Yeni bir hayat kurmak için birleşelim

yenihuzur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
6
0
Fibromiyalji ve aşırı hassalıkla 20 seneye yakın yaşamış birisi olarak çok uzun zamandır benim gibi insanlarla birlikte insan fıtratımıza uygun doğayla uyum içinde bir hayatın özlemini çekiyorum. Sosyal medya aşırı kalabalık ve karışık geliyor ve kendimi bombardıman altında hissediyorum. Bu nedenle bir forum ortamını denemek istedim . Lütfen eğer siz de benim gibiyseniz ses verin birbirimize destek olalım ve en önemlisi de birlikte kendimiz için yeni bir hayat kurmak için kalbimizdeki projeleri hayata geçirmeye başlayalım. Amacım niyetim bu. Sevgiler.
Anahtar kelimeler: fibromiyalji, aşırı hassaslık, empatlık, meditasyon, ruhsallık, Allah sevgisi, yalnızlık, bağımlılık (madde bağımlılığından bahsetmiyorum), topluluklaşma, post covid

Son düzenleme:
Açıklamadaki anahtar kelimeler benim için çok önemli. Ve bu anahtar kelimelerin bende olsuğu gibi kendisinde de büyük anlam ifade ettiği arkadaşlarla tanışmak, fkir alışverişinde bulunmak ve destekleşmek ümidimdir.
Fakat öncesinde, birbirimize destek olmak için önce ne sıkıntımız var ve ne istiyoruz, bunu paylaşmak netlik sağlar diye düşündüm .
Benim:::
Sıkıntım ne?
Sağlığım için yapmam gerekenleri yapmak tüm hayatımı alıyor. Ve bu beni toplumdan kopardı.
Bir insan olarak temel ihtiyaçlarımı karşılayacak bir çevrem yok: sevgi, şefkat, anlayış, duygusal destek.
Toplumun sessiz ve görünmeyen bir enerji kaynağı olmaktan yoruldum.
Doğadan kopuk olmanın acısını yaşıyorum.

Hayalim ne?
Benim gibi insanlarla birlikte doğayla uyumlu bir yaşam alanında yaşamak (fıtratıma uygun yaşamak)
Bu yaşam alanı sevgi, anlayış, şefkat dolu olacak. Doğanın kanunlarına uygun yaşayacağız ve sağlığımız için mücadele vermek yerine gğnlük hayat akışımız bizi doğal olarak daha da sağlıklı yapacak.