulun. Hem protez tırnak,[içine tırnakla ilgili herşey dahil] ve ya kiprik lifting, ipek kirpik kursuna git. Benim arkadaşım maaşlı işini bırakıp sadece kirpik bakımı ipek kirpik lifting kursunu bitirdi evinde yapıyor instagram sayfası var. Çok ta iyi kazanıyor ve evinde çalışıyor ama o büyük şehirde yaşıyor sizinki küçük ilçese bir kuaförde de çalışa bilirsiniz. Yani getirisi yüksek bir iş.
Bildiğim firmalar yok lakin kariyer.nette ve işbul.com da çok gördüm öyle ilan bakabilirsinizEvden çağrı merkezi işi yapılıyo mu bildiğiniz firmalar var mı